funky_bassman Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2012 Δευτέρα σήμερα... ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ? LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2012 Δευτέρα σήμερα... ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ? Τι... τι; ;D Δεν έχεις καταλάβει ότι αν δεν αναλάβει ο οργανωτικός audiokostas δεν γίνεται τίποτα ;D ;D ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2012 Μα ρε παιδιά σοβαρευτείτε! Η μπύρα θέλει σοβαρότητα... Τι το περάσατε? Μουσική? afto ine? LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2012 Παρασκευή 9 Μαρτίου στο Le Roi. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Thomsot Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2012 Παρασκευή 9 Μαρτίου στο Le Roi. Πιειτε επιτελους αυτες τις μπυρες ρε παιδια. Εξι σελιδες ανοιξατε για δυο παλιομπυρες, δηλαδη αν πινατε μοχιτα μαργαριτες και ουισκια ποσες θα ανοιγατε?? ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2012 Πιειτε επιτελους αυτες τις μπυρες ρε παιδια. Εξι σελιδες ανοιξατε για δυο παλιομπυρες, δηλαδη αν πινατε μοχιτα μαργαριτες και ουισκια ποσες θα ανοιγατε?? ;D α) Συνήθως, όποιος συμμετέχει "δεν έχει πρόβλημα" αλλά δεν αποφασίζει. β) Όταν υπάρχει απόφαση υπάρχουν περισσότερες αντιρρήσεις από τις αρχικές συμμετοχές γ) Όταν υπάρξει γεγονός υπάρχουν διαφορετικές παρουσίες από τις συμμετοχές (που "ρε γαμώτο έσπασε το φράγμα του Ασουάν και βράχηκε το βρακί μου και δεν μπορούσα να ρθω στην επόμενη όμως είμαι μέσα στάνταρ") δ) Και όταν λήξει όλοι περάσαμε καταπληκτικά και να το ξάνακάνουμε ξεκινώντας από το α) ε) Οι μπύρες σχεδόν ποτέ δεν είναι μόνο δύο. Το ουΐσκι στοιχίζει. στ) Αφού δεν έρχεσαι γιατί χολοσκάς; Πρώτη φορά μιλάμε πολύ για ότι ναναι; Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2012 mapping how to get there και παρακαλω τη λιμουζινα μου σε μαυρο γιατι το ασπρο λερωνει ;D think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2012 mapping how to get there και παρακαλω τη λιμουζινα μου σε μαυρο γιατι το ασπρο λερωνει ;D Πάρε με τηλ να πάμε μαζί ρε! Θα δω μήπως έχω και αυτοκινούμενο! Αλλιώς ποδηλατάκι και θα σου δώκω οδηγίες!!! LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Thomsot Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2012 στ) Αφού δεν έρχεσαι γιατί χολοσκάς; Πρώτη φορά μιλάμε πολύ για ότι ναναι; Δεν παιζεσαι...μετα απο σενα το χαος. ;D Καλη διασκεδαση και να περασετε καλα. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bluesman Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2012 Ολα μπορουν να συνδιαστουν, κιθαρες - γυναικες - μπυρες IF THE SHIT FITS , WEAR IT Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση