Προς το περιεχόμενο

Ένα κείμενο του Νότη Μαυρουδή για τη Eurovision

neeq

Προτεινόμενες αναρτήσεις

"Διαφωνώ με τις μπούρδες που λες γιατί είναι μπούρδες για αυτό κι αυτό κι αυτό αλλά έχεις κάθε δικαίωμα να τις λες"

ε,αυτο ειπα και εγω για ξαναδιαβασε το ποστ μου και θα δεις οτι εχω δικιο... ;D

Βέβαια αν ένας αριστερός αρχίζει να μιλάει χωρίς σεβασμό και αρχίσει τις ειρωνίες θα πέσουν να τον φάνε όλοι και πρώτα πρώτα εσύ Νίκο οπότε νομίζω πως από τη στιγμή που θες να φέρονται οι άλλοι με κάποιο τρόπο καλό είναι πρώτος να το κάνεις εσύ...

μπα δεν περιμενω απο κανεναν τιποτα ....εξαλλου οι περισσοτεροι (ψευτο)αριστεροι** δεν διαθετουν καν τη φαντασια και το χιουμορ ωστε να ειναι ειρωνες (η λοβοτομη στον Περισσο και ο πολυς φραπες στα περιξ της Νομικης καφενεια εχει καταστρεψει πολλα grey shells... ;D)  

**ο αστερισκος για να πω οτι οπως εχω δηλωσει επανηλημενα δεν αναφερομαι στους ανθρωπους με φιλελευθερα και προοδευτικα φρονηματα ή με αριστερη ιδεολογια αλλα στους στρατευμενους σε συγκεκριμενους σταλινικου τυπου πολιτικους σχηματισμους ή ακομα χειροτερα σε πολιτικους σχηματισμους ευπορων αριστερων του καναπε οι οποιοι μας κανουν τη ζωη κολαση εδω και δεκαετιες και φερουν τεραστιο μερος της ευθυνης για τα σημερινα μας χαλια.  

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 186
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

ε,αυτο ειπα και εγω για ξαναδιαβασε το ποστ μου και θα δεις οτι εχω δικιο... ;D

1ον το άλλαξες...

2ον μιλάς για το post που με χαρακτηρίζεις ως παρανοϊκό και βλαμμένο? Γιατί αυτά νομίζω πως θεωρούνται βρισιές...

LA ROJΑ ARMADA

Έτσι είναι, αλλά μπορεί κάλλιστα η διαχειριστική αρχή να προκηρύξει ένα έργο καταγραφής της πολιτιστικής κληρονομιάς (5 εκατομμύρια ευρώ για 5 χρόνια π.χ ) και να καλέσει όλους τους ενδιαφερόμενους να υποβάλλουν τις προτάσεις τους. Μπορεί ο blue, o yameth, η σύζυγός σου, o npap, ο ξάδερφός μου κλπ να συγκεντρώσουν τα καλύτερα συνεργεία και να κάνουν καλύτερη δουλειά με όλα αυτά τα χρήματα. Γιατί πρέπει να αναλάβει το project αυτό η ΕΡΤ? Έχω την αίσθηση ότι θα μπορούσαν να γίνουν πολύ καλύτερα πράγματα με τα ίδια λεφτά και να χρηματοδοτηθούν πολύ πιο αξιόλογες προσπάθειες.

Φυσικά δεν θα υπήρχε λόγος να το αναλάβει η ΕΡΤ αν υπήρχαν άλλοι σοβαροί ενδιαφερόμενοι, και για αυτό έκανα τη σχετική διευκρίνιση πριν.

Γνωρίζω πως δουλεύουν τα κονδύλια απ' το ΕΣΠΑ (υπο την έννοια ότι έχω πάρει απ' τα τρία το μακρύτερο σε κάθε προσπάθεια να πάρουμε χρήματα απο ΕΣΠΑ). Όμως το πως θα κατανεμηθούν δεν είναι δύναμη της φύσης που δεν μπορείς να κάνεις κάτι γι' αυτό. Κάποιος/οι αποφάσισαν κάποια στιγμή ότι η ΕΡΤ χρειάζεται κονδύλι από ΕΣΠΑ για να δείξει γριές (ή whatever). Με τσαντίζει λοιπόν η απόφαση τα χρήματα να πάνε εκεί, όχι ότι τα χρήματα πήγαν εκεί.

Ναι, συμφωνώ μαζί σου, είναι μεμπτό όταν η χρηματοδότηση είναι αποτέλεσμα "φωτογραφικού" σχεδιασμού (από τα υπουργεία που εκπονούν τα επιχειρησιακά σχέδια και τις δράσεις). Στον ευρύτερο τομέα της καταγραφής της πολιτισμικής μας κληρονομιάς πάντως δεν παίζουν και τίποτε αστρονομικά κονδύλια... Δεν ξέρω αν κάποιος θα έμπαινε στον κόπο να ασχοληθεί με το συγκεκριμένο κομμάτι σε επίπεδο "κεντρικού σχεδιασμού". Έχω την αίσθηση ότι σε αυτόν τον τομέα ρίχνουν τα ξεροκόμματα αφού έχουν χορτάσει όλοι οι άλλοι...

2ον μιλάς για το post που με χαρακτηρίζεις ως παρανοϊκό και βλαμμένο? Γιατί αυτά νομίζω πως θεωρούνται βρισιές...

ΕΣΕΝΑ? :o

που το ειδες αυτο?

για ξαναδιαβασε προσεκτικα.

ΕΣΕΝΑ? :o

που το ειδες αυτο?

για ξαναδιαβασε προσεκτικα.

Το αρχικό σου post (που βρίσκεται στην παράθεσή μου) λέει:

για μια χίμαιρα που πλεον δεν υφισταται καν παρα μονο  στα μυαλα παρανοϊκων και βλαμμενων

Άρα αυτό δεν με κάνει παρανοϊκό και βλαμμένο?

Πέραν της πλάκας τώρα προφανώς και αντιλαμβάνομαι το "ξαναδιαβάζω και διορθώνω τα λεγόμενά μου" αλλά αντιλαμβάνεσαι (ελπίζω) το πως μπορεί να εκλάβει κάποιος τα λεγόμενά σου...

LA ROJΑ ARMADA

δεν το αλλαξα το ποστ μου παραμενει ως εχει.

Άρα αυτό δεν με κάνει παρανοϊκό και βλαμμένο?

ε,καλα δεν πιστευω οτι υπαρχει στον πλανητη λογικος ανθρωπος που να πιστευει στο κομμουνιστικο συστημα και να επιθυμει την εγκαθιδρυση του οπουδηποτε (ουτε στους χειροτερους εχθρους μου δεν το ευχομαι)...ουτε εσυ πιστευεις ειμαι σιγουρος (αλλοιως θα ζουσες στην Β.Κορεα).

αλλα αν οντως επιθυμεις να ζησεις στη Β.Κορεα αναγκαστικα εισαι ενα απο τα 2 (βλαμμενος ή συνεργος του παρανοϊκου καθεστωτος και αρα και εσυ παρανοϊκος)

ε,καλα δεν πιστευω οτι υπαρχει στον πλανητη λογικος ανθρωπος που να πιστευει στο κομμουνιστικο συστημα και επιθυμει την εγκαθιδρυση του οπουδηποτε (ουτε στους χειροτερους εχθρους μου δεν το ευχομαι)...ουτε εσυ πιστευεις ειμαι σιγουρος (αλλοιως θα ζουσες στην Β.Κορεα).

Εξαρτάται... αν εννοείς κομμουνισμό το έκτρωμα της Σοβιετικής Ένωσης που καταχρηστικά το ονομάσανε κομμουνισμό τότε όχι δεν πιστεύω σε κάτι τέτοιο! Αν εννοείς την ελευθεριακή/ισότιμη/αταξική/διεθνιστική κοινωνία τότε το πιστεύω! ;)

LA ROJΑ ARMADA

Αν εννοείς την ελευθεριακή/ισότιμη/αταξική/διεθνιστική κοινωνία τότε το πιστεύω

ενταξει αυτα καλα ειναι αλλα δυστυχως παραμενουν στη σφαιρα της επιστημονικης φαντασιας (και παλαια,και τωρα και για παντα),καποια στιγμη μεγαλωνουμε και we wake up & smell the coffee....και ζουμε με λιγο περισσοτερο ρεαλισμο (εκτος βεβαια και αν εχουμε πολλα χρηματα στην τραπεζα και απλετο χρονο για διαδηλωσεις οπως οι εγχωριοι αριστεροι τρασταφαριανς  )

• Moderator

δεν το αλλαξα το ποστ μου παραμενει ως εχει (μεχρι την επεμβαση της ΚΝΕ του ΝΟΙΖ τουλαχιστον... ;D)

....

Θα ήθελα να επισημάνω κάτι εν προκειμένω.

Αντίθετα με ότι ίσως νομίζεις, σε τέτοιου είδους ποστ έχουμε παρέμβει όλοι (όποιος προλαβαίνει κάθε φορά  ;D) οι mods.

Ο λόγος δεν είναι η αυστηρή τήρηση του κανονισμού περί πολιτικών συζητήσεων (όλοι όσοι παρατηρούμε τον κόσμο θέλουμε να μιλήσουμε και πολιτικά ιδιαίτερα αυτά τα χρόνια) αλλά η εμπρηστική τους υφή.

Να στο πω διαφορετικά: Αντιλαμβάνομαι ότι αν κάποιος γράψει ότι η κιθάρα του στοίχισε 1500 ευρώ παραπάνω επειδή έχει καλύτερα ΚΣύλα από την Fender νιώθεις την ανάγκη να παρατηρήσεις ότι κάτι τέτοιο μάλλον δεν στέκει.

Υπάρχει ο τρόπος να γράψεις

Δεν νομίζω φίλε. Αν ψάξεις θα δεις ότι η τιμή της ξυλείας δεν μπορεί να επηρεάσει το κόστος σε τέτοιο βαθμό. Ψάξε την υπεραξία της στο marketing και την καστομιά αλλά όχι στην πρώτη ύλη.

και υπάρχει και ο τρόπος να γράψεις:

Ώπα ρε Μεγάλε  ;D ;D ;D !!!! Να βάζεις την κιθάρα σου στο ΕΤ3 να βλέπει ντοκυμαντέρ με ΔΕΝΔΡΑ στην ΑΦΡΙΚΗ για να μην ξεχάσει την καταγωγή του το .... rosewood που σου πουλήσανε για χρυσό. Αλλά κάτι ΛΑΛΑΚΕΣ σαν κι εσένα βρίσκουν οι διάφοροι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ που πάνε και δήθεν ακούνε τα κσύλα με το αυτί του BATMAN  ;D ;D

Καταλαβαίνεις πως η δεύτερη πρόταση δεν περνάει το ουσιαστικό νόημα αλλά μόνο την προσωπική αντίρρηση (και μια υπερβολική κριτική προς τον άλλο)?

Κι εγώ πνίγομαι όταν βλέπω (περισσότερο νέους) ανθρώπους να μηρυκάζουν χιλιο-ξαναζεσταμένες σούπες από άλλες εποχές. Επίσης θίγομαι προσωπικά όταν κάποιος (με μοναδικό εφόδιο την πολιτική του προέλευση) αυτοπροσδιορίζεται ως "εκπρόσωπος" της ηθικής ή της δημοκρατίας και μου κουνάει το δάχτυλο* για τα προβλήματα που υπάρχουν - λες και εγώ είμαι υπαίτιος ή λες και αδιαφορώ για την κατάσταση.

Αλλά that's life in a forum. Δεν μπορείς να κάνεις τον άλλο να αλλάξει πολιτική άποψη με ένα καλό επιχείρημα. Αν μπορούσες να το κάνεις δεν θα είχαμε 100 κόμματα αλλά 1. Επίσης δεν είναι ο ρόλος κανενός να "υπερασπιστεί την αλήθεια". Όσα και να γράψεις, είναι ήδη γραμμένα εκεί έξω.

Την επόμενη φορά που θα σου έρθει (σαν φούσκωμα  ;D) να μιλήσεις για τον οπαδό της ΠαπαρήγαΣ σκέψου το παράδειγμα με τα ΚΣύλα. Βαρέθηκες να το λες το ίδιο και το ίδιο.... δεν βαρέθηκες?  ;D

*Κάποιος κάποτε - ίσως θυμάται- έγραψε ως αντεπιχείρημα στα γραφόμενά μου ότι "πέθανε ένας άστεγος σήμερα". Είχα ήδη διαβάσει την είδηση και στενοχωρηθεί - μου έρχεται στη σκέψη ακόμα και σήμερα κάθε μέρα. Αυτόν που μου το "κοπάνησε" ως επιχείρημα, εκείνη την ώρα θα τον είχα πλακώσει αν τον είχα εδώ κοντά. (Τώρα να μη φοβάται  :P) Ειλικρινά όμως είναι από τις λίγες φορές που τα έχω "πάρει" άσχημα για "κάτι που έγραψε ένας στο internet".

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου