Jazzjoker Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2012 Μεγεια μαν! :) Καλοπαιχτος! Ευχαριστώ Γρηγόρη. Aν σου αρεσε το ηχοχρωμα Laney, βρες να ριξεις μια αυτια και στον Lionheart, ετσι για εγκυκλοπαιδικους λογους ;D Διαφερει βεβαια απο τον VC (και ειναι 5 watt οποτε για καθαρα σε προβα δεν ειναι και οτι καλυτερο) αλλα ειναι παρα πολυ ωραιο ενισχυτακι - μου ειχε αρεσει πολυ οταν το δοκιμασα, ειδικα με fender-ο-οργανα. Ασε που ερχεται και Earendil approved :P Y.Γ. Yπαρχει και 20watt εκδοση την οποια ομως δε δοκιμασα ποτε. Αν τον πετύχω πουθενά θα τον ακούσω σίγουρα. Είμαι Laney fan πλέον. Δυστυχώς, στο Νάκα που είχα παίξει με τους VC όταν πήρα τον μικρό, δεν είχε καθόλου Lionheart. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2012 Με τη δωροεπιταγή μου τι θα γίνει;;;; :P Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2012 Με τη δωροεπιταγή μου τι θα γίνει;;;; :P Την είχες στο τσεπάκι αλλά στην έφαγε εκείνο το: Το slide είναι γυάλινο.. :P ;D Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2012 Την είχες στο τσεπάκι αλλά στην έφαγε εκείνο το: ;D Δεν ήταν;;;;; Ήμουν 1000% σίγουρος. Φταίνε οι χορδές τότε….. :P :P Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noe13 Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2012 φτου δε προλαβα και ημουν σιγουρος οτι ηταν κατι τετοιο...! http://www.nakas.gr/ecomnakas/nakas2006/Default.asp?Static=243&Product=54931&Category=1745 Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2012 Σε καλή μεριά Σπύρο. ;D ;D ;D Καλόπαιχτος και από μένα! :) Έναν Marshall και έναν Mesa πάρε τώρα, και έκλεισες από ενισχυτές. :D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
digisilence Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2012 Έναν Marshall και έναν Mesa πάρε τώρα, και έκλεισες από ενισχυτές. :D Μα τι λες?!?!?! Τωρα θα παρει εναν μοντελινγκ και κουμπωσε! Μετα θα βαλει αγγελια για να δωσει τους αλλους και θα γινει ανθρωπος. Καλοταξιδος να ειναι Σπυρε ;) Kαι το μικροφωνο της Barbie μια χαρα ηχογραφει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2012 Μα τι λες?!?!?! Τωρα θα παρει εναν μοντελινγκ και κουμπωσε! Αφού μόντελινγκ έχει! Να 'ναι καλά η ξαδέρφη του! ;D ;D ;D ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2012 Πέτρο και Στράτο ευχαριστώ για τις ευχές. Σήμερα ήδη έπαιξε σε πρόβα ο ενισχυτής και απέδωσε τα μέγιστα. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2012 Μεγεια και καλοπαικτα Σπυρακλα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση