Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2012 2)Αποκάλυψε τώρα. Αργότερα από κοντά ;) ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chrisvek Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2012 Και ένα αρθράκι στα Ελληνικά!http://www.protothema.gr/world/article/?aid=179212 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2012 ...Και ο Νέστορας, φοράει μπλουζάκι με τη Μαντόνα ;D...αλλά στοιχηματίζω ότι δεν έχει κανένα δίσκο της!!!! ...και ούτε πήγε στη συναυλία της! ... Γελιέσαι γέρο. Ο Νέστορας μπορεί να "είχε" κάποτε την ίδια τη Μαντόνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2012 ΘΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!!! Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2012 ΘΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!!! ...για να μαθαίνετε, πώς είναι οι Rock Stars πριν τη συναυλία... ;D ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2012 ...για να μαθαίνετε, πώς είναι οι Rock Stars πριν τη συναυλία... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2012 Ο Νέστορας μπορεί να "είχε" κάποτε την ίδια τη Μαντόνα. Τι "μπορεί", εγώ είμαι σίγουρος! Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2012 Τι "μπορεί", εγώ είμαι σίγουρος! Nα αγοράσει την Apple...να την μετονομάσει σε Φιρίκι και να λύσει και το ελληνικό χρέος...φορώντας μόνο βερμούδα, κάλτσες και λαστιχένια παντόφλα. www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2012 Nα αγοράσει την Apple...να την μετονομάσει σε Φιρίκι και να λύσει και το ελληνικό χρέος...φορώντας μόνο βερμούδα, κάλτσες και λαστιχένια παντόφλα. Αυτός που οι Σουηδοί τον "λάτρεψαν". Αυτός που η Μαντόνα ποτέ δεν ξεπέρασε. Αυτός που έβαλε Gibson χορδές σε Strat. Αυτός που ανακάλυψε το pedal dancing. Αυτός που γεννήθηκε την έβδομη μέρα που ο θεός έφτιαξε τον κόσμο και του είπε "δώσε μου βρε και κανένα γκομενάκι να περνάει η ώρα" και δημιουργήθηκε η Εύα. Αυτός....μπορεί, αλλά θέλει? ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2012 ...έτσι όπως το πας....μου θύμισες: Ρίτα Σακελλαρίου '' Αυτός ο άνθρωπος αυτός''. www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση