hyperpanos Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2012 Εσάς τι σας έχει ραγίσει την καρδιά ... ??? What_a_Breaks_a_Heart.mp3 όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
John Goumis Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2012 Moυ άρεσε πολύ...Μπράβο Πάνο! ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2012 Ευχαριστώ Γιάννη :) Και έβαλα και μπόλικα εφέ ;D ;D ;D όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Holystone Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2012 Πολυ ωραιος φίλε! Τα σπαει, εχεις βγαλει ολο το feel του satriani! Θα μου αρεσε να ηταν πιο δυνατα σε ενταση το lead! Πολυ καλος παντως! Your Ear Rulez! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2012 Να είσαι καλά, σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια :) όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bluesman Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2012 Μου αρεσε ακετα η δομη τραγουδιου, πολυ παραγωγικος για αλλη μια φορα,αλλα ξερεις οτι ολα αυτα τα εφε...φλυαρουν λιγο στο δικο μου το αυτι, ειμαι σιγουρος οτι θα τα καταφερεις εξαιρετικα και χωρις αυτα. ;) IF THE SHIT FITS , WEAR IT Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2012 Μου αρεσε ακετα η δομη τραγουδιου, πολυ παραγωγικος για αλλη μια φορα,αλλα ξερεις οτι ολα αυτα τα εφε...φλυαρουν λιγο στο δικο μου το αυτι, ειμαι σιγουρος οτι θα τα καταφερεις εξαιρετικα και χωρις αυτα. ;) Εντάξει ίσως παραβάζω εφέ, αλλά μου αρέσει η ποικιλία ;) Σε ευχαριστώ :) όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2012 εγω θα σου ζητησω μια χαρη...θελω το επομενο να ειναι το forgotten ii..... ;) RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2012 εγω θα σου ζητησω μια χαρη...θελω το επομενο να ειναι το forgotten ii..... ;) Η επιθυμία σου, διαταγή φίλε ;) όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2012 Αυτο παλι ποτε προλαβες?Τα χω χασει. ;D ;D Θα καραφλιασουμε ολοι στο τελος. ;D Ωραιο ειναι και τουτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση