panagiotis Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2007 Judas' Priest - Breaking The Law .... Iced Earth - Dark Saga τα έχω βγάλει κι εγώ...... :D :D (στην κιθάρα έτσι; 8) :D :D :D ) ......ε αν δεν μπορείς να βγάλεις το εισαγωγικό ριφ του breaking the law στην κιθάρα, και τρομπέτα να παίζεις είσαι γτπ..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (εννοείται πως έχω βγάλει όλο το κομμάτι ) 8) Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2007 Mayhem - Freezing Moon Darkthrone - In The Shadow Of The Horns Carpathian Forest - Sadomasochistic και άλλα πολλά που δεν μου'ρχοται. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2007 Γεια σου ρε Vrass αυτά είναι 8) Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pastelius Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2007 Οτιδήποτε από Ramones & Clash 8) seek and destroy - metallica locomotive breath- Jethro Tull Shadow play- Rory Gallagher man on the silver mountain- Rainbow Οwner of a lonely heart- Yes Mπόλικες φα-σολ-άδες (maiden κτλ). feel da FUNK blast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aback Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2007 μέρες τώρα παιδεύομαι γα το εάν πρέπει ή όχι να μπω σε αυτό το site μιας που πολύ δικός μου άνθρωπος είναι καθημερινά εδώ μέσα. παιδιά λυπάμαι αλλά όσοι έχετε απαντήσει αυτά τα φαιδρά για smells like teen spirit , californication κ.λ.π. ή κάνετε πλάκα ή απλά είστε θλιβεροί. το ερώτημα είναι θλιβεροί κιθαρίστες ή θλιβεροί έλληνες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vrass Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2007 Μπαρντον??? Δεν σας εννοώ... Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2007 Τι λες; Επειδή κάποιος έγραψε ότι είναι εύκολα (που είναι), μείωσε την αξία τους; Εξάλλου δεν μπορεί να αρέσουν σε όλους, ότι αρέσει σε εμάς. Δόξα το θεό δημοκρατία έχουμε. Χώρια που το site έχει ως θέμα του την μουσική τεχνολογία και ως τέτοιο να το αντιμετωπίσεις. Οπότε άσε την επίθεση και τον εριστικό σου τόνο και αν δεν θες να μην ξαναμπείς ποτέ σε αυτό το site. Να γλυτώσεις και από το παίδεμα δηλαδή... "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alchemist Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2007 Μπαρντον??? Δεν σας εννοώ... Τι να εννοήσεις ρε συ Vrass... Και μόνο που ο άνθρωπος μπήκε σε ένα forum (που παιδευόταν κιόλας) και στο πρώτο του post αρχίζει και πετάει ατάκες για θλιβερούς και φαιδρότητα, αρκεί! Εγώ πάντως μπορώ να προτείνω μια σειρά τραγουδιών για επίδοξους κιθαρίστες που θα τους βοηθήσουν να γίνουν σωστοί κιθαρίστες και σωστοί Έλληνες πάνω απ' όλα... 8) Yes it is!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2007 Τρελλλοί είσαστε ρε; Όχι και να φύγει. Τσάμπα L S D και το διώχνετε; Κάτσε άνθρωπε μου να μας φτιάχνεις την διάθεση, σε μας τους θλιβερούς. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The_Rover Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2007 απο πότε το να πρωτείνεις το californication ειναι κακό για την εθνική μας συνήδειση!?! WTF!!!!!! σε λίγο θα ακούσουμε και τίποτα ου six hundred sixty six!!!! και θα καραφλίασουμε!!!! learn to swim... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση