audiokostas Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2012 Τι λέτε; Να μαζευτούμε; Λέω για Παρασκευή 9 Μαρτίου. Το που να το συζητήσουμε. Προτιμούνται μέρη: α) Κοντά σε κέντρο ή/και πρόσβαση Μετρό. β) Με λογικές τιμές (όχι πανάκριβες boutique μπύρες-κολλύρια). γ) Καλό θα ήταν να έχει 2-3 draught δ) Και με όρθια τραπέζια/ μεγάλη μπάρα γιατί το καθιστοί δεν πολυδουλεύει. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2012 Μέσα μέχρι νεωτέρας! Προτείνω (κλασσικά) να πάμε Εξάρχεια... Σαν πρώτη υποψηφιότητα βάζω το Blackbird και μετά Συχνότητες... Το ξέρω πως εν τέλη δεν θα πάμε εκεί οπότε no problem! LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2012 Τι λέτε; Να μαζευτούμε; Λέω για Παρασκευή 9 Μαρτίου. Μήπως να το αργούσαμε μία βδομάδα (16/3) ; Καθότι α) Παίζει live στο Ημερολόγιο για το οποίο έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον μέλη του φόρουμ και να μην έχουμε conflict of interest (wow) β) Θα κεράσει ο Νέστορας ;D ;) Όπως θέλετε. Προτάσεις κάνω. Το ξέρω πως εν τέλη δεν θα πάμε εκεί οπότε no problem! Όλο μίρλα είσαι βρε παιδί μου. Το κόμμα φταίει μάλλον. ;D Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2012 Όλο μίρλα είσαι βρε παιδί μου. Ρεαλισμό θα το χαρακτήριζα... Το κόμμα φταίει μάλλον. ;D Δεν είμαστε κόμμα δυστυχώς :( Λοιπόν μετά από την ευγενική παρέμβαση του μεγαλέξανδρου οι συχνότητες δεν προτείνονται πια από εμένα! Στη θέση τους βάζω τον Μαύρο Γάτο! (δίπλα στο blackbird) LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2012 Λοιπόν μετά από την ευγενική παρέμβαση του μεγαλέξανδρου οι συχνότητες δεν προτείνονται πια από εμένα! Nα πείς του μεγαλέξανδρου -εάν είναι άντρας-...να γράφει μόνος του!!!!! Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2012 Guru Share Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2012 Μέσα, αρκεί να το ξέρω απο νωρίς και να γνωρίζω αν θα συνοδεύεστε ή όχι! ;) Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2012 Nα πείς του μεγαλέξανδρου -εάν είναι άντρας-...να γράφει μόνος του!!!!! Γιατι, δεν προβλέπονται πμ απο τον κώδικα ανδροπρέπειας? ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2012 Μέσα, και προτείνω (πάλι) το Le Roi, αρκεί να πάμε σχετικά νωρίς για να μπορέσουμε να αναπτυχθούμε και να οριοθετήσουμε την περιοχή μας, πριν πήξει από κόσμο. Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2012 Η κουβέντα θα περιέχει τον Νότη Μαυρουδή? Γιατί αλλιώς να μην έρθω ρε παιδί μου... :-X LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2012 ...αν δεν έχω μπαλέτο..ίσως να έρθω. Είμαι περίεργος πώς θα είναι οι τίτλοι των θεμάτων στις επόμενες μπυροποσίες. www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση