messalion Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2012 Τις καλησπερες μου εγραψα στο περιπου και ηχογραφισα ΑΚΟΜΑ πιο πολυ στο περιπου ενα κομματακι και μετα λυπης μου δεν μπορω με την καμια να βγαλω μπασο μπορει καποιος καλος ανθρωπος (μπασιστας και μη) να με βοηθησει γραφοντας μια μπασογραμμη ? ειναι γραμμενο με capo στο 3ο ταστο couple Am,Cmaj7,G refrain F,G,Em F,G,Am thank you 50-50.mp3 think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jks4050 Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2012 Χρηστο τα ντραμμς απο προγραμμα ??? Επειδη εγω δεν τα ξερω αυτα τα κολπα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Thomsot Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2012 Παρα πολυ ωραιο Χρησταρα, ειναι απο τα μοτιβα που μου αρεσουν. Μπορεις να βαλεις μεσα δω απο μπασσο....παπαδες ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2012 Χρηστο τα ντραμμς απο προγραμμα ??? Επειδη εγω δεν τα ξερω αυτα τα κολπα. ναι τα ντραμς ειναι ετοιμη λουπα απο τα addictive drums με μερικες μετατροπες απο εμενα (not a big deal of course) η ηλεκτροακουστικη ειναι ξερη στην καρτα ηχου και η ηλεκτρικη με amplitube και deep crunch Παρα πολυ ωραιο Χρησταρα, ειναι απο τα μοτιβα που μου αρεσουν. Μπορεις να βαλεις μεσα δω απο μπασσο....παπαδες ;D γιατι εμενα ομως δεν μου κατεβαινει καμια ιδεα ? (ισως επειδη δεν ειμαι μπασιστας λεει μια φωνη) ειναι πολυ προχειρο και κακογραμμενο σε σχεση με τα αλλα τα δικα μου - παντα κανω προσεκτικες δουλειες.απλως εχω το κακο να θελω να ειναι ετοιμα ΤΑ ΠΑΝΤΑ στο μυαλο μου πριν προχωρησω - και γι'αυτο ζηταω την βοηθεια σας think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2012 κανεις ρε παιδια ??? τι εγινε ? στερεψατε και εσεις απο ιδεες ? :D think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
athange Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2012 φιλαράκο ακούω το κομμάτι σου και θέλω από καρδιάς να σου πώ τα εξής: χαλάρωσε, άκου και σκέψου τί θες να πείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2012 να΄σαι καλα - τι εννοεις ομως ? απλως δεν ειμαι μπασιστας και ζητησα βοηθεια για το μπασο μερος ;) think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-tzo777 Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2012 Εβαλα ενα μπασο φιλε. ;D 5-5.mp3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yannis37 Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2012 κρατάς το ρυθμικό κομμάτι (μου άρεσε) πετάς όλο το σολο. βρίσκεις ρεφραιν βρισκεις φωνητικά βρισκεις σολο σε κάποιο σημειο μετά το πρώτο η δευτερο ρεφραιν. αυτά.....εχεις δουλεια για να παρουσιαστει ως κομμάτι. το καλο ειναι οτι εισαι σε καλο δρομο με εναν ωραιο ρυθμό ;) HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-tzo777 Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2012 Το κρατάς το ρυθμικό κομμάτι (μου άρεσε) πετάς όλο το σολο. βρίσκεις ρεφραιν βρισκεις φωνητικά βρισκεις σολο σε κάποιο σημειο μετά το πρώτο η δευτερο ρεφραιν. αυτά.....εχεις δουλεια για να παρουσιαστει ως κομμάτι. το καλο ειναι οτι εισαι σε καλο δρομο με εναν ωραιο ρυθμό ;) γιατι?δεν σου αρεσε το σολο μια χαρα, χωσέ και μελωδικο ξεσπασμα ειναι. Το τυμπανο θελει δεν ξερω μια κασα ακομα η κατι να φιλαει καλυτερα με το μπασο. Επισης ειναι λιγο μπερδεμα οταν μενει σε ντο μιν και μετα σκαει στο μι υφεση ,για τα δικα μου αυτια,η εισαγωγη μου εφερε στο μυαλο working class hero κατασταση. Το ρεφρεν σολ διεση σιμπεμολ μια χαρα δυναμικο ειναι,Απλα θελει να ξαναβαλει τα μερη μεταξυ ωστε να γινει τραγουδι.Ισως μια καλυτερη γεφυρα(ψιλοτουτι)για να σκασει στο σολ διεση. Στιχο και μελωδια στη φωνη,Εμενα μρεσε,μπραβο μεσαλιον! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση