Moderator LK Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2012 Πάντως το Mystery (απίστευτο κομμάτι), δεν ξέρω γιατί αλλά μου θύμιζε παρακμή ξενοδοχείο, βράδυ, με φώτα νέον που τρεμοσβήνουν... Τον επέτυχε το σκοπό του τότενες! ;D ;D The project stemmed from Davis sitting in his New York apartment in the summer with the windows open, listening to the sound of the streets. He wanted to record an album of music that captured these sounds Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chrisvek Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2012 Θέλω να ηχογραφήσω διάφορους χώρους (εξωτερικούς αλλά και εσωτερικούς) της πόλης και να τους συγκρίνω, όχι τόσο σε σχέση με τον "θόρυβο" αλλά με άλλες παραμέτρους. Το χρησιμοποιούν πολλοί για δειγματοληψία(sampling),αρά μπορείς να φανταστείς τις ευαισθησίες του,κλπ!!! Αλλά και σαν μουσικός θα ήθελα να ηχογραφώ κάποιες πρόβες με μπάντες, κάποιες ιδέες, κτλ. Αν είναι και έτσι τότε,δεν νομίζω να το μετανιώσεις.Και θα έχεις και εικόνα HD:P.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
peripatitis Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2012 Εγω θα σου προτεινα το marantz 661, στο οποιο κατεληξα εχωντας αλλαξει αρκετα recorder. Νομιζω δε οτι το ειχα δει μια αγγελια πρόσφατα στο νοιζ σε πολυ καλη τιμή. Τωρα αν μιλάς για ακουστικη οικολογία, η κατι τέλος παντων με "καλλιτεχνικη" διάθεση πιθανώς και κατι φτήνοτερο να σε καλυπτει. Αν ομως οταν λες θόρυβο και αλλες παραμέτρους αναφερεσαι σε κατι ποιο επιστημονικο (impulse response, φουριε αναλυσεις , κτλ) ε εκει θα χρειαστεις μινιμουμ κατι σαν το marantz η πιθανως ενα fostex συν οποια εξωτερικα μικροφωνα της προκοπης.... και γενικα ανεβαινει πολυ το μπάτζετ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
killbill Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2013 Στα φορητά digital recorders (Tascam, Zoom κλπ) μπορώ να συνδέσω την έξοδο της κονσόλας μου και να ηχογραφήσω με εσωτερική ηχογράφηση (με καλώδιο) το συγκρότημά μου; (πάνω στην κονσόλα θα έχω μικρόφωνα, αρμόνια, κιθάρες κλπ). ή είναι μόνο για εξωτερική ηχογράφηση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-cyclops Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2013 Στα φορητά digital recorders (Tascam, Zoom κλπ) μπορώ να συνδέσω την έξοδο της κονσόλας μου και να ηχογραφήσω με εσωτερική ηχογράφηση (με καλώδιο) το συγκρότημά μου; (πάνω στην κονσόλα θα έχω μικρόφωνα, αρμόνια, κιθάρες κλπ). ή είναι μόνο για εξωτερική ηχογράφηση; Η σειρά Portastudio της Tascam (δες εδώ), πέραν των ενσωματωμένων μικροφώνων και των εισόδων για μικρόφωνα, διαθέτει και δύο μονοφωνικές εισόδους line, οι οποίες γίνονται μία στερεοφωνική είσοδος line. Άρα αυτό που λες γίνεται. Το ίδιο γίνεται και για τα Zoom, π.χ. για το R8 (δες εδώ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση