funky_bassman Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2012 Γυναίκες; Εγώ πάντως συμφωνώ με τον Κώστα... Αν ήθελα γυναίκες θα καθόμουν σπίτι με την κοπέλα μου!!! ::) LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2012 Εγώ πάντως συμφωνώ με τον Κώστα... Αν ήθελα γυναίκες θα καθόμουν σπίτι με την κοπέλα μου!!! ::) The grass is always greener on the other side ::) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2012 Εγώ πάντως συμφωνώ με τον Κώστα... Αν ήθελα γυναίκες θα καθόμουν σπίτι με την κοπέλα μου!!! ::) Εσύ αγόρι έχεις κοπέλα...ο Νέστορας δεν έχει!!!!! Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2012 Μοναστηριακές μπύρες να έχει! www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bouzoukleri Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2012 Μοναστηριακές γυναίκες θα έχει ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2012 Εγώ πάντως συμφωνώ με τον Κώστα... Αν ήθελα γυναίκες θα καθόμουν σπίτι με την κοπέλα μου!!! ::) Eγώ συμφωνώ με τον bouzoukleri, αν ήθελα κιθάρες, μουσική, μπύρες θα καθόμουν σπίτι μου. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bluesman Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2012 Eγώ συμφωνώ με τον bouzoukleri, αν ήθελα κιθάρες, μουσική, μπύρες θα καθόμουν σπίτι μου. Σιγουρα ;D IF THE SHIT FITS , WEAR IT Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2012 Αν είναι να πάμε σε μέρος με γυναίκες να πέσει και καμιά εναλλακτική ιδέα. Το λέγαμε με το Νέστορα και την προηγούμενη φορά. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2012 η 4η σελιδα βγανει γουστα - καλα το πατε αλλα ο ηθικος αυτουργος της ιδεας εχει εξαφανισθει και με βαζει σε σκεψεις και αποριες :D :D για να διαχωρισω τη θεση μου - ειμαι μεσα οπου και αν αποφασισετε @bouzoukleri θα συνοδευτεις απο τον govanmaniac ? think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bluesman Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2012 Απλα μαθηματικα και τελος. ;) IF THE SHIT FITS , WEAR IT Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση