Ztelioz Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2006 Καλημέρα παίδες, γνωρίζει κάποιος κανένα site με samples από ήχους ζώων? www.myspace.com/pogr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
antouan_z Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2006 1.Mπεεεεεεεεεεε............... 8O 2.Μουυυυυυυυυυ........... 8O 3.Ουουουουουουου....... 8O 4.Ιχα.ιαχαχαα..... 8O Και συνδυασμοι Μπεμουουομπε..................Ιχαιχαυτουουου :D :D :D :D :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Terumi Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2006 Βασικά μπορείς να sampl-άρεις την ελληνική τηλεόραση, ή να ρίξεις μια ματιά εδώ μπάς και βρείς κάτι που να σε ενδιαφέρει. Φιλικά, Terumi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2006 Πάρε μια εγκυκλοπαίδεια σε ηλεκτρονική μορfή, όπως π.χ. την encarta και τράβα ήχους απο εκεί, κάνε google search για free wavs Mpeeeeeeeeeeee!!! :lol: Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2006 Terumi πολύ καλό το site που έστειλες ;) Thanks!!! www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ztelioz Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2006 Ευχαριστώ Terumi. Πολύ καλό www.myspace.com/pogr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2006 Ευχαριστούμε Terumi, εμένα μου το εξασφάλισες το ξενύχτι... :wink: τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Rattlehead Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2006 Επικαιρότητα: Στην Ολλανδία νομίζω, έναν τον ενοχλούσε ο σκύλος του γείτονα που γαύγιζε. Παρά τα παράπονά του ο γείτονας δεν έκανε τίποτα. Έτσι για να εκδικηθεί το γείτονά του έβαλε ηχογραφημένα γαυγίσματα στο στερεοφωνικό του! Δεν πιστεύω να έχεις κάτι τέτοιο στο μυαλό σου :P url=http://www.echidna-band.com]Echidna Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ztelioz Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2006 Επικαιρότητα: Στην Ολλανδία νομίζω' date=' έναν τον ενοχλούσε ο σκύλος του γείτονα που γαύγιζε. Παρά τα παράπονά του ο γείτονας δεν έκανε τίποτα. Έτσι για να εκδικηθεί το γείτονά του έβαλε ηχογραφημένα γαυγίσματα στο στερεοφωνικό του! Δεν πιστεύω να έχεις κάτι τέτοιο στο μυαλό σου :P[/quote'] Βάζεις ιδέες......δεν ξέρω για σκύλο αλλά κανένα samplάκι με γελάδια ακούγεται ωραίο.. :twisted: www.myspace.com/pogr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση