RayDTutto Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2012 Εξαιρετικό φίλος. Μπράβο σου. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2012 Αποφάσισες να παίξεις in φούζιε; Χάλια μαύρα. ;D Άμα σου λέμε με τον τζιβούρ να αφήσεις τα άουτ και τα κόρνερ είναι γιατί κάτι διακρίνουμε. Πολύ ωραίος. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2012 Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ όλους (Ray, Ανέστη, Πάνο, Samy, Μιχάλη, Σπύρο, Λάκη) και μόνο που το ακούσατε! @Λάκη με τον καφέ καλό είναι, αλλά για ψώνια...μόνο σε κάβα θα μπορούσα να ψωνίσω με τέτοια μουσική. ;D @Σπύρο τα κόρνερ δεν τα μπορώ γιατί δεν έχω ψηλούς μπροστά. Μου αρέσει να μπουκάρω από τη μέση. ;D Αλήθεια, τι διαβλέπετε εσύ κι ο αντιφουζιόνης? :D @Ανέστη αν έπαιζα λίγο περισσότερο μάλλον θα αποδεχόμουν την πρόταση. ;) Με τιμά ιδιαίτερα! Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2012 Πουλάκι μου... δεν μας τα είχες πει αυτά ;D Με εξέπληξες (με την πολύ καλή έννοια). Ωραιότατος και μελωδικότατος. Και μου αρέσει που έχεις παρουσιάσει (μαζί με αυτό εδώ) κομμάτια από... μέχρι. ;), γεγονός που δείχνει ότι δεν είσαι «μονοδιάστατος» μουσικός. Και πάλι μπράβο Στράτο. all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2012 @Ανέστη αν έπαιζα λίγο περισσότερο μάλλον θα αποδεχόμουν την πρόταση. ;) Με τιμά ιδιαίτερα! Μα γι αυτό στο είπα...είναι το group των τεμπέληδων που δεν κάνουν πρόβες!!! ;D ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2012 Και μου αρέσει που έχεις παρουσιάσει (μαζί με αυτό εδώ) κομμάτια από... μέχρι. ;), γεγονός που δείχνει ότι δεν είσαι «μονοδιάστατος» μουσικός. Και πάλι μπράβο Στράτο. Ευχαριστώ πολύ Τέρη :) αλλά... βρε ποιός είναι αυτός που παίζει τα πάντα εκτός από Blues (κι αυτό γιατί δεν είναι στο συμβόλαιό του), ποιός είναι, θα τον βρω ;D. @Ανέστη εννοώ δεν παίζω καν πια :'( (τι πρόβες βρε :D). Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2012 @Ανέστη εννοώ δεν παίζω καν πια Γιατί...είσαι τιμωρία...ή σε κάποια θρησκευτική αίρεση που το απαγορεύει? ;D ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2012 Γιατί...είσαι τιμωρία... Κάτι σαν "αυτοτιμωρία" ας πούμε (μην εγγίζετε, πονάει). Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2012 Ευχαριστώ πολύ Τέρη :) αλλά... βρε ποιός είναι αυτός που παίζει τα πάντα εκτός από Blues (κι αυτό γιατί δεν είναι στο συμβόλαιό του), ποιός είναι, θα τον βρω ;D. Α, εύκολο... Ο Marathon ;D ;D ;D ;D ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vasmar Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2012 backing ξε backing εγώ το ...απήλαυσα! ΠΟΛΥ γουστάρω μουσικούς σαν κι εσένα που ασχολούνται με πολλά διαφορετικά είδη μουσικής! Συνέχισε να δικαιολογείς το nickname σου :) :) it's all about balance... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση