gdevelek Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2012 ΥΓ: για τα XP το ξεχασα ;D κάνε άλλη μια προσπάθεια... :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spunky Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2012 Νομίζω ότι θα ήταν καλό να μάθουμε τον λόγο για τον οποίο ο ΟΡ θέλει να διαγράψει ανάλογα αρχεία. Ίσως η λύση να μην είναι εκεί που ψάχνει. Εγώ πάντως αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι θέλει να διαγράψει τα uninstall information των windows updates που έχει ήδη κάνει. And isn't it ironic, don't you think? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mitsaras01 Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2012 τρέξε και ένα cmd από την εκτέλεση , μπές στην μαύρη οθόνη και από εκεί από το c:\ τρέξε ένα del *.tmp /s αυτό εγώ το έγω βαλει αυτόματα να γίνεται κάθε μέρα, αλλά το disk cleanup για αρχή είναι καλή λύση Rock is deader than dead - Shock is all in your head Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2012 όπως έγραψα και πριν, το έγραψε πολύ μπερδεμένα, από τη μιά μιλάει για backup αρχεία, κι από την άλλη για αρχεία που κατεβαίνουν για να γίνει η αναβάθμιση και μετά μένουν αμανάτι εγώ ποντάρω ένα πεντάευρω στο δεύτερο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spunky Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2012 6e στα temp αρχεία που δημιουργεί το καθένα windows update στο c:\windows (c:\windows\$Uninstallxxxxxxx) And isn't it ironic, don't you think? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2012 6e στα temp αρχεία που δημιουργεί το καθένα windows update στο c:\windows (c:\windows\$Uninstallxxxxxxx) Τα βλέπω. 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WilliamSats Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2012 Τον μόνο φάκελο που βρήκα με κάτι...installers είναι εδώ, αλλά δεν ξέρω αν είναι ασφαλές να τα σβήσω. C:\Windows\Installer Κατά τ'άλλα κάτι temp, restore points κλπ τα έχω σβήσει και το κάνω συχνά (χειροκίνητα), λόγο έλλειψης χώρου στον σκληρό του λειτουργικού. Επίσης στον φάκελο temp δεν αποθηκεύονται τα installer files των win updates. Παλιά στα XP ήξερα που είναι και το έβρισκα, στα Vista το έχω χάσει λίγο. Lyrics: Wasted Time Between Solos!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση