fusiongtr Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2012 Δεν συνηθίζω να παίζω σε backing, αλλά σήμερα μου την έδωσε με τα Gypsy και είπα να το μοιραστώ μαζί σας. Δεν ξέρω ούτε τα ακκόρντα ούτε τίποτα (έχω ακούσει το κομμάτι και μου αρέσει πολύ το θέμα), άκουγα και έπαιζα με την αγαπημένη μου Greg Bennett JZ-3. Σκίστε με! ;D ou_es_tu_mon_amour_fusiongtr.mp3 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2012 ΕΣΥ εισαι αυτος που χωνει τα σολα;Ευγε παρα πολυ καλο και κυριως με νευρο!και γουστο ! Μαλλον εσυ μας εσκισες μεγαλε . ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2012 Τι ειπες τωρα? :o Φιλε...ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ.- Δεν υπερβαλλω,μου αρεσε παρα πολυ και δεν χρειαζεται να αναλυσω το γιατι. Θα πω μονο για τις δυναμικες που ειναι αβασταχτα υπεροχες.. ΕΥΓΕ ΠΟΛΛΑ! Μηπως εχασες καμια δημοπρασια και σου βγηκε τετοιο αισθημα? ;D GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2012 Μηπως εχασες καμια δημοπρασια και σου βγηκε τετοιο αισθημα? ;D Πήγε να πουλήσει τις μετοχές της TBank. ;D Παιχτάρα ο φούζιος. ;) InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2012 @Περικλή σ' ευχαριστώ πολύ @Σταύρο εσύ το λες αυτό βρε, δεν το περίμενα να σου αρέσει (no more backing i promise)! Μηπως εχασες καμια δημοπρασια και σου βγηκε τετοιο αισθημα? ;D Κάτι ξέρεις εσύ! ;D ;D @Νέστορα με κάνεις και κοκκινίζω! :-[ Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2012 θυμησε μου αν ξαναβρεθουμε να σε κερασω 1 μπυρα για καθε ωραια νοτα που ακουστηκε απο τα ηχεια μου Μπραβο ρε φιλε - γουσταρω καργα στο repeat αν και δεν ειναι το στυλ μου think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2012 θυμησε μου αν ξαναβρεθουμε να σε κερασω 1 μπυρα για καθε ωραια νοτα που ακουστηκε απο τα ηχεια μου Μπραβο ρε φιλε - γουσταρω καργα στο repeat αν και δεν ειναι το στυλ μου Αν τα υπολογισεις καλα θες μισο φορτηγο μπυρες Πατριδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2012 δεν το περίμενα να σου αρέσει (no more backing i promise)! Γιατι? Εγω φιλος ακουω απο Deep Purple και Gallagher μεχρι...Μαντονα(αλλα δεν εχω μπλουζα... :D) Αμα ειναι να παιζεις ετσι,παιζε μονο με μπακιν. Ασε που νομιζω οτι ετουτο ειναι το στυλ σου γι αυτο.. ΚΑΝΕ CD. Δεν κοροιδευω. Βαλε ενα μουσικο στοχο. :) GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2012 Αμα ειναι να παιζεις ετσι,παιζε μονο με μπακιν. Μπα παίζω όπως τύχει. Ο καλός ο μύλος.... ;D Ασε που νομιζω οτι ετουτο ειναι το στυλ σου γι αυτο.. Δηλαδή? (Έχω πάρει από παντού εγώ, γι' αυτό και fusion). θυμησε μου αν ξαναβρεθουμε να σε κερασω 1 μπυρα για καθε ωραια νοτα που ακουστηκε απο τα ηχεια μου Thanks Χρήστο θα στο θυμίσω σίγουρα! ;D ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2012 Δεν περιμενα αλλη απαντηση απο τον Σταυρο.Ετσι και εγω ακουω τα παντα αναλογα τα φεγγαρια μου .Γι'αυτο και δεν κολλαω σε ενα ειδος .Ειμαι πολυσυλλεκτικος ακουστικα . Να δω οταν βαλω και βαρηκοιας τι διαολο θα ακουω . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση