gkourelis Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2012 Καλησπέρα παιδιά! Θέλω να πάρω ένα stand για την κιθάρα μου και βλέπω πως γράφει συνέχεια "not suitable for guitars with nitro lacquer finish". Ξέρει κάποιος τι πρόβλημα δημιουργείται και ποιο stand είναι κατάλληλο για τέτοιες κιθάρες? Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourelis Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2012 Άκυρο, το βρήκα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noe13 Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2012 ε πες το μας κι εμας ετσι για να υπαρχει η πληροφορια!!! Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2012 One night ... ;) InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourelis Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2012 http://www.noiz.gr/index.php?topic=180043.0 :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bluesman Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2012 Εμενα με βολεψε αυτο παντως ;D IF THE SHIT FITS , WEAR IT Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
santso 4 Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2012 Εμενα με βολεψε αυτο παντως ;D ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ!! Για ποτε τα...λαλαει καλυτερα η κιθαρα χαμπαρι δεν παιρνεις... και χωρις ενισχυτη! ασε που μετα μυριζει κι ωραια... :D :D .... Λεει ελα ντε και το ντε ερχεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
solega Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2012 ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ!! Για ποτε τα...λαλαει καλυτερα η κιθαρα χαμπαρι δεν παιρνεις... και χωρις ενισχυτη! ασε που μετα μυριζει κι ωραια... :D :D ;D ;D Περι μυρωδιας δε θα σχολιασω......διοτι δε καταλαβα ακριβως σε ποια μυρωδια αναφερεσαι..... ;D Στο θεμα μας ομως. εγω που εχω κιθαρα με νιτρο ολα τα χρονια τη βαζω σε συμβατικα σταντ και δε βλεπω να εχει παθει κατι. Μηπως διυλιζουμε τον κονωπα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
santso 4 Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2012 ;D ;D Περι μυρωδιας δε θα σχολιασω......διοτι δε καταλαβα ακριβως σε ποια μυρωδια αναφερεσαι..... ;D τη γυναικεια.... ;) αλλα για να το λεει ο Θωμας στους περισσοτερους ορθοστατες "not suitable for...." κατι θα ξερει! .... Λεει ελα ντε και το ντε ερχεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chord Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2012 Παρε οποιο θες, απλως βαλε ενα πανακι απο κατω για την περιπτωση που...Εμενα παντως μου ετυχε >:( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση