Προς το περιεχόμενο

The Forgotten part II

hyperpanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

δεν υπαρχει καλυτερο και χειροτερο σε αυτα τα πραγματα...υπαρχει διαφορετικη προσεγγιση με προσωπικα στοιχεια παιξιματος.

Eτσι ακριβως!

Ωραιος και ο ignantios.Πιο μπλουζυ αλλα με πολυ ωραιες στιγμες.

Γιατι να το βγαλεις?Δεν το εχεις ηδη βγαλει(το μπλουζακι)?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πολύ μου άρεσαν και οι δύο κιθαρίστες, το κομμάτι δε μου άρεσε. Όπως τα λέει ο ignatios κι ο τζιβούρ είναι. Πάντως Χάιπερπάνε, όποτε ανεβάζεις κομμάτι τρέχω να δω μήπως και δεν είναι Σατριάνι.  ;D

Ενωμοτάρχης

Πάνο ωραίος, συνεχίζεις ακάθεκτος! Δωσ' του να καταλάβει! :)

Ιγνάτιε επίσης ωραίος, αλλά άναψε και κανένα φως βρε παιδί μου, θα σκοντάψεις και θα σκοτωθείς στα μαύρα σκοτάδια! ;D

Freud-Σαντές

Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG

Πολύ μου άρεσαν και οι δύο κιθαρίστες, το κομμάτι δε μου άρεσε. Όπως τα λέει ο ignatios κι ο τζιβούρ είναι. Πάντως Χάιπερπάνε, όποτε ανεβάζεις κομμάτι τρέχω να δω μήπως και δεν είναι Σατριάνι.  ;D

Δύσκολο να μην είναι  ;D ;D ;D

Σε ευχαριστώ  :)

Πάνο ωραίος, συνεχίζεις ακάθεκτος! Δωσ' του να καταλάβει! :)

Ιγνάτιε επίσης ωραίος, αλλά άναψε και κανένα φως βρε παιδί μου, θα σκοντάψεις και θα σκοτωθείς στα μαύρα σκοτάδια! ;D

Του δίνω φίλε και καταλαβαίνει , μέχρι να με βαρεθείτε  ;D ;D ;D

όχι άλλο κάρβουνο!!!

Εγώ το κομμάτι το άκουγα μόλις χτες, που το έπαιξε live ένας φίλος μου στο μαγαζί που παίζουμε, στο διάλλειμα (με backing track). Οπότε το backing track το έχουμε, όποτε θέλετε εσύ και ο Ignatios έρχεστε και το παίζετε.  ;D

Εγώ το κομμάτι το άκουγα μόλις χτες, που το έπαιξε live ένας φίλος μου στο μαγαζί που παίζουμε, στο διάλλειμα (με backing track). Οπότε το backing track το έχουμε, όποτε θέλετε εσύ και ο Ignatios έρχεστε και το παίζετε.  ;D

E ρε γλέντια  ;D ;D ;D

όχι άλλο κάρβουνο!!!

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου