Moderator LK Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2012 δεν πάω και γυμναστήριο Α φίλος.....αν ΔΕΝ πας γυμναστήριο και δεν γυμνάσεις δάκτυλον....δεν θα έχεις σμουθ ήχο εύκολα. ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2012 Α φίλος.....αν ΔΕΝ πας γυμναστήριο και δεν γυμνάσεις δάκτυλον....δεν θα έχεις σμουθ ήχο εύκολα. ;D ;D ;D Είχα πέσει μικρός στο καζάνι με το σμουθ φίλος ,λειώνουν τα ξύλα της κιθάρας απ το πολύ σμουθ που βγάνω ;D ;D ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2012 Εξακολουθεί να λείπει το μπασο-δεν κατάφερα να το σιάξω ακόμα το ριμάδι- οι φωνές και λιντ κιθάρες http://soundcloud.com/samy-paraga/waw-portraita-4 No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2012 δεν κατάφερα να το σιάξω ακόμα το ριμάδι- Σε φάγαν οι καφέδες και οι βόλτες γι' αυτό. Για στρώσου λέλε ;D ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2012 Δεν άντεξα και παρότι δεν θα αποκαλύψω ακόμη τον εκβιαστή μπασίστα που ζήτησε και ποσοστά επί των πωλήσεων σας παρουσιάζω την εξέλιξη ,πλέον με μπάσσο και φωνές . Υπολείπεται μια κιθάρα και το τελικό ρετούς -παραγωγή,όπως αρέσονται να λένε κάποιοι γνώστες . Νοιώθω βαθειά έως απύθμενη συγκίνηση διά την ικανότητά μου στα πλήκτρα και τη κιθάρα ;D http://soundcloud.com/samy-paraga/portraita-4-0-2 ΥΓ ευχαριστώ εκ βαθέων τον άπληστο φραγκοφονιά μπασίστα για τη συνδρομή του No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2012 Μου φαίνεται ότι αποφεύγεις να κάνεις το video με κάθε τρόπο! Μου αρέσει που το track το ακούω λίγο – λίγο…… ;D ;D ;D ;D Τελείωσέ το λέμε!!! Πολύ Ωραίο είναι….σκοτεινό! Υ.Γ. Θα σου πώ μετά μια εξυπνάδα... :P Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ffmakis Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2012 Μέχρι (και μετά) το 2.30 φαλτσάρεις, και μέχρι το 1.27 (και μετά) είσαι ασυγχρόνιστος. ;D Με το πρόγραμμα αυτό λύνεις όλα σου τα προβλήματα ;D Celemony Melodyne - Studio vocal autotune & info tutorial Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2012 Μάκη ,έχω ένα μηχάνημα του διαβόλου ,δεν θέλω άλλο ,εξάλλου εγώ είμαι της συγχρονικής σχολής του Μαραθώνα ;D Λάκη έχεις αρχίσει και σκιάζεσαι ,η ώρα της αποκαθήλωσής σου από το σκηνοθετικό θώκο πλησιάζει ;D ;D ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2012 Alex Delarge προσθήκη της τελευταίας στιγμής στις φωνές ;D Κιθάρα on the fly ,πρώτη φορά μέσω μάικ και ενισχυτή -ναι το γνωστό μάικ των 18 γιούργιων :D Μάλλον θα αλλάξω τραγουδιάρη 8) http://soundcloud.com/samy-paraga/portraita-4-0-3 No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2012 Στου κασιδιάρη το κεφάλι ,προσπαθώ να μάθω το πρόγραμμα ,να μάθω κιθάρα και να μάθω ηχοληψία και παραγωγή ;D ;D ;D Κρίμα το παλουκάρι που έπαιξε μπάσσο ...................όταν ολοκληρώσω ;D, θα σας πω και ποιός είναι .......κρυφό μέλος ;D Πολότους το λεπόν ,πάμε 8) http://soundcloud.com/samy-paraga/portraita-4-0-4 No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση