freerock1974 Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2012 Σαν σημερα,πριν απο 4 χρονια,ειχα ηχογραφησει το πρωτο κομματι απο το CD μου... Ας μου επιτραπει να κανω τα γενεθλια του.. :D Καλη ακροαση με τις καλημερες μου! SISTER OF THE DEVIL.wmv GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2012 ....daughter of sun. Happy anniversary pal. :) Άντε και σε άλλα τώρα. :) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkou Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2012 Χρόνια του πολλά λοιπόν, και εις ανώτερα ;) (πόσο ανώτερα πια... ;D) https://myspace.com/gkou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neokosmi Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2012 Να εισαι γερος να βγαζεις ωραιες μουσικες. Happy Birthbay to freerock1974 ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2012 Βάλε το βίδεον ωρέ!!!!!!! Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2012 ;) InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2012 Χρονια πολλα και να το χαιρεσαι οπως το χαιρομαστε κι εμεις. Και συνεχισε να τα σπας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vegeterian Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2012 Μιά κομματάρα απο ένα φανταστικό δίσκο! Happy anniversary να μας χαρίζεις πάντα τέτοιες μουσικές! Rock 'n Rolla http://www.youtube.com/user/nikkolakis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2012 Μιά κομματάρα απο ένα φανταστικό δίσκο! Happy anniversary να μας χαρίζεις πάντα τέτοιες μουσικές! Οπως λεει κι ο Φυτοφαγος κομματαρα απο τον εξαιρετο δισκο του ΣΤΑΥΡΟΥ. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ....Σταυρο να σε χαιρομαστε .Τον εχω εις διπλουν και ο ενας ειναι στο αμαξι ο αλλος στο σπιτι και ψιλοφτιαχνομαστε καμμια φορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gregg Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2012 Εξαιρετικο ρε Σταυρο! Εχεις πμ :) just changed avatar :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση