Προς το περιεχόμενο

Μια γκαζιά (όχι δρόμος)

Jazzjoker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Βλακεύοντας με το OCD και την τέλε μου, έβγαλα ένα ηχάκι που μου άρεσε και έγραψα ένα απλό τζαμ (με μπόλικα λαθάκια) αντλώντας έμπνευση από τη συζήτηση για τη γιουροβύζιον και την επερχόμενη πιστοληπτική αναβάθμιση της χώρας μετά την ολοκλήρωση του PSI (φοβερό πετάλι κι αυτό).

Tele bridge pickup > OCD > DRRI

Όσοι πιστοί ακούσετε

House_Rules.mp3

Ενωμοτάρχης

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ωραίο, και εκτός του (των) στυλ που μας έχεις συνηθίσει. Η Εβροβίζιον και το PSI (κάθε φορά που το ακούω αυτό μου έρχεται στο μυαλό η εξέταση του προστάτη...) φαίνεται ότι σου άνοιξαν νέους μουσικούς ορίζοντες! ;D

Προσωπικά θα ήθελα λίγο μικρότερη εισαγωγή, όχι το ίδιο fill κάθε 8 μέτρα και ένα πιο σαφές, "τσαμπουκαλίδικο" σόλο. Αλλά το τι θα ήθελα εγώ είναι ιρέλεβαντ...

Συνέχισε έτσι παιδί μου!

Something Wicked This Way Comes

Εμένα (βιαστικά που τ' άκουσα χθες) μου φερε για κάποιο λόγο το Jump! των VH στο (λέμε τώρα) μυαλό.

Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες.

Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.

Ωραίο, και εκτός του (των) στυλ που μας έχεις συνηθίσει. Η Εβροβίζιον και το PSI (κάθε φορά που το ακούω αυτό μου έρχεται στο μυαλό η εξέταση του προστάτη...) φαίνεται ότι σου άνοιξαν νέους μουσικούς ορίζοντες! ;D

Προσωπικά θα ήθελα λίγο μικρότερη εισαγωγή, όχι το ίδιο fill κάθε 8 μέτρα και ένα πιο σαφές, "τσαμπουκαλίδικο" σόλο. Αλλά το τι θα ήθελα εγώ είναι ιρέλεβαντ...

Συνέχισε έτσι παιδί μου!

Χαρη μην σου ερχεται στο μυαλο αυτη η εξεταση γιατι το psi του προστατη ειναι ανωδυνο .ΤΟ PSI του δανειου ομως μοιαζει με την δαχτυλοσκοπηση του προστατη (επωδυνη δηλαδη )απο το γιατρο.

ωραίο το OCD , ωραίος και ο bridge της tele (τελικά ) .

Να ρθείς μια φορά στον πειραιά να με τη δώσεις να ντη μπαίξω που το χω μαράζι βρε Σπύρε

Κερνάμε γαλλικό  ;D ....

αυτό το DRRI σπάω το κεφάλι μου ... τι είναι ?  :P

www.facebook.com/kostas.antonakopoulos

Η Εβροβίζιον και το PSI (κάθε φορά που το ακούω αυτό μου έρχεται στο μυαλό η εξέταση του προστάτη...)

Εμένα πάλι μου θυμίζει την πίεση ελαστικών της μοτό μου, αφού μάλιστα η εξέταση του προστάτη λέγεται PSA  :P

ωραίο κομμάτι, αυθεντικό ροκ, στο player του καμπριολέ και βουρ για βόλτα προς Σούνιο...

Εμένα πάλι μου θυμίζει την πίεση ελαστικών της μοτό μου, αφού μάλιστα η εξέταση του προστάτη λέγεται PSA  :P

ωραίο κομμάτι, αυθεντικό ροκ, στο player του καμπριολέ και βουρ για βόλτα προς Σούνιο...

Γιατρε μου.

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ  ΠΟΥ ΛΕΣ ''ΤΑΞΙΔΙΑΡΙΚΟ '' ΜΕ ΩΡΑΙΑ ΠΑΡΕΑ ΣΤΟ ΚΑΜΠΡΙΟ (ΠΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ  -ΚΑΜΠΡΙΟ -ΩΡΑΙΑ ΠΑΡΕΑ ΕΧΟΥΜΕ )

Ευχαριστώ για τις ακροάσεις και τα σχόλια γκάιζ.

ωραίο το OCD , ωραίος και ο bridge της tele (τελικά ) .

Να ρθείς μια φορά στον πειραιά να με τη δώσεις να ντη μπαίξω που το χω μαράζι βρε Σπύρε

Κερνάμε γαλλικό  ;D ....

αυτό το DRRI σπάω το κεφάλι μου ... τι είναι ?  :P

Κώστα θα κανονίσουμε. Ξέρω το έχουμε ξαναπεί αλλά δεν απόκαμα. Το DRRI είναι αυτό που άμα βαράς πολύ δυνατά την στρατ κάνει "drriiiii" χωρίς το "ing" στο τέλος. Ζόρικη μόντα, δε λέω παραπάνω.

Χάλια όπως πάντα!  :P ;D ;D ;D

Χάλια στα μούτρα σας κύριε συνήγορε.  ;D

Εμένα (βιαστικά που τ' άκουσα χθες) μου φερε για κάποιο λόγο το Jump! των VH στο (λέμε τώρα) μυαλό.

Ναι Κώστα. Υποθέτω ότι κάτι τέτοιο σκεφτόμουν αλλα σε στυλ πιο βιντατζομονοπήνιο.

Συνέχισε έτσι παιδί μου!

Χάρη εισακούγεσαι. Κι εγώ άλλου στυλ σόλο θα ήθελα αλλά δεν έχω κιθαρίστα πρόχειρο να το παίξει.

Εξέταση προστάτη δεν έχω κάνει αλλά έχω κάνει κολονοσκόπηση, μετράει;  ;D

Αυτά  είναι !!!!!  φέρνω  το μπάσο  φοράμε  τα κάπελα  και  φύγαμε  για Αζερμπαϊτζάν  τους προλαβαίνουμε  ;D

Λευτέρη, έχουμε καμιά επιχορήγηση; Μίλησες με Νότη;

Γιατρε μου.

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ  ΠΟΥ ΛΕΣ ''ΤΑΞΙΔΙΑΡΙΚΟ '' ΜΕ ΩΡΑΙΑ ΠΑΡΕΑ ΣΤΟ ΚΑΜΠΡΙΟ (ΠΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ  -ΚΑΜΠΡΙΟ -ΩΡΑΙΑ ΠΑΡΕΑ ΕΧΟΥΜΕ )

Ούτε καμπριολέ όπως λέει κι ο Περικλής αλλά ούτε και player πια (χάλασε και έχει κρατήσει μέσα 10 cd ενώ δεν παίζει κανένα). Παρέα πάντως βρίσκεται αρκεί να μην τα χαλάσουμε στο μοίρασμα. ;D Θενξ παιδιά.

Ενωμοτάρχης

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου