Προς το περιεχόμενο

Steely Dan plays Aja live

pericles

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σοφέ γέροντα, παμμέγιστη μπάντα διάλεξες, μόνο που θα ήθελα πιο παλιό βίντεο, που ο Fagen να μην έχει χάσει τη φωνή του και ο Becker να έπαιζε μπάσο. :)

InfluenSir!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σοφέ γέροντα, παμμέγιστη μπάντα διάλεξες, μόνο που θα ήθελα πιο παλιό βίντεο, που ο Fagen να μην έχει χάσει τη φωνή του και ο Becker να έπαιζε μπάσο. :)

Πανσοφε ΝΕΣΤΟΡΑ και εγω ψαχνω τετοιο βιντεο αλλα με αυτο το κομματι δεν εχω βρη ακομα.

Θελω να μου πης με ποιον μοιαζει ο becker ; παρατηρησε στυλ παιξιματος , κουνημα κεφαλιου ,

Γυαλια, λιγο περισσοτερα μαλλια και πες μου.ΑΝ ΤΟ ΠΕΤΥΧΕΙΣ ΠΑΜΕ ΓΙΑ KΡEATA .

ααα..επισης ο χοντρος που παιζει πιανο ποιον κοινο μας γνωστο σου θυμιζει ;

• Administrator

Και πολύ μας είναι... τα άτομα δεν έπαιζαν ζωντανά απο το '72 μέχρι το '95.

Και μετά αποφάσισαν πως το γούσταραν πάλι. Και έπαιξαν πολύ καλά για 2 δεκαετίες. Ο δε Becker πάντα κιθάρα ήθελε να παίζει και προσωπικά τον θεωρώ απο τους πιό αξιόλογους. Ε.. κι αν γέρασε ο Fagen σίγουρα δεν έχει την νεανική του φωνή (όχι πως ήταν και ότι καλύτερο) αλλά αποδίdει τα κομμάτια του εξαιρετικά. My all time favorites!

Live and let Live.

Το ποιο καθοριστικο στοιχειο της περιγραφης της μουσικης των STEELY DAN ειναι το οτι ειναι αμιμητοι, αρα μοναδικοι.!

IF THE SHIT FITS    ,  WEAR IT

Και πολύ μας είναι... τα άτομα δεν έπαιζαν ζωντανά απο το '72 μέχρι το '95.

Και μετά αποφάσισαν πως το γούσταραν πάλι. Και έπαιξαν πολύ καλά για 2 δεκαετίες. Ο δε Becker πάντα κιθάρα ήθελε να παίζει και προσωπικά τον θεωρώ απο τους πιό αξιόλογους. Ε.. κι αν γέρασε ο Fagen σίγουρα δεν έχει την νεανική του φωνή (όχι πως ήταν και ότι καλύτερο) αλλά αποδίdει τα κομμάτια του εξαιρετικά. My all time favorites!

Που και που 'παίζαν live, το παρακάτω παρ' όλο που λέει '78, είναι σίγουρα πιο πριν, καθότι υπάρχουν και ο Jeff Baxter και ο Denny Dias και ο David Palmer (ο original Do it again τραγουδιστής). Όσο για το τι θέλει ο καθείς, και 'γω θέλω να παίζω Β3 αλλά τι να κάνουμε δεν μπορώ.

Ο Fagen είναι η φυσιογνωμία (με μάτι που γυαλίζει), από μένα τεράστιο RESPECT.

Steely Dan reelin in the years live 1978. Best audio

InfluenSir!

Στα συν (+) της μπαντας εκεινης της εποχης τα φωνητικα που αργοτερα φευγοντας ενας ενας οι μουσικοι αντικατεσταθησαν απο χορωδια με κοπελες .

• Administrator

Στα συν (+) της μπαντας εκεινης της εποχης τα φωνητικα που αργοτερα φευγοντας ενας ενας οι μουσικοι αντικατεσταθησαν απο χορωδια με κοπελες .

Μπάντα ήταν πάντα οι Fagen / Becker (συνθετική ομάδα καλύτερα) και οι υπόλοιποι μουσικοί ήταν session για τους δίσκους. Μόνο στα 90'ς προσέλαβαν σταθερούς μουσικούς για τα live.

Live and let Live.

Mονιμα σεσσιον μαλλον ητανε (με μικρες αλλαγες) .Μηπως εχεις και κανα δικο τους Γιαννη ;εγω εχω τους περισσοτερους (παντα βινυλια )

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου