mariostz Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2012 Απο γνωμες που ακουω μπορω να σου πω οτι οι Tascam που λενε τα παιδια οπως και οι EMU γενικα μια χαρα πρεπει ναναι. Καλα λογια ακουω και για τις Presonus. Γενικα θα πρεπει να εισαι λιγο ατυχος για να παρεις κατι και να εχεις καποιο ιδιαιτερο προβλημα. Ειναι αληθεια οτι βλεπεις τοσες επιλογες και ψιλοχανεσαι. Παντως εγω που εχω την focusrite saffire 6 που κανει γυρω στα 160 ευρω δεν ειχα κανενα προβλημα ως τωρα. Μαλιστα η εταιρεια φημιζεται και για τους προενισχυτες της. Εχει μονο 2 εισοδους αντι για 4 σαν αλλες αλλα εμενα ως κιθαριστα μου αρκουν. Και δεν εχει σημασια το ειδος μουσικης που παιζεις. Αυτο που ψαχνεις ειναι μια καρτα που να αποδιδει οσο πιο πιστα γινεται το σημα σου. Τρολολολολολολολ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
korman709 Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2012 παρε μια καρτα που να εχει πολλα inputs-outputs...ισως καποτε χρειαστουν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chrisvek Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2012 Σε εμενα παει αυτο ή στον alexandro? :) Χαχ!Σε σένα φίλε.Είσαι απόλυτα στάσιμος στα 200ευρώ??:/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chrisvek Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2012 Μαλλον στο κενό! Προφανώς και δεν πάει στο κενό φίλε μου.Δεν θα απαντούσα καν. Οι καρτες που προτείνει κάνουν 450 και πάνω. ο άλλος ψάχνετε για κάρτα του 30ευρου. Και σίγουρα βάσει λογικής δεν θα συνιστούσα μια κάρτα 400ε πιο ακριβή :P Εν πάσει περιπτώση,για τον λόγο που μάλλον σκέφτηκε και απο κάτω ο φίλος korman πρότεινα κατι,ναι μεν πιο ακριβό,αλλά απο προσωπική "πείρα"....(ένα μεγάλο + είναι οι προενισχύσεις και της motu & της tascam) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chrisvek Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2012 Παντως εγω που εχω την focusrite saffire 6 που κανει γυρω στα 160 ευρω δεν ειχα κανενα προβλημα ως τωρα. Μαλιστα η εταιρεια φημιζεται και για τους προενισχυτες της. Εχει μονο 2 εισοδους αντι για 4 σαν αλλες αλλα εμενα ως κιθαριστα μου αρκουν. Και δεν εχει σημασια το ειδος μουσικης που παιζεις. Αυτο που ψαχνεις ειναι μια καρτα που να αποδιδει οσο πιο πιστα γινεται το σημα σου. +100 Και για την saffire...(Συγγνωμή παιδιά για τις επαναλαμβανόμενες απαντήσεις μου αλλά έχω πρόβλημα με την σύνδεση και διαβάζω καθυστερημένα κάποιες απαντήσεις...Μέρσι) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bibero2006 Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2012 Τα inputs/outputs που εχει η Komplete Audio 6 της Nat. Inst. μου φαινοντε αρκετα... Γενικως εγω ψιλοκολλησα με αυτην την καρτα γιατι εμπιστευομαι αρκετα αυτην την εταιρια, επισης με βολευει που εχει και 3 προγραμματα δωρο που χρησιμοποιω (ή θελω να δοκιμασω, εστω και demo). Εχει κανεις εμπειρια με την συγκεκριμενη καρτα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-tzo777 Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2012 καλησπερα σε ολους...ειμαι καινουργιος και δεν ξερω πως να ξεκινησω ενα θεμα η να κανω μια ερωτηση ,,,αφου λοιπον εδω ειναι οι καρτες ηχου ,,θα σας πω ενα απο τα πολλα προβληματα που εχω οχι με την καρτα γενικα με το χωρο τον ηχο κτλ..λοιπον σχετικα με την καρτα ,,,,εχω μια lexicon alpha που πηρα απο τον θωμα γερμανια ...αυτοι την ειχαν μαζι με ενα φτηνιαρικο πυκνωτικο και το πηρα αλλα η καρτα δεν εχει φαντομ,,πηρα και ενα φτηνο φαντομ και στην αρχη ηταν ολα καλα ..πολυ δυνατο και σχετικα καθαρο σημα,,,μετα εκανα μια ανοησια και εβαλα ενα αλλο καλωδιο στο μικ,,που δεν ειχα κολησει καλα και εκανε μαλον βραχυκυκλωμα απο τοτε η εισοδος μικροφωνου της καρτας οπως και h line 2 που ελεχγονται απο το ιδιο ποτενσιομετρο δεν δουλευουν η μαλον κανουν μονο θορυβο με ελαχιστο σημα,,,απο οτι καταλαβα εκαψα τον προενισχυτη του μικροφωνου της καρτας,,,λοιπον η καρτα ειναι φτηνη και βρηκα λυση για το μικροφωνο πηρα ενα ανταπτορα απο xlr σε καρφι καιτο κουμπωνω στο line 1 που ειναι μαζι με το jack της κιθαρας και οταν γραφω φωνη απλα βγαζω το βυσμα απο το jack κιθαρας,,,δεν εχω την ιδια ενταση με πριν αλλα κουμπωνω ενα κομπρεσορα και κανω την δουλεια μου,,,λοιπον μετα ολα αυτα η ερωτηση γιατι ειμαι και λιγο μαστορας και πειραχτηρι,,,μπορω να βρω στο εμποριο τσιπακι και να το αλαξω για να φτιαξω την καμενη εισοδο...το τσιπακι ειναι ετοιμο αν υπαρχει η χρειαζεται να προγραματιστει ,,,γενικα ειναι φτηνη καρτα και δεν αξιζει μαλον ολο αυτο αλλα ετσι για να δω,,,υπαρχει καποιος ηλεκτρονικος που να εξιδεικευαται σε τετοια πραμματα γιατι μπορει αυτη να ειναι φτηνη αλλα συνεβεναι σε μια καρτα ακριβη εκει δεν μπορεις να πεις ευκολα την πεταω και περνω αλλη,,,υπαρχει καποιο εξωτερικο γκατζεντακι που να μπορω να βαλω στο μικροφωνο και να ξανα δουλεψει οπως πριν,,πχ εξωτερικος φτηνος προενισχυτης....αν μπορει καποιος να μου πει πως ρωταω η ανοιγω ενα θεμα γιατι εχω και καποιες ηχομονωτικες αποροιες ,,,συμβουλες κυριως,,, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Loki Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2012 Πας σε όποια κατηγορία αφορά το θέμα που θες να ανοιξεις πχ για ηχομονωση χωρου στο recording & p.a. και πανω δεξια πριν αρχίσουν τα topics θα δεις μια πορτοκαλί στήλη με επιλογές. εκει πατάς νεο θέμα. Δινεις τον τίτλο και γραφεις την ερωτηση σου , πατας και αποστολή και έτοιμος. Για να αλλάξεις μόνος σου τσιπ ειδικά αν δεν ξέρεις να μετρήσεις και να δεις τι έχει καεί ή τι μπορεί να φταίει μου φαίνεται δύσκολο. Ψαξε και ρώτα καλύτερα στο φορουμ της lexicon μπας και το έχει προσπαθησει κάποιος απο εκεί και ξερει ακριβώς να σου πει τι θα κάνεις. Φθηνη προενισχυση μικροφωνου μπορεις να βρεις πχ. http://www.gpanagopoulos.com/eshop/professional-audio/signal-processors/mic-preamps-channel-strips/art-tube-mp.html αλλά θα μπορείς να την χρησιμοποιείς μόνο στο 2ο κανάλι που δουλεύει ακόμα καθως από ότι καταλαβα ουτε line σημα μπορείς να ηχογραφήσεις απο το 1ο κανάλι. Cigarettes and Whiskey ... call my shaking hand Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-tzo777 Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2012 σε ευχαριστω loki..μαλον θα το αφησω ετσι για την ωρα ,,ισως παρω μια καλυτερη αργοτερα ,,,τωρα με καει πιο πολυ να φτιαξω το χωρο,,,παντως ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Στάθης Π. Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2012 Τα inputs/outputs που εχει η Komplete Audio 6 της Nat. Inst. μου φαινοντε αρκετα... Γενικως εγω ψιλοκολλησα με αυτην την καρτα γιατι εμπιστευομαι αρκετα αυτην την εταιρια, επισης με βολευει που εχει και 3 προγραμματα δωρο που χρησιμοποιω (ή θελω να δοκιμασω, εστω και demo). Εχει κανεις εμπειρια με την συγκεκριμενη καρτα? Δεν ειναι η μοναδικη με αυτα τα in/outs ,υπαρχουν κ αλλες χωρις ιδιαιτερα μεγαλυτερη τιμη,και το λεω αυτο γιατι το οτι η native intruments ειναι πολυ καλη σαν εταιρια δεν σημαινει οτι βγαζει και ολα της τα προιοντα κομπλε.Το γεγονος οτι ειναι η πρωτη γενια απο καρτες ηχου που βγανει κατι πρεπει να σου πει,εχω χρησιμοποιησει την audio 6 αρκετα,ειναι πολυ καλη καρτα αλλα για την χρηση που προοριζεται(djλικι,περναει ηχος απο το in στο traktor και μετα απο το out στον μικτη με σωστο ηχο) αλλα απο κει και περα αν θες να ηχογραφησεις κατι δεν ξερεις τι ποιοτητα θα σου δωσει,τι προενισχυτες εχει και τι μετατροπεις...προσωπικα ηχογραφηση (απο απλο input)δεν εκανα για να δω πως θα μεινει το σημα μες στο pc. Η komplete audio 6 ειναι καρτα που προοριζειται και για ηχογραφησεις με μικροφωνα και απο κει και περα μπαινεις σε κατηγορια πιο απαιτητικων,η native intruments σε αυτο το θεμα δεν ειναι σιγουρο οτι θα σε ικανοποιησει και θελει ψαξιμο,υπαρχουν σε παρομοια τιμη αλλες δοκιμασμενες καρτες με χρονια εμπειριας σε αυτες τις εφαρμογες και με αρκετες εταιριες να εχουν και τις δικες τους πατεντες(χωρις αυτο απαραιτητα να ειναι καλο απλα σημαινει οτι εχουν δωσει βαση στο εκαστοτε θεμα) ,οπως η focusrite που αναφερθηκε παραπανω ,και οι maudio εχουν καλες κριτικες απο χρηστες,με τις fastrack να ειναι τα φθηνα τους μποντελα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση