Προς το περιεχόμενο

Μπυροποσία στα Xρόνια της Φοβέρας.

audiokostas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

παλι καλα - γιατι του μανωλη το gps που εχει στο ποδηλατο εχει χαλασει ;D :P

Μα θα ερχόσουνα στην πρόβα ρε καμμένε και θα πηγαίναμε μαζί μετά!!! ;)

LA ROJΑ ARMADA

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 90
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

• Administrator

Παίδες θα περάσω ως συνήθως να τα πούμε.

Να διευκρινίσω πως δεν πρότεινα χώρο για να πάμε, καθώς λόγω "τεχνικών δυσκολιών", δεν βρήκα κάπου που θα ήταν στα μέτρα που θα προτιμούσα, όπως ανέφερα παραπάνω. Οχι πως δεν υπάρχει αλλά εγώ προφανώς δεν έψαξα αρκετά.

Εκτιμώ ιδιαίτερα την αποφασιστικότητα του Audiokosta που λύνει Γορδιους δεσμούς για να λέμε και καμια κουβέντα απο κοντά, αλλά προσωπικά αποτυγχάνω να οργανώσω κάτι που να έχει την επίσημη σφραγίδα του Noiz. Και μ' αυτό δεν εννοώ ταρατατζούμ και μεγαλεία, αλλά φτηνά αν όχι τσάμπα ποτά, χαμηλή μουσική για κουβέντα και παρεϊστικη ατμόσφαιρα.

Επιφυλάσσομαι.

Live and let Live.

• Guru

Παιδιά,

Ήταν πολύ ωραία απλά εγώ ήμουν κομμάτια στην κούραση και δεν έκατσα πολύ ώρα... :( Επιφυλάσσομαι για την επόμενη φορά όμως! ;)

Ευτυχώς που τα κατάφερα έστω και την τελευταία στιγμή να έρθω. Χάρηκα που σας ξαναείδα παιδιά! :)

Freud-Σαντές

Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG

• Administrator

Χτες κατάλαβα και το άβαταρ του fusiongtr. Ο άνθρωπος τις παραγγέλνει δύο - δύο τις μπύρες! Χωρίς πλάκα... και είναι και στέκα.

Πλάκα είχε παίδες χτες. Καλο το μαγαζί τελικά και ήμασταν μια "ωραία ατμόσφαιρα" απο τρία όρθια τραπέζια!

Live and let Live.

Ωραια ηταν.Ομορφα και χαλαρα.

Αλλα περιμενα Νεστορα με μπλουζα Μαντονα.Δεν πειραζει.Next time.

Χτες κατάλαβα και το άβαταρ του fusiongtr. Ο άνθρωπος τις παραγγέλνει δύο - δύο τις μπύρες!

;D ;D ;D

Και βαλε!Τον εχω πετυχει να παραγγελνει και 3 μαζι.

Χτες κατάλαβα και το άβαταρ του fusiongtr. Ο άνθρωπος τις παραγγέλνει δύο - δύο τις μπύρες! Χωρίς πλάκα...

Ήρθα αργά βρε admin και έπρεπε να κερδίσω τον χαμένο χρόνο. ;D ;D ;D

Ενδιαφέρουσες συζητήσεις κάναμε όμως. Πολύ ωραία ήταν.

Αλλα περιμενα Νεστορα με μπλουζα Μαντονα

Όταν δεις την Μαντόνα Live με μπλούζα Νέστορα, θα καταλάβεις. ;D ;D ;D

Freud-Σαντές

Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG

Άλλη μια πολύ όμορφη βραδιά με τους συνήθεις υπόπτους.

Με εξαίρεση τον E.G. (καλώς ήρθες), κανένα καινούριο (forumικό) πρόσωπο.

Ειλικρινά δεν παύει να με εκπλήσσει η συνεχής απουσία νέων ή/και παλιών μελών από τις συναντήσεις.

Και θα μου πεις "γιατί να σας δω ρε φίλε; όρεξη έχω τις μουτσούνες σας; interneτικό είναι το forum, ας το κρατήσουμε έτσι.".

Πάσο και δεν αντιλέγω αλλά είμαι διαφορετικής αντίληψης για αυτό απορώ.

Στη πρώτη μπυροποσία που οργανώθηκε μετά την εγγραφή μου πήγα άγνωστος μεταξύ αγνώστων, γιατί μου αρέσει να βάζω και φάτσες στα avatar.

Και ειλικρινά σας μιλάω είναι μία από τις (λίγες) έξυπνες κινήσεις που έχω κάνει.

Για μία ακόμα φορά χθες διαπίστωσα ότι είμαι ανάμεσα σε καλούς φίλους (και ας ακούγομαι μελό).

"Ναι, ξέρω", θα μου πείτε,"η κλίκα, ως συνήθως".

"Ναι" θα σας πω, "η κλίκα των ανθρώπων, άγνωστων αρχικά μεταξύ τους, που σηκώθηκαν από τον καναπέ προκειμένου να "εκτεθούν" στην προσωπική επαφή".

Ως προς τα λοιπά ....... pumpkinpie.

Σόρρυ που και εγώ έφυγα νωρίτερα από ότι ήθελα (39 σήμερα και κλεισμένος λαιμός) αλλά και μόνο που ήρθα (όπως Nikolas, Dkall) ήταν υπέρβαση. ;D

Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες.

Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου