marathon Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2012 Παιδάκια...μην κάνετε έτσι. Το ότι έχουν αυτοκόλλητο, δεν σημαίνει ότι έχουν και κάποιο προϊόν...Και ο Νέστορας, φοράει μπλουζάκι με τη Μαντόνα ;D...αλλά στοιχηματίζω ότι δεν έχει κανένα δίσκο της!!!! ...και ούτε πήγε στη συναυλία της! Και εγώ δεν έχω iPhone...αλλά δεν ζηλεύω αυτούς που έχουν!!! ;) Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2012 Και εγώ δεν έχω iPhone...αλλά δεν ζηλεύω αυτούς που έχουν!!! ;) Εγώ ζηλεύω κάποιον που έχει ένα Ibanez SR5006 prestige... Θα ήθελα να το είχα ρε παιδί μου... Αλλά για iphone? Μπααααα... Δεν ζηλεύω... Μία φορά πήρα ένα touchscreen κινητό και θέλω να το πετάξω από το παράθυρο πλέον! Οπότε μάλλον πλεονασμός θα ήταν στο τώρα το iphone... Αν μου το χαρίζανε δεν θα έλεγα όχι αλλά να δώσω λεφτά? Αποκλείεται!!! LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2012 Μία φορά πήρα ένα touchscreen κινητό και θέλω να το πετάξω από το παράθυρο πλέον! Λογικό...δεν ήταν iPhone... ;) Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2012 Και εγώ δεν έχω iPhone...αλλά δεν ζηλεύω αυτούς που έχουν!!! ;) Και θες να γίνεις και Πρόεδρος.... Ου να μου χαθείς.... Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2012 Λογικό...δεν ήταν iPhone... ;) Χαχαχαχαχα! Είσαι αφοσιωμένος όμως I can give you that! Τέσπα καταλαβαίνεις πως το εννοώ.. Μανώλης Vs Τεχνολογία σημειώσατε διπλό! LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2012 Και θες να γίνεις και Πρόεδρος.... Eάν εννοείς να γίνω Πρόεδρος σαν το Γιώργο...μπορώ...αλλά δεν θα σου αρέσει!!! ;D ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2012 Και ο Νέστορας, φοράει μπλουζάκι με τη Μαντόνα ;D...αλλά στοιχηματίζω ότι δεν έχει κανένα δίσκο της!!!! Kερνάς απόψε. :) InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2012 Kερνάς απόψε. :) Άσε φίλος...είναι της γυναίκας σου!!!! ;D ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chris gti Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2012 Παιδάκια...μην κάνετε έτσι. Το ότι έχουν αυτοκόλλητο, δεν σημαίνει ότι έχουν και κάποιο προϊόν...Και ο Νέστορας, φοράει μπλουζάκι με τη Μαντόνα ;D...αλλά στοιχηματίζω ότι δεν έχει κανένα δίσκο της!!!! ...και ούτε πήγε στη συναυλία της! Και εγώ δεν έχω iPhone...αλλά δεν ζηλεύω αυτούς που έχουν!!! ;) Έστω λοιπόν ότι έχουν καί κάποιο προιόν, αλλά καί αυτοκόλλητο στο αυτοκίνητό τους...Αρκούν αυτά για να τους χαρακτηρίσει κάποιος κομπλεξικούς? Δεν είναι λίγο βαρύς και γενικευμένος ο χαρακτηρισμός? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2012 Μάραθε και γω σε imac το γύρισα και βρηκα την υγειά μου, θα με δεχτείς στην προεδρική κλίκα σου?? (Σλουρπ σλουρπ) ΥΓ μη τα βαζεις με τον τσέτλεμαν αφού βλέπεις εχει τα πάντα (το δίσκο μάλλον τον πήρε γιατί περιείχε στον τίτλο τη λέξη groove) YΓ2 Τοση ζεστη εχετε στην Αθηνα και γυρνατε με τα κοντομάνικα?? ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση