IraklisZS Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2012 εγώ νομίζω πως ο ενισχυτής δεν έχει ανάγκη απο γκέιν. σχετικά με το χέρι, ειλικρινά αμφιβάλλω γιατι τα μάτια μου και τα αφτιά μου λένε άλλα. Δε στο λέω με κακή διάθεση, απλά πιστεύω πως το πιο βασικό στα μεταλλαδικα ρυθμικά είναι το δεξί χέρι. Τα δικά σου ρυθμικά θυμίζουν προγκρεσιβάδικα ρυθμικά τύπου symphonyX ας πούμε (πιο επίπεδα ρυθμικα), τελείως διαφορετικά απο αυτά τύπου Iced Earth στα οποία μάλλον στοχεύεις και είναι πολυ τσαμπουκαλίδικα. Η εξήγηση στη διαφορά του ήχου νομίζω βρίσκεται στην έξοδο της κιθάρας σε κάθε περίπτωση. Αν παιζεις πιο επίπεδα και χωρίς να "σκάβεις" τις χορδές λογικά θα βάλεις παραπάνω γκέιν (επειδή ουσιαστικά με απαλό χέρι ρίχνεις το Output της κιθάρας) και το αποτέλεσμα θα είναι λίγο πιο χαοτικό και επίπεδο. Αν παιζεις σκάβοντας τότε λόγο υψηλότερου output ο ενισχυτής φτάνει στα επίπεδα distortion που θες, αλλά μόνο στην "ατακα" της πολύ δυνατής πενιάς σου, οπότε στιγμιαία ο ήχος παραμορφώνεται και μετά καθαρίζει και το αποτέλεσμα είναι να αποφεύγεις το λάσπωμα και να ακουγεται και πιο τσαμπουκαλίδικο λόγω των δυναμικών. κάπως έτσι τα καταλαβάινω εγώ... όπως και ναχει για να μη ξεφευγουμε νομιζω πως ο ενισχυτης εχει μια χαρά gain ;) a classic player now... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aris 17561 Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2012 εγώ νομίζω πως ο ενισχυτής δεν έχει ανάγκη απο γκέιν. σχετικά με το χέρι, ειλικρινά αμφιβάλλω γιατι τα μάτια μου και τα αφτιά μου λένε άλλα. Δε στο λέω με κακή διάθεση, απλά πιστεύω πως το πιο βασικό στα μεταλλαδικα ρυθμικά είναι το δεξί χέρι. Τα δικά σου ρυθμικά θυμίζουν προγκρεσιβάδικα ρυθμικά τύπου symphonyX ας πούμε (πιο επίπεδα ρυθμικα), τελείως διαφορετικά απο αυτά τύπου Iced Earth στα οποία μάλλον στοχεύεις και είναι πολυ τσαμπουκαλίδικα. Η εξήγηση στη διαφορά του ήχου νομίζω βρίσκεται στην έξοδο της κιθάρας σε κάθε περίπτωση. Αν παιζεις πιο επίπεδα και χωρίς να "σκάβεις" τις χορδές λογικά θα βάλεις παραπάνω γκέιν (επειδή ουσιαστικά με απαλό χέρι ρίχνεις το Output της κιθάρας) και το αποτέλεσμα θα είναι λίγο πιο χαοτικό και επίπεδο. Αν παιζεις σκάβοντας τότε λόγο υψηλότερου output ο ενισχυτής φτάνει στα επίπεδα distortion που θες, αλλά μόνο στην "ατακα" της πολύ δυνατής πενιάς σου, οπότε στιγμιαία ο ήχος παραμορφώνεται και μετά καθαρίζει και το αποτέλεσμα είναι να αποφεύγεις το λάσπωμα και να ακουγεται και πιο τσαμπουκαλίδικο λόγω των δυναμικών. κάπως έτσι τα καταλαβάινω εγώ... όπως και ναχει για να μη ξεφευγουμε νομιζω πως ο ενισχυτης εχει μια χαρά gain ;) Ok ηρακλη σε ευχαριστω πολυ ... Οπως ειπα δεν εκφραζω ερωτημα σχετικα με το τι απο τα δυο να κανω ? Εχω βρει τον προσωπικο μου τονο . Απλα ετεθη προσφατα σε αλλο θρεντ αν ο συγκεκριμενος ενισχυτης χρειαζεται σκριμερ η οχι... Και ειπα να βοηθησω λιγο με αυτο το βιντεο... Εγω την αποροια αυτη για τα δικα μου αυτια την εχω λυσει... ;) http://www.youtube.com/user/aris17561 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
metalmike Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2012 Εγώ είμαι από αυτούς που το βάζουν για να σφίγγονται... Είσαι σφίχτερμαν δηλαδή; ;D http://www.facebook.com/dreambleedofficial Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aris 17561 Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2012 Είσαι σφίχτερμαν δηλαδή; ;D Πρεπει να βγαλω κι εγω καμια μπλουζα σαν τον ιγνατιο... http://www.youtube.com/user/aris17561 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση