Προς το περιεχόμενο

Άποψη για μπάσο σε site

Mark Zappa

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα σε όλους,

βρήκα την εξής διαφήμιση σε ελληνικό site.

http://www.artsound.gr/catalog/fender-bass-special-antique-burst-p-21581.html

Είναι δυνατόν να πρόκειται για original fender και οχι για Squier σε αυτή τη τιμή?

Αν και όχι πολύ σχετικός, σε συνδιασμό με τη χαμηλή ποιότητα της εικόνας, μου φαίνεται πως κάτι δε πάει καλά.

Παρακαλώ την άποψή σας...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Είναι ωραίο πάντως εμφανιακά τουλάχιστον. Περίπου κάτι τέτοιο ψάχνω, αλλά μεταχειρισμένο και παρατηρώ πως δεν υπάρχουν πολλά Fender jb και pb σε αγγελίες

• Moderator

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Είναι ωραίο πάντως εμφανιακά τουλάχιστον. Περίπου κάτι τέτοιο ψάχνω, αλλά μεταχειρισμένο και παρατηρώ πως δεν υπάρχουν πολλά Fender jb και pb σε αγγελίες

Εάν είσαι από Αθήνα κατέβα Μοναστηράκι και δοκίμασε κάποιο SX. Eίναι ίδιο ποιοτικά με τη σειρά Classic Vibe της Squier (τα Squier υπερτερούν λίγο στη γέφυρα, από την άλλη το μπράτσο του SX μου αρέσει λιιιιιγο περισσότερο). Γλυτώνεις σχεδόν 150 ευρώ συν το ότι δοκιμάζεις το όργανο.

Σημειωτέο είναι πως με αυτά τα λεφτά που γλυτώνεις μπορείς να αλλάξεις όλα τα ηλεκτρικά με Fender standard μαγνήτες, CTS ποτενσιόμετρα και τη γέφυρα με μια ωραιότατη Wilkinson με brass sadles και να έχεις ένα πολύ, πολύ ανώτερο μπάσο από το stock Classic Vibe.

Εάν είσαι από Αθήνα κατέβα Μοναστηράκι και δοκίμασε κάποιο SX. Eίναι ίδιο ποιοτικά με τη σειρά Classic Vibe της Squier

Το SX P-Bass σου, μου άρεσε περισσότερο από τα Squier.

Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες.

Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.

• Moderator

Το SX P-Bass σου, μου άρεσε περισσότερο από τα Squier.

Εντάξει, σε σχέση με τα δυο Classic Vibe (Jazz) που έχω πιάσει στα χέρια ίσως λίγο καλύτερο μπράτσο όπως είπα και πρίν. Τα classic vibe είχαν καλύτερη γέφυρα, αλλά τη γέφυρα έτσι κι αλλιώς την αλλάζει κανείς πάμφθηνα.

['Eναρξη offtopic] Παρεμπιπτόντως το SX που μου έδωσες με πολύ υπομονή (για να βρεθούν σε πραγματικά πολύ φθηνή τιμή τα διάφορα parts από διάφορα fora του εξωτερικού) έγινε ένα ωραιότατο partcision με Musickraft maple μπράτσο, Sheptone Vintage P μαγνήτη, CTS ποτενσιόμετρα, Cornell Dubilier PIO cap και Wilkinson Vintage Style γέφυρα...τώρα θα του αγοράσω και ένα σετάκι 110 LaBella Deep Talkin' και είναι Super!!!!!!!!!!!!!! [Τέλος Offtopic]

Eίναι πολύ ωραία τα SX. Έχω πάρει ένα 5άρι Jazz από το Σαμουελιάν στο Μοναστηράκι και είναι υπερ deluxe και με πολύ καλό μπρατσάκι. Επίσης είχα πάρει κι ένα SX Jazz μπράτσο από εκεί (με 60ευρώ)για ένα project που επίσης βγήκε πάρα πολύ καλό και βολικό.

Κυκλοφορεί κι ένα jazz SX στις αγγελίες τώρα:

http://smart.noiz.gr/details.php?id=73990

(καμιά σχέση με τον πωλητή)

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου