audiokostas Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2012 Τα πνευστά θέλουν λίγη δουλειά. Κιθάρα, Μπάσο, ντραμς, πλήκτρα δουλεύουν καλά. ΑΛΛΑ θα πρέπει όλοι να θυμούνται ότι παίζουν sooul. Λίγο κίνηση, καθόλου αναλόγιο και σφιγμένο groove δεν θαταν άσχημα για αρχή. O τραγουδιστής μπορεί να έχει κάτι στη φωνή αλλά α) δεν πουλάει τίποτα και καθόλου και β) εκείνος ο τονισμός του refrain...... :-\ Δυστυχώς, στα πολύ γνωστά κομμάτια/ classics, αν δεν δώσεις διαφορετική πρόταση, η σύγκριση με το αυθεντικό είναι αναπόφευκτη. Μετά από 5-6 πρόβες και κανα δυο live είμαι σίγουρος ότι η μπάντα θα ανέβει πολύ. Η σκηνή του After Dark σίγουρα δεν είναι η μικρότερη της Αθήνας.... ;) Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2012 Δεν έχω πολύ χρόνο για αναλυτικές απαντήσεις τώρα, αλλά σας ευχαριστώ όλους για τις παρατηρήσεις και τα σχόλια, τα περισσότερα από τα οποία με βρίσκουν σύμφωνο. Θα επανέλθω! Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2012 Θα επανέλθω Άλλα δύο απ' το ίδιο live: Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2012 Xαρη δεν θα κανω σχολια γιατι θα ξαναπω τα ιδια.Το καλο με μενα ειναι οτι οταν πηγαινω σε live πινω λιγο παραπανω και ολα ειναι ''τζαμι '' .Να διασκεδασουμε παμε οχι να θαψουμε .Στο επομενο θα παρω τους αλλους δυο ''γερους '' του mapet show και θα ερθουμε ετοιμοι απο πριν (πιωμενοι ) να την βρουμε.{Το dvd το βρηκα εδω στο μαγαζι που ψωνιζω και το κτυπησα(JETHROTULL )}. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2012 Xαρη δεν θα κανω σχολια γιατι θα ξαναπω τα ιδια.Το καλο με μενα ειναι οτι οταν πηγαινω σε live πινω λιγο παραπανω και ολα ειναι ''τζαμι '' .Να διασκεδασουμε παμε οχι να θαψουμε .Στο επομενο θα παρω τους αλλους δυο ''γερους '' του mapet show και θα ερθουμε ετοιμοι απο πριν (πιωμενοι ) να την βρουμε.{Το dvd το βρηκα εδω στο μαγαζι που ψωνιζω και το κτυπησα(JETHROTULL )}. Περικλή, αν πρέπει να γίνετε γκολ για να μας αντέξετε, έχουμε αποτύχει! ;D Έχω βάσιμες ελπίδες πάντως ότι στο επόμενο live θα έχουν βελτιωθεί αρκετά τα πράγματα. Το DVD των Tull θα το παραγγείλω καλώς εχόντων των πραγμάτων (βλ. να έχω πληρώσει την κάρτα μου...) μέσα στην εβδομάδα. Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2012 To βρηκα 23 ευρω και εχει και cd μεσα .Αν εχεις μαγαζι που συνεργαζεσαι (δισκαδικο) ζητα να στο φερουν. 8)Δεν εχετε αποτυχει απλα θελει λιγη δουλεια (στο μεταξυ 2 σαξοφωνα χωρις τρομπετα δεν μου καθονται καλα στο αυτι και εκει ισως να ειναι το προβλημα ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
px Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2012 Την περασμένη Παρασκευή στο After Dark. Για πείτε... Δεν σας έχω δεί live, βλέποντας μόνο το βιντεάκι θα έλεγα θα ήταν πιο καλά να εκφράζατε λίγο περισσότερο με το σώμα τη μουσική που παίζετε. Δεν 'κουνιέστε' σχεδόν καθόλου, όπως και η κάμερα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bluesman Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2012 και οταν ο τραγουδιστης λεει τη λεξη thunder..! πεφτει κεραυνος :) IF THE SHIT FITS , WEAR IT Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2012 Μια χαρα την ακουω την μπαντα παικτικα και πιστευω πως ζωντανα εχει κι ενα 20% παραπανω ηχητικη ενεργεια.Η καμερα οπως ξερουμε δεν αποδιδει την αληθινη ενεργεια και τονιζει τα φαλτσα γιατι δεν ακουγεται καλα η τονικη. Η μπαντα με προβες θα λυθει και θα σκισει οταν κανει τα κομματια βιωμα και ξεπερασει την διακπεραιωση που ειπε και ο Σπυρος.Υπαρχει η τεχνικη. Δουλεψτε το ''νευρο'' σας. Αυτο που νομιζω οτι χρειαζεται,ομως,ειναι ενας frontman. Δεν ειναι αναγκη να ναι φωναρα.Η φωνη του τραγουδιστη σαν χροια μου αρεσε. Βρισκω να τα ερμηνευει καλα αλλα δε φτανει αυτο. Αν η μπαντα κινειται σε Soul party μονοπατια,δε γινεται ο τραγουδιστης να παλευει μεταξυ φθορας και αφθαρσιας.Θα γινω λιγο σκληρος αλλα δειχνει κουρασμενος. Θελει πνευμονια το να τραγουδησεις τετοια πραματα,θελει παιχνιδι με ολους,θελει τρέλα(που λεει ο λογος..). Αν θελει τον χρονο του γιατι ηταν η πρωτη εμφανιση μετα απο καιρο,παω πασο,αν και δε νομιζω να ναι αυτο. Αφου ειπα το κοντο μου και το μακρυ μου θελοντας να συμβαλω επικοδομητικα μονο και μονο επειδη ο αξιαγαπητος Χαρης το ζητησε,να πω οτι θα επινα ευχαριστα το ποτο μου ακουγοντας σας ζωντανα γιατι σπανιζουν οι μπαντες με φυσικα πνευστα. Go on! GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Melodic drummer Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2012 Χάρη, πολύ καλοί! Ειδικά το Sunshine day το καταυχαριστήθηκα! Εσύ ωραίος, στακάτος, το σύνολο γκρουβάρει. Ωραίος και στο σόλο, εαν δεν το χανες λίγο χρονικά, στο τέλος, θα ήταν αψογότατο. Οι πνευστοί ωραίοι, αλλά στο σόλο τους στην αρχή κρεμάει λίγο θα προτιμούσα να είναι πιο ψηλοί τονικά, ή να κάνουν ανταποκρίσεις μια οκτάβα πάνω ο ένας απ τον άλλο. Τέλος για τον τραγουδιστή, έχω άλλη γνώμη απο τους "προλαλλήσαντες". Μου αρέσει και μου αρέσει πολύ! Όπως επίσης μου αρέσει και ο τρόπος που τα λέει. Στην soul θέλει να τα λες έτσι λίγο cool, λίγο τυπάδικα, λίγο μαγκιώρικα, δεν θέλει κουνήματα και σκηνικά περίεργα. ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση