neeq Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2012 Μέσα, αρκεί να το ξέρω απο νωρίς και να γνωρίζω αν θα συνοδεύεστε ή όχι! ;) Kερβερος η κυρια Σιδερη :D Εγω ήμουν μεχρι προχτες Αθήνα, οποτε δυσκολο να ξαναερθω. Θα μου πειτε τώρα, και τι μας το λες? Ε, έτσι για να τόνισω το πόσο το μπίνετε (τον αφρό απο την πύρα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2012 Εγω ήμουν μεχρι προχτες Αθήνα, οποτε δυσκολο να ξαναερθω. Και ποιος θα φέρει τις κυρίες δλδ? :'( Άσε που δεν θα έχω κάποιον να μαλώνω για την Eurovision! :-X LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2012 Μέσα, και προτείνω (πάλι) το Le Roi, αρκεί να πάμε σχετικά νωρίς για να μπορέσουμε να αναπτυχθούμε και να οριοθετήσουμε την περιοχή μας, πριν πήξει από κόσμο. +1 Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2012 Μέσα και για Le Roi! LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2012 αν ειναι να το κανετε ποιο μετα απο τις 9 δεν θα μπορεσω καθοτι στις 9 θα ειμαι Αθηνα (στα αρχ... μας θα μας πεις αλλα απλα το δηλωνω ) για να μη λεει ο Κωστας οτι λεω και ξελεω ;D Και αν γινεται οχι le roi παλι - παμε να δουμε και κανα αλλο μερος βρε αδερφε - να με ξεναγησετε και εμενα το βλαχο ;D think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2012 Και αν γινεται οχι le roi παλι - παμε να δουμε και κανα αλλο μερος βρε αδερφε - να με ξεναγησετε και εμενα το βλαχο ;D Γιατι "πάλι" ρε βλάχο; Πότε πήγες; Silly Wizzards μπεκρόπινες την προηγούμενη φορά. Χαλάνδρι το Le Roi, Αγ. Παρασκευή το SW. Δεν είναι όλες οι ρεματιές ίδιες. Ουρτ ! Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2012 Γιατι "πάλι" ρε βλάχο; Πότε πήγες; Silly Wizzards μπεκρόπινες την προηγούμενη φορά. Χαλάνδρι το Le Roi, Αγ. Παρασκευή το SW. Δεν είναι όλες οι ρεματιές ίδιες. Ουρτ ! αααα Ναι silly wizards ητο !!! ;D ;D κοιτα να δεις εγω φτιαω που σε ακουω και παω σε οτι καταγωγη θες εσυ - ημουν και απο τα-ξιδι τι περιμενες ? :P think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2012 κοιτα να δεις εγω φτιαω που σε ακουω και παω σε οτι καταγωγι θες εσυ Με μπερδεύεις με τον Funky Bassman Αυτός τριγυρνάει στις τρούπες με 6 καρέκλες (+ τραπέζι) ανα τμ με περίφημο ρακόμελο Ζούμπερης και φρέσκες Τσαχρουπαρδελίτσες της Καλέρου (πανάσχετα και παγκοσμίως ανύπαρκτα εδέσματα και καλά της άγνωστης Ελλάδας) με ονόματα στυλ "Τούμπαλιν", "Επιπλέον", "Κατσεκαλά", "Πιασταζούμπατα" και λοιπά και μαζί με τους φίλους του και υπονομεύουν το μέλλον της Γιουροβίζω. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2012 Με μπερδεύεις με τον Funky Bassman Αυτός τριγυρνάει στις τρούπες με 6 καρέκλες (+ τραπέζι) ανα τμ με περίφημο ρακόμελο Ζούμπερης και φρέσκες Τσαχρουπαρδελίτσες της Καλέρου (πανάσχετα και παγκοσμίως ανύπαρκτα εδέσματα και καλά της άγνωστης Ελλάδας) με ονόματα στυλ "Τούμπαλιν", "Επιπλέον", "Κατσεκαλά", "Πιασταζούμπατα" και λοιπά μαζί με τους φίλους του και υπονομεύουν το μέλλον της Γιουροβίζω. Καταρχάς μη με κατασκοπεύεις... Κατά δεύτερο όχι μόνο ρακόμελα! Και κρασά και ρετσίνες και ρακές και ούζα και στο τσακιρ κέφι μπύρες! LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2012 Καλημερααααααα ;D ;D think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση