menelaos Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2006 Ναι, αλλά τα μπαρέ δεν είναι δύσκολα, κουραστικά είναι. Οπότε μπορεί κάποιος να παίζει μέρος του κοματιού και σιγά σιγά να γυμνάσει τα δάχτυλά του ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alkias Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2006 Δεν υπάρχουν πιο γελια τραγούδια μεχρι και 3χρονο μπορει να τα πάξει(Σε λιγο θα ακούσε και οτι ο Malakian ειναι και φενομενο κιθαριστα :evil: :evil: ) :D :D :D Ναι γελοία είναι... Όμως πρέπει να αλλάξεις κούρδισμα στην κιθάρα για να είναι γελοία! Τώρα αν αφού μετά από προσπάθειες κατάφερες σαν αρχάριος να βγάλεις το House of the rising sun' date=' εσύ πιστεύεις ότι το αμέσως επόμενο βήμα είναι να αλλάξεις κούρδισμα στην κιθάρα?!? Έχει δίκιο ο mechmg93 ας προσέχουμε λίγο![/quote'] sorry δεν σκεφτικα αυτον τον παραγοντα τύχη ευνοεί τους τολμηρούς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gpiad Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2006 Λιωμενο παγωτο....αντε και τωρα που ειναι καλοκαιρακι κολλαει στο χερι 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2006 εισαστε ολοι απαραδεκτοι..... κανεις δεν αναφερε το τραγουδι που παιζει πρωτη φορα το 99% των κιθαριστων.... SMOKE ON THE WATER!!!! 8) (οταν λεμε αρχαριος τι εννουμε ακριβως?να παιζει πρωτη φορα στη ζωη του??αν ειναι ετσι τοτε κανενα κομματι δεν ειναι ευκολο) προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alkias Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2006 εισαστε ολοι απαραδεκτοι.....κανεις δεν αναφερε το τραγουδι που παιζει πρωτη φορα το 99% των κιθαριστων.... SMOKE ON THE WATER!!!! 8) (οταν λεμε αρχαριος τι εννουμε ακριβως?να παιζει πρωτη φορα στη ζωη του??αν ειναι ετσι τοτε κανενα κομματι δεν ειναι ευκολο) +1000 πως το ξεχασα και εγω αυτο έπεξα για πρώτη φορα και μετα φυσικά το ζεμπέικο της ευδοκιας τύχη ευνοεί τους τολμηρούς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gpiad Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2006 σωστοτατος! smoke on the water πρωτο riffακι και παντοτινο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
metallic Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2006 Παιδιά σε ένα άλλο site που έβλεπα με το ίδιο θέμα πρότειναν το Fade to black μαζί με το σόλο. Βγαίνει από κάποιον αρχάριο? Τώρα κάτι άλλο που θέλω να ρωτήσω. Έχω πάθει κόλλημα με το Hangar 18. Πιστεύετε ότι μπορεί να βγεί από κάποιον από τον πρώτο χρόνο, στην κιθάρα του Mustaine? P>And Justice For All... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2006 Παιδιά σε ένα άλλο site που έβλεπα με το ίδιο θέμα πρότειναν το Fade to black μαζί με το σόλο. Βγαίνει από κάποιον αρχάριο?Τώρα κάτι άλλο που θέλω να ρωτήσω. Έχω πάθει κόλλημα με το Hangar 18. Πιστεύετε ότι μπορεί να βγεί από κάποιον από τον πρώτο χρόνο' date=' στην κιθάρα του Mustaine?[/quote'] όντως κομματάρα οπως και το holy wars.κάνε λίγο υπομονή φιλαράκι και κάποια στιγμή θα τα παίζεις ολα για πλάκα αρκεί να μην κουραστείς να μελετάς και να προσπαθείς.. πάνω απο όλα μη βιάζεσαι (ο συγκεκριμένος δίσκος δεν φημίζεται για τα εύκολα παιξίματα του πάντως) 8) προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Giwrgos Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2007 εγώ παντος απο πρώτο τραγούδι εβγαλα το californication k μετά το introduction του ηυπνοτιζε(system of a down) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vrass Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2007 Λοιπόν εγώ που είμαι κάπρος θα προτείνω μερικά για μεταλλάδες. Motorhead - Orgasmatron (γνωστή και η διασκευή των Sepultura) AC/DC - Highway to Hell (και πάααααααρα πολλά ακόμα από AC/DC) Black Sabbath - Paranoid Metallica - For Whom the Bell Tolls (και αρκετα ακόμη) Judas' Priest - Breaking The Law Hypocrisy - Roswell 47 (παλαβή κομματάρα για πολύ ξύλο) Running Wild - Under Jolly Roger (hell yeah!!!) Rotting Christ - Among Two Storms Iced Earth - Dark Saga Αυτά μου'ρχονται τώρα, σίγουρα υπάρχουν άπειρα ακόμα... Κάποια από αυτά έπαιζα και εγώ όταν άρχισα να "βγάζω" κομμάτια. Πιστεύω ότι τα απλά και κλασσικά κομμάτια είναι από τους καλύτερους τρόπους να εξασκείται κανείς διασκεδάζοντας και έχοντας και την ικανοποιηση ότι παίζει και κάτι που καραγουστάρει και αυτός και οι γύρω του. Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση