Haris Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2012 Ευχαριστώ και πάλι για τις παρατηρήσεις και τις υποδείξεις, οι οποίες, όπως είπα και πιο πριν, με βρίσκουν ως επί το πλείστον σύμφωνο (και ευτυχώς και την υπόλοιπη μπάντα). Ο κύριος λόγος που ανέβασα τα βίντεο ήταν για να πάρω ένα feedback από ανθρώπους των οποίων τη γνώμη εμπιστεύομαι, και χάρηκα που το πήρα τόσο εκτεταμένα και που είναι τόσο κοντά και στη δική μου άποψη. Κατά την γνώμη μου ένα τέτοιο σχήμα, "πουλάει" τρία βασικά στοιχεία: γκρουβ/ενέργεια, φωνή/ες και πνευστά. Στο συγκεκριμένο live δεν καταφέραμε να τα πλασάρουμε όσο θα έπρεπε (far from it), αλλά το καλό είναι ότι το ξέρουμε και ότι έχουμε αποφασίσει να το δουλέψουμε μέχρι να πονέσει, κι αυτό κι εμείς! Υ.Γ. Περικλή, υπάρχει τρομπέτα αλλά δεν την κολακεύει και τόσο η μείξη, και ο τρομπετίστας δεν φαίνεται παρά ελάχιστα στο βίντεο (τον θάψαμε τον άνθρωπο!). Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2012 Στο ξαναείπα και πριν, και σοβαρολογούσα. Δεν ξέρω αν το κατάλαβες ότι μιλούσα σοβαρά. Ο τρόπος που τραγουδάει ο τραγουδιστής εμένα μου αρέσει. Μου θύμισε τον Michael Allen των «The Wolfgang Press»! Εσύ είσαι drummer- drummer , και η μπάντα grooves…. Τι άλλο να θέλει κανείς. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2012 Καλά τα πάτε στο Sunshine Day.. Στο who's making love είσ(τ)ε λάθος........ Ίσως φταίει το κυνήγι της άρσης Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ndnikola Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2012 Προσωπικά μΕ άρεσε η χροιά του τραγουδιστή. Η μπάντα παίζει πολύ ωραία, και δεν με ενόχλησαν καθόλου τα ψιλοκουρδίσματα μεταξύ των πνευστών. Πιστεύω ότι σας αδικεί η κάμερα, και σε live είμαι σίγουρος ότι θα το διασκέδαζα (ειδικά με τέτοιο playlist :) ). Κρατώ τέλος και μια πισινή για την σκηνική παρουσία του τραγουδιστή, έχοντας υπόψη μου ότι παίζει μια πολυμελής μπάντα σε μια στριμόκwλη σκηνή. Thumbs up, σε κάθε περίπτωση :). http://www.lustinger.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2012 O τραγουδιστής μπορεί να έχει κάτι στη φωνή αλλά α) δεν πουλάει τίποτα και καθόλου και β) εκείνος ο τονισμός του refrain...... :-\ γ) Μου είχει πάρει 7000 δρχ εν έτει 1989 για το Raw Sienna των Savoy Brown. >:( InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2012 Λάκη, ndnikola ευχαριστούμε (Λάκη, ξέρω ότι πάντα σοβαρολογείς!). Κώστα, οι άρσεις ήταν δική μου προσθήκη και δεν σηκώνω κουβέντα! ;D (σηκώνω δηλαδή αλλά σιγά μην το παραδεχτώ δημόσια...) Νέστορα, αφού του έδωσες το 1/10 του μισθού που έπαιρνα το '89 για ένα δίσκο, δεν θα τα έπαιρνε; ;D Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση