Προς το περιεχόμενο

Ένα κείμενο του Νότη Μαυρουδή για τη Eurovision

neeq

Προτεινόμενες αναρτήσεις

η Eurovision & η "μπαλλα" ειναι νομιζω τα ΜΟΝΑΔΙΚΑ προγραμματα που δεν βαζουν την ΕΡΤ μεσα ,μια και τα βλεπει ΟΛΟΣ ο κοσμος και τα εσοδα απο τη ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ,και οχι απο την τσεπη μας,τα καλυπτουν ΠΛΗΡΩΣ αλλα και φερνουν ΚΕΡΔΗ ,ναι αυτη την ΑΘΛΙΑ λεξη που κανει ολους τους ψευτοαριστερους...ψευτοδιανοητες να αλλαλαζουν ως πιθηκοι εις την ζουγκλα....

Δεδομένου ότι ζούμε σε χώρα της Αφρικής, αδυνατώ να πιστέψω οτι το ταμείο θα βγεί με θετικό πρόσημο μετά το πέρας του τσίρκου. Κάπου θα έχουν φυτέψει μια μαύρη τρύπα, δεν μπορεί.

Edit: Μήπως να βάλουμε ευρωπαίο επίτροπο για την Eurovision; :)

Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 186
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Αν θέλουν πχιότητα  να βάλουν το χέρι ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ και να πάνε ένα θέατρο, ή να νοικιάσουν ένα DVD. Δεν καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει ΕΓΩ να τους πληρώνω τα γούστα
Μπορεί να μην έχουν τίποτα στην τσέπη, να μην υπάρχει θέατρο να πάνε, να μην τους αρέσει, να μην επιθυμούν να δουν κάτι σε dvd, να αναζητούν μια καλλιέργεια που αυτό δεν τους προσφέρει κλπ. Κι αν δεν το κατάλαβες, μιλάμε αποκλειστικά για την τηλεόραση ως δημόσιο αγαθό κι όχι για το φραπογαλέ "κόφτε-το-λαιμό-σας-και-κάντε-κάτι-άλλο". Επίσης, ανάμεσα σε αυτά που πληρώνεις εσύ είναι και το καθεστώς πρόνοιας για τους συνανθρώπους σου. Δεν ζεις απομονωμένος εγωιστικά από το κοινωνικό σου σύνολο.

Από τη στιγμή που η ΕΡΤ έχει 7.000 υπαλλήλους και ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ οι εκπομπές του... γλεντοθεατρίνου και του συναφιού του γίνονται με... εξωτερικά συνεργεία, ε τότε η λέξη κηφήνες προσβάλει τους κηφήνες
Δεν είναι όλοι τους κηφήνες.

Γιατί αρκετά λεφτά μας έφαγαν από την τσέπη τόσα χρόνια. Κανονικά πρέπει να τους κατασχέσουμε και τις περιουσίες.
Εγώ λέω να τους κρεμάσουμε στην πλατεία Συντάγματος με τα έντερα έξω, αφού φυσικά τους κόψουμε τα κεφάλια και τα καρφώσουμε σε παλούκια στην Ακρόπολη.

Τα υπόλοιπα πέφτουν κάτω από το επίπεδο σχολιασμού. Γενικά δεν υπερασπίζομαι την ΕΡΤ, ούτε το τσίρκο της Γιουροβίζιον, ούτε το γνωστό σε όλους χαραμοφαγάδικο, αλλά απ'την πολύ φόρα οδεύει επικίνδυνα το θρεντ σε γενικό ναυάγιο, όσο κι αν μερικοί κρατούν μάταια ένα... κουβά.

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

Κατάλαβες φίλε μου  ;D Τους έπιασε ο πόνος για τα λεφτά του λαού  ;D "ΑΧ κακοί άνθρωποι, που τρώτε τα λεφτά του κόσμου!" Και η πλάκα είναι ότι η eurovision τα βγάζει τα λεφτά της, μιλάμε για νούμερα τηλεθέασης, όχι μ*@#*$ιες  ;D ;D ;D

Η εκπομπή όμως του γλεντοθεατρίνου  ;D που είναι... 65.000 τη βδομάδα  :o :o :o αυτή δε μας ενοχλεί  ;D Αυτή δεν την καταγγέλουμε ότι τρώει τα λεφτάκια.

Γιατί άραγε;

Ιδού η απάντηση:

Άντε, χαριεντιστείτε μεταξύ σας, για το πόσο σπουδαίοι είσαστε, να παίρνει και ο γλεντοθεατρίνος τα 16 χιλιαρικάκια βδομαδιάτικο κολλαριστά και παντελονάτα, και να βγαίνετε μετά να το παίζετε τιμητές των χρημάτων του λαού. Σα δε ντρεπόσαστε λέω εγώ.  

Αυτό είναι εξαιρετικά άστοχο, εντελώς ακατάλληλο, πολύ άσχημο που γράφεται σε τέτοιο προσωπικό επίπεδο, και πρέπει να αφαιρεθεί.

Άρα, συμφωνείς ότι τρολάρουμε (ή ότι τρολάρω);

Αν όχι, τότε μάλλον πρέπει πρώτα να αφαιρεθεί το άστοχο και προσωπικό-επιθετικό σχόλιο του neeq.

Mea Culpa

Δεν ξηγιέσαι όμορφα.

Εσύ (και μερικοί άλλοι) σταματήστε να λέτε "τρολάρισμα" κάθε άποψη με την οποία διαφωνείτε. Pείτε την όπως θέλετε, αλλά μη την ξαναπείς τρολάρισμα διότι θα σε παραπέμψω σε ανοικτή επιστολή συντρόφου για το πως χαρακτηρίστηκε "τρολάρισμα" το σύνολο των απόψεών του από εξίσου ανοικτόμυαλους όπως εσύ.

Αν η Διεύθυνση θεωρούσε ότι τρολάρουμε, θα μας το έλεγε. Εσύ τι ρόλο παίζεις;

Δεν ξηγιεμαι ομορφα...

Ας δουμε μια περιληψη των τελευταιων ποστ.

Συζητάμε περι ενος κειμενου του Μαυρουδή για την Eurovision...

Πρωτο μη-τρολλαρισμα "Οταν το διαβασα μου ηρθε να χεσω"  (εχεις δικιο, προκειται για boost διαλογου)

Συνεχίζεται η συζητηση...

Πεταγεται η ασχετη κοτσανα πως οι "εντεχνοι τρωνε λεφτα του κρατους".

Ρωταω τι σημαίνει αυτό...

Σημαινει ότι στο σπιτι του κρεμασμενου δε μιλάνε για σχοινι...μου απαντανε...

Δηλαδή, ή εγώ ή ο κύριος Νότης, εχουμε φάει λεφτα σε συναυλιες και επιχορηγήσεις, αρα να το βουλώνουμε...

Συμπληρώνεις κι εσυ, ότι καλα στα λενε...

Ποια μου λένε καλα? Μια συκοφαντια -το πλεον χειριστο ρητορικό τρικ- αβασιμη, που προηρθε απο μια χαζή γενικευση  (δεν παιζει τσιφτετελι => εντεχνος φιλος του Νταλάρα και του Σπανουδάκη).

Σόρυ αν ξεμπροστιασα το τρολλαρισμα σας λοιπον. Ισως δεν ειχατε συνηθίσει, μιας και οι περισσότεροι δεν μπαινουν καν στον κόπο να απαντήσουν σε τοσο χαμηλό επιπεδο.

Συνεχιστε τώρα τις συμφωνιες σας οι δημοκρατικές δυνάμεις.

@Trolley: Όχι, δεν κατάλαβα πού και αν τρολάρεις, ούτε από πού προήλθε τέτοιο σχόλιο.

Σωστά τα βρίσκω όλα όσα γράφεις. Για την ώρα προσπαθώ να γράψω μερικά στοιχειώδη και προφανή, σε πείσμα του άλλου που διατυμπάνιζε πως... χαιρόταν όταν τα πυρηνικά εργοστασιάκια έσκαγαν στη μούρη των Γιαπωνέζων (δείγμα αντίληψης?) και να εκφράσω την απορία μου για την επιθετική χρήση του β' πληθυντικού ("σα δε ντρεπόσαστε", "χαριεντιστείτε", "πόσο σπουδαίοι είστε" κλπ) σαν απόπειρα ένταξής μου σε κάποια ομάδα (ποια??!? για όνομα...)

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

@Trolley: Όχι, δεν κατάλαβα πού και αν τρολάρεις, ούτε από πού προήλθε τέτοιο σχόλιο.

Ε, αυτό λέω και εγώ, ότι δεν τρολάρω.

Ας απαντήσει αυτός που το έγραψε (και ήδη απάντησε με ακόμη περισσότερα).

Mea Culpa

Αγαπητέ μου Bloody αν θέλεις ένα δείγμα αντίληψης κοίτα στον καθρέφτη και εξήγησε στον εαυτό σου το γιατί εξέλαβες τις λέξεις "σα δε ντρεπόσαστε", "χαριεντιστείτε", "πόσο σπουδαίοι είστε" σαν κάτι που αφορά εσένα και όχι τους πρωταγωνιστές του βίντεο.

Από ότι βλέπω πάντως έχεις προηγούμενα μαζί μου, συνεπώς δεν μπορώ παρά να προσπαθήσω από εδώ και πέρα να σε αγνοώ επιδεικτικά.

Δεν είναι όλοι τους κηφήνες.

Το θέμα δεν είναι αν είναι κηφήνες και σε τι ποσοστό. Το ερώτημα είναι κατά πόσο ο θεσμός, υπηρεσία, πες το όπως θες, που ονομάζεται ΕΡΤ προσφέρει τόσο στο κοινωνικό σύνολο όσο να δικαιολογείται το κόστος συντήρησής της. Και όντως μπορεί να χαρακτηριστεί ποιοτική τηλεόραση (ότι και να σημαίνει αυτό) ;

Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί

Και το BBC δείχνει Eurovision

(και έχουν να κερδίσουν από τους Bucks Fizz και δώθε)

Και το France 3

(καλά, αυτοί έχουν πετάξει πετσέτα)

Και το ARD

(vorsprung durch musik)

Και...

Και..

Είστε για ένα πολύγλωσσο γράμμα διαμαρτυρίας σε όλους;

Θα πάθουν ζημιά οι Ευρωλιγούρηδες.

Νοιτς γκέγκεν Γιουγοβίτσιον.......... πσσσσσ........προβλέπω κόλαση στα μήντια

Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες.

Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου