pericles Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2012 Εγω ξερω να πω οτι ετσι που το παμε θα βγουμε ΟΛΟΙ Πατρινοι στο τελος - κατσε και θα δεις ;D ;D Μessalion πατριδα αμα ψαξουμε την ιστορια των τελευταιων 100 ετων θα δουμε πολλα φυντανια της Ελληνικης πολιτικης (και οχι μονον ) σκηνης να εχουν καταγωγη απο τα μερη μας .Πιστευω οι κοντοπατριωτες μας να το ξερουν (πρωθυπουργοι ,δικτατορες κλπ) Το εχουμε στο αιμα μας ρε σεις πως να το κανουμε (παραλιακη πολη ειμαστε ..ανοικτα μυαλα ...εμποριο ..επικοινωνια κλπ) Μονο που τα εχουμε θαλασσωσει τα τελευταια 50 χρονια καποιος μας ματιασε. ::) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2012 Ο σχωρεμένος πρώην πεθερός μου -καλό ανθρωπάκι- ήταν απ την ορεινή Αχαία ,πιάνεται? ;D ;D ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2012 Μessalion πατριδα αμα ψαξουμε την ιστορια των τελευταιων 100 ετων θα δουμε πολλα φυντανια της Ελληνικης πολιτικης (και οχι μονον ) σκηνης να εχουν καταγωγη απο τα μερη μας .Πιστευω οι κοντοπατριωτες μας να το ξερουν (πρωθυπουργοι ,δικτατορες κλπ) Το εχουμε στο αιμα μας ρε σεις πως να το κανουμε (παραλιακη πολη ειμαστε ..ανοικτα μυαλα ...εμποριο ..επικοινωνια κλπ) Μονο που τα εχουμε θαλασσωσει τα τελευταια 50 χρονια καποιος μας ματιασε. ::) Η αληθεια ειναι οτι εχουμε βγαλει ΤΑ φυντανια κατω απο τ'αυλακι Βλεπε http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%93%CE%B9%CF%8E%CF%81%CE%B3%CE%BF%CF%82_%CE%9A%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%B3%CE%BA%CE%BF%CF%8D%CE%BD%CE%B7%CF%82 think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2012 Ο σχωρεμένος πρώην πεθερός μου -καλό ανθρωπάκι- ήταν απ την ορεινή Αχαία ,πιάνεται? ;D ;D ;D Απο πιο χωριο ηταν ο μακαριτης; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2012 Απο πιο χωριο ηταν ο μακαριτης; Θα οργανώσουμε μνημόσυνο ? ;D ;D ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostaras75 Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2012 Με ξενα κολυβα ??? ??? ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2012 Θα οργανώσουμε μνημόσυνο ? ;D ;D ;D Απλη περιεργεια ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vasmar Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2012 Ειχα αμορε μια Καλαματιανη αλλα δεν πληρωνε ΑΕΠΙ και χωρισαμε.. ;D ;D Τι λέει ωρέ !!! ;D ;D ;D Να πω κι εγώ πως αν τελικά μαζευτεί επαρκής πατρινός noiz κόσμος γουστάρω με χίλια συνάντηση-jam-whatever !! :) it's all about balance... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2012 Πες μου τώρα ότι εννοείς την Κλεο-Πάτρα! ;D ;D ;D ;D Οχι, εκείνη ήταν Κλεονίκη. 8) InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkou Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2012 Εμένα είναι η νονά μου από την Πάτρα, πιάνομαι? ;D https://myspace.com/gkou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση