Προς το περιεχόμενο

Μπυροποσία στα Xρόνια της Φοβέρας.

audiokostas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ότι είπαν οι από πάνω. Περάσαμε ωραία, ήπιαμε ένα σκασμό (εγώ δεν έπρεπε ρωτήσω αν "παίρνουμε άλλο ένα ή την κάνουμε;" γιατί η απάντηση ήταν φυσικά ομόφωνη υπέρ του "παίρνουμε άλλο ένα", και το 4ο ουίσκι με χάλασε!), είπαμε βλακείες και σοβαρά πράγματα και γενικά το καταφχαριστηθήκαμε.

Μόλις ανοίξει ο καιρός να επαναληφθεί παρακαλώ!

Κώστα, περαστικά.

Something Wicked This Way Comes

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 90
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Συμφωνώ με τον Κώστα... Πράγμα το οποίο σημαίνει ότι όσο περνάν τα χρόνια ο Κώστας μικραίνει και το χάσμα γενεών ρηχαίνει! Ελπίζω να μη συμπέσουν κάποια στιγμή και οι κομμώσεις γιατί την κάτσαμε! Κατά τα άλλα το μέρος ήταν πολύ ωραίο (νορμαλ μπύρα στα 5 ευρώ) και ωραίες παρουσίες που ομορφαίνανε τον χώρο! Και δεν μιλάω μόνο για τον ομορφάντρα τον Ανέστη...

(κάτι παρουσίες με σορτσάκια... κόλαση!)

LA ROJΑ ARMADA

Εγώ πάντως συμφωνώ με τον Κώστα... Αν ήθελα γυναίκες θα καθόμουν σπίτι με την κοπέλα μου!!! ::)

... και ωραίες παρουσίες που ομορφαίνανε τον χώρο! Και δεν μιλάω μόνο για τον ομορφάντρα τον Ανέστη...

(κάτι παρουσίες με σορτσάκια... κόλαση!)

Η σταθερότης των απόψεων της νεολαίας του φόρουμ, συγκλονίζει. ;)

InfluenSir!

Η σταθερότης των απόψεων της νεολαίας του φόρουμ, συγκλονίζει. ;)

Εγώ απλά είπα ότι δεν με ενδιαφέρει οι γυναίκες να είναι συστατικό κομμάτι της παρέας! Το αν υπάρχουν ωραίες γυναίκες στο χώρο είναι σαν το "παίζει καλή μουσική ο DJ"!!! Αμέσως! Και σε αυτό κριτική! Μάλλον ζήλεψες που είπα ομορφάντρα τον Ανέστη κι όχι εσένα!  ::)

LA ROJΑ ARMADA

Ελπιζω την αλλη φορα να τα καταφερω να ερθω .Αυτη η εβδομαδα ηταν full με πολυ κουραση και αγχος  :-[.Παντως πολυ θα ηθελα να ερθω και να χαλαρωσω ...Χαρηκα που περασατε καλα . ;D

Να σε ευχαριστήσω και δημόσια για το διπλόμπυρο κέρασμα! ;)

τα'παμε αυτα μην τα ξαναλεμε  ;) εγω να σε ευχαριστησω για το pm

επισης να πω και εγω με την σειρα μου οτι παροτι δεν παρεβρεθησαν οσοι θα επρεπε - παρεβρεθησαν οσοι επρεπε  ;)

να το ξανακανουμε οταν ανοιξει ο καιρος για να μας τη λενε και οι εκ Θεσσαλονικης :D

κανεις ομως δεν ενεφερε την ακρως "επαγγελματικη" παρουσια του Νεστορα (ηλθον,ηδον,και για καλη μας τυχη δεν εφυγε με 10 γκομενες) ;D

think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band

Terry rules the bass

εκανα και εγω την παρθενικη μου εμφανιση, βεβαια ηρθα νωρις και εφυγα νωρις. γνωρισα αρκετους αλλα οπως ειπα δεν ειχα πολυ χρονο. την επομενη φορα θα ερθω με σκοπο να μεινω μεχρι αργα  ;D .

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου