Προς το περιεχόμενο

blackstar ht 5c

Προτεινόμενες αναρτήσεις

O συγκεκριμένος ενισχυτής είναι όλα τα λεφτά !!! Case closed, next case please !!!!

Μου αρέσεις που έχεις επιχειρήματα !!!

Και κάτι τελευταίο.. από εσάς που διαφωνείτε!! Πόσοι από εσάς έχετε και κατέχετε τον συγκεκριμένο ενισχυτή;;;;

Μετραει η εκτενης δοκιμη???

Και η Α/Β δοκιμη με αλλους?

Αν τον κατειχα(θα μουτζωνομουν κιολας...) θα τον ειχα δωσει...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 101
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Βρε πουλάκι μου, τι επιχειρήματα θες; Το δεν μ'αρέσει δεν σου φτάνει; Δεν μ' ενθουσιάζει, δεν μου κάθεται καλά, πως το λένε.

Το γεγονός ότι δεν τον έχουμε οφείλετε...έλα...το 'χεις....ναι...ναι... στο ότι δεν μας αρέσει. Λες να τον θάβαμε και ταυτόχρονα να τον έχουμε και σπίτια μας;

Αν εσένα σου αρέσει και την βρίσκεις μαζί του, με γειά σου με χαρά σου. Τι να κάνουμε, με το ζόρι παντρειά δεν γίνεται.

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΤΟ ΞΕΧΑΣΑΝ... Το θέμα άνοιξε για γνώμες πάνω στον ενισχυτή !!!

Γνώμη ίσον Επιχειρήματα και Άποψη !!! Αν τώρα εσείς θεωρείτε επιχειρήματα το Δεν μου αρέσει ή το Μου αρέσει... τότε τι να πω εγώ.. η επιστήμη σηκώνει ψηλά τα χέρια !!!

Επίσης αν γνώμη είναι ο ηλεκτρονικός της γειτονιάς που τον άνοιξε.... τότε εσείς όταν γνωρίσετε μια δίμετρη γκόμενα πηγαινετέ την για χειρουργείο για να δείτε τι έχει μέσα !!!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Συγνωμη φιλε αλλα το μονο ΔΙΚΟ σου επιχειρημα ηταν καποια reviews και ενα βιντεο με το γκιμπονς να παιζει εναν ενισχυτη και οχι τον ΗΤ5...

Τα ΘΟΛΟΣ,ΜΗ ΔΥΝΑΜΙΚΟΣ,ΜΟΥΝΤΟΣ,ΤΡΑΝΖΙΣΤΟΡΑΤΟΣ ΗΧΟΣ,ΑΚΡΙΒΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ (τα εχουν εκφρασει τουλαχιστον 4 ατομα με τα οποια τσακωνεσαι)δε σου κανουν?

Πες μας εσυ ενα επιχειρημα...και αποστομωσε μας με ενα κλιπακι...γιατι εχει και emulated output το μηχανηματακι...

Συγνωμη φιλε αλλα το μονο ΔΙΚΟ σου επιχειρημα ηταν καποια reviews και ενα βιντεο με το γκιμπονς να παιζει εναν ενισχυτη και οχι τον ΗΤ5...

Τα ΘΟΛΟΣ,ΜΗ ΔΥΝΑΜΙΚΟΣ,ΜΟΥΝΤΟΣ,ΤΡΑΝΖΙΣΤΟΡΑΤΟΣ ΗΧΟΣ,ΑΚΡΙΒΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ (τα εχουν εκφρασει τουλαχιστον 4 ατομα με τα οποια τσακωνεσαι)δε σου κανουν?

Πες μας εσυ ενα επιχειρημα...και αποστομωσε μας με ενα κλιπακι...γιατι εχει και emulated output το μηχανηματακι...

Κάτσε ρε blackie, αυτό δεν είναι επιχείρημα, άρα δεν είναι και γνώμη. Χμμ...Τι στα κομμάτια είναι?  ;D

Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΤΟ ΞΕΧΑΣΑΝ... Το θέμα άνοιξε για γνώμες πάνω στον ενισχυτή !!!

Γνώμη ίσον Επιχειρήματα και Άποψη !!! Αν τώρα εσείς θεωρείτε επιχειρήματα το Δεν μου αρέσει ή το Μου αρέσει... τότε τι να πω εγώ.. η επιστήμη σηκώνει ψηλά τα χέρια !!!

Επίσης αν γνώμη είναι ο ηλεκτρονικός της γειτονιάς που τον άνοιξε.... τότε εσείς όταν γνωρίσετε μια δίμετρη γκόμενα πηγαινετέ την για χειρουργείο για να δείτε τι έχει μέσα !!!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Ρε φιλαρακι αφου τα επιχειρηματα του τυπου ειναι θολος , ειναι σαν να εχει μια κουβερτα μπροστα στο μεγαφωνο , ειναι μουντος , του λειπει presence ,  ειναι το ενα , ειναι το αλλο δεν σου αρκουν ως επιχειρηματα... Τι αλλο πρεπει να πουμε ? Οχι εξηγησε μου δηλαδη τι αλλο πρεπει να πουμε για να καταλαβεις οτι σε ολους εμας δεν αρεσει ο συγκεκριμενος , ειδικα οταν στα ιδια χρηματα παιρνεις orange , hudges , bugera , που ακουγονται καλυτερα κατα προσωπικη εμπειρια και γνωμη...

Δηλαδη συγνωμη εχεις την δυνατοτητα να παρεις την ενισχυταρα που ακουει στο ονομα bugera 6260 ( αντε επειδη ειναι τερας το αφηνω ) , bugera v22 , orange dark terror , tiny terror και θα παρεις τον παιχνιδακι ?

Εχεις ακουσει μηπως τον orange tiny terror , με το glory mod ? Κανε πρωτα αυτο και μετα ελα να το ξανασυζητησουμε

Παρε και ενα κλιπακι που γουσταρεις να ακους κιολας...

Δεν ειπαμε οτι απαγορευται να σου αρεσει... Καλα κανεις και με γεια σου με χαρα σου... Περαν τουτου ομως ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ !!!

Το οτι γραφει καλα δεν ειναι κριτηριο διοτι με το cubase  μπορεις και με ενα απλο pod farm να βγαλεις ηχο...

Τι δεν καταλαβαινεις ? Οχι τι δεν καταλαβαινεις...

ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ... ΚΑΙ ΜΗΝ ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΦΩΝΙΑ !!!

Αν 4 άτομα σε ένα φόρουμ είναι επιχείρημα... τότε οκ!!!

1. Είναι από τους Best Seller amps τα τελευταία 2 χρόνια !!!

2. Προτιμάται από εκατοντάδες επαγγελματίες παγκοσμίως ανάμεσά τους και γνωστά ονόματα !!!!

3. Είναι ο μοναδικός 5άρης με σύστημα equalizer που η Blackstar το λέει ISF !!!

4. Τα περισσότερα reviews ευρωπαϊκών και αμερικάνικων site GuitarWorld εως Anderttons του δίνουν 4 εως 5 αστέρια !!!

5. Το φάσμα ήχων του είναι τεράστιο μπροστά σε dedicated amps. Ιδανικός για practicing και small gigs !!!

6. Υπάρχει αντιπρόσωπος στην Ελλάδα και όχι απλά κάποιος που τους εισάγει !!!

7. Η τεράστια ποικιλία ήχων αντανακλά στο φάσμα των κιθαριστών που τον χρησιμοποιούν !!!

6. Όλο το σύμπαν έχει συνομοτίσει υπέρ τους !!!

Μένω μόνο ατο τυπικό σκέλος γιατί αν πάμε στο ακουστικό θα ξαναγίνει χαμός και δεν το θέλω !!!!

AXLNICK μηπως το nickname σου χρησιμοποιειται και απο τους 4 καραφλους μαζι? ;D

Οσο και να πιστευουμε το αντιθετο,ΚΑΘΟΛΙΚΑ αποδεκτος ενισχυτης ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ...εδω γινεται σφαγη για ενισχυτες 3-4000ε δεν θα γινει για τον blackstar...κρατα τον στο σπιτι,λιωστον στο παιξιμο αλλα μην προσπαθεις να επιβαλλεις τη γνωμη σου σε αλλους...

(αν ποτε τον βαλεις αγγελια,φροντισε να αλλαξεις το νικ σου) ;D ;D ;D ;D

Slow must go on....!!!!

http://www.thomann.de/gr/orange_tiny_terror_combo.htm

Όπως βλέπεις με τα ίδια λεφτά δεν παίρνεις tiny terror, εκτός και αν εννοείς να πάρεις την κεφαλή και να την βλέπεις.

Όχι και Βugera V22 ρε συ, μη συγκρίνεις τις βούρτσες με τις π..... Δηλαδή αν οι Blackstar βγάζουν προβλήματα, που δε το ξέρω αλλά δε το αμφισβητώ, οι Behringer- Bugera τι βγάζουν;

Και έχει ωραία καθαρά ο Bugera δε λέω αλλά έχει τραγική παραμώρφωση, και δε τον πήρα έγω προσωπικά γιατί δε θέλω να μπλέξω με πετάλια.

Δηλαδή αν όλα αυτα για τον μπλακσταρ τότε για τον σολντανο σλό τι πρέπει να γίνει ; Ενταξει παιδιά εγώ πάντως άλλαξα γνώμη... Με τόσα επιχειρήματα τελικά μου αρέσει...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου