Προς το περιεχόμενο

Επιλογή μικροφώνου για εγγραφή κιθάρας από ενισχυτή ;;;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

μη νομιζεις οτι εχει και καμμια τεραστια διαφορα απο αυτο που εχεις ηδη,καλυτερα να επενδυσεις σε εναν καλυτερο προενισχυτη αν εχεις σοβαρο προβλημα ηχητικης ποιοτητας,κανονικα με το μικροφωνο που εχεις,σωστα τοποθετημενο, και εναν αξιοπρεπη προενισχυτη πρεπει να βγαζεις μια χαρα ηχο.

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 33
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

(και εδώ είναι που αρχίζουν τα γέλια)

ασχολούμαι ερασιτεχνικά  με τις ηχογραφήσεις,το μικρόφωνο το βάζω στην κάρτα ήχου line6 ux2 και μέσο αυτής  επιλέγω preamps.ΚΑΛΟ Ε?

Υ.Γ. superfunk σε τόσα που μου έχεις απαντήσει εδώ μέσα αισθάνομαι υποχρεωμένος.

ευχαριστώ     

...ω  πανσοφη νυφιτσα

καλησπέρα παιδιά.

θα ήθελα να πάρω ένα σοβαρό μικρόφωνο για εγγραφή ηλ.κιθάρας.

τώρα γράφω με ένα sennheiser e 835s το οποίο νομίζω δεν είναι και ότι καλύτερο.

είδα το shure m57 στις αγγελίες στα 70 ευρώ,αξίζει το κόπο?τι λέτε?

για το Sennheiser e906 που δείχνει μια καλή λύση  δεν παίζουν λεφτά προς το παρών.

ευχαριστώ

Συμφωνώ πως το 835 δεν είναι και ότι καλύτερο. Το 57άρι χτύπα το στα 60 αν στο δίνει. Κατά τη γνώμη μου πάρτο καινούργιο και δεν θα ξαναχρειαστείς guitar mic. ;)

καλυτερα να επενδυσεις σε εναν καλυτερο προενισχυτη

το μικρόφωνο το βάζω στην κάρτα ήχου line6 ux2 και μέσο αυτής  επιλέγω preamps

εγώ προσφάτως αγόρασα μεταχειρισμένο το presonus tubepre και είμαι ,υπέρ του δέοντος, ευχαριστημένος

http://smart.noiz.gr/details.php?id=70794

δεν έχω σχέση με τον πωλητή

Συμφωνώ πως το 835 δεν είναι και ότι καλύτερο

θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω,για τα λεφτα του ειναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ μικροφωνο και δεν εχει να ζηλεψει και πολλα απο τα περισσοτερα γνωστα δυναμικα σε τιμες εως και 70% παραπανω απο αυτο.

Πάντως τον ντόρο για το 57άρι δεν τον καταλαβαίνω... :o στα 80s να πω οκ, αλλά τώρα που έχουν ξεφτιλιστεί τόσο οι τιμές σε όλα τα είδη μικροφώνων το 57άρι φαντάζει εντελώς περιοριστικό ηχοχρωματικά. αν κάποιος ξέρει ότι θέλει την χροιά του, τότε οκ, αλλιώς καλύτερα να ακούσει κι άλλα.

εγώ πάντως πήρα αυτό:

http://www.thomann.de/gr/the_tbone_rm700.htm

και είμαι εντελώς κομπλέ! ;D (να σαι καλά SF) ;)

Επειδή είμαι κ εγω σε φάση αναζήτησης, θα ήθελα να ρωτήσω εάν τα συγκεκριμένα δυναμικά θα μπορούσαν να αποτελέσουν κ πιο all around λύσεις, όπως για ηχογράφηση φωνής, συμπεριλαμβανομένων των Ribbon που προτείνατε!

θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω,για τα λεφτα του ειναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ μικροφωνο και δεν εχει να ζηλεψει και πολλα απο τα περισσοτερα γνωστα δυναμικα σε τιμες εως και 70% παραπανω απο αυτο.

Eντάξει, απόψεις είναι αυτές, όταν δούλευα στο Νάκα και το πούλαγα δεν μου άρεσε όσο το 845 και το 855. (μιλάμε για εποχή millenium εκτός και αν το άλλαξε από τότε)

Όλα υποκειμενικά είναι. Το Pr-30 που έιναι το αγαπημένο σου για κιθάρα μου άρεσε περισσότερο από το 57 αλλά μόνο στο ..ταμπούρο.

Μερικές φορές (το 57) είναι καλύτερο στα αυτιά μου και από το 421 (όχι πάντα βεβαίως!)

Δεκτή η διαφωνία σου.

Επειδή είμαι κ εγω σε φάση αναζήτησης, θα ήθελα να ρωτήσω εάν τα συγκεκριμένα δυναμικά θα μπορούσαν να αποτελέσουν κ πιο all around λύσεις, όπως για ηχογράφηση φωνής, συμπεριλαμβανομένων των Ribbon που προτείνατε!

οχι τα συγκεκριμενα δεν λενε και πολλα για φωνη (το 906 μπερδευει γιατι μοιαζει με το κλασσικο 409 που ...τραγουδαγανε οι Floyd δεν εχει ομως καμμια σχεση)  

ειδικα τα συγκεκριμενα Ribbon δεν κανουν ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΜΙΑ για φωνη.

αν θες all around λυση παρε ενα πυκνωτικο μεγαλου διαφραγματος (σαν και αυτα που λινκαρα)

Μερικές φορές (το 57) είναι καλύτερο στα αυτιά μου και από το 421 (όχι πάντα βεβαίως!)

εμενα πλεον το 57αρι δεν μου αρεσει...πουθενα...2 μου ειχαν μεινει  και τα χαρισα.... ;D

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου