funky_bassman Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2012 Παιδιά θα ήθελα τα φώτα σας! Επειδή λόγω οικονομικών δυσκολιών έχω σταματήσει τα μαθήματα στο μπάσο και επειδή ενδέχεται να φύγω κι από την πρωτεύουσα δεν προβλέπεται να τα συνεχίσω για καιρό! Θα ήθελα αν μπορείτε να μου προτείνεται είτε κάποιο e book είτε κάποιο κανονικό βιβλίο ώστε να μπορώ να συνεχίσω τις ασκήσεις μου και τις σπουδές μου... Θα ήθελα αν γίνεται να είναι χαμηλό το κόστος αλλά το κύριο κριτήριο είναι να είναι καλό... Γενικά δεν με ενδιαφέρουν αυτά τα εισαγωγικά περί ηλεκτρικού μπάσου... Θα ήθελα κάποια πιο εξειδικευμένα βιβλία για είδη όπως το funk, την jazz, την reaggae και την hip hop/rnb για ηλεκτρικό και για κόντρα μπάσο. Επίσης κάποια βιβλία που να μιλάνε για τη σύνθεση μπασογραμμών, καθώς και ρυθμολογία! Δεν με ενδιαφέρει αν είναι γραμμένα στα ελληνικά ή στα αγγλικά, αλλά προφανώς τα ελληνικά προτιμούνται χάριν ευκολίας! Ευχαριστώ προκαταβολικά! LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manos A Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2012 Standing in the shadows of Motown . bass lines of James Jamerson Αυτο το Βιβλιο ειναι ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ !!!!! The latin Bass Book By OSCAR STAGNARO & Chuck Sher ολη η λατιν μουσικη ειναι εδω με CD να ακους τον Μαστερ πως παιζει Inside Brazilian Rhythm Section πιο εξιδικευμενο στην βραζιλιανικη μουσικη με PLAY ALONG CD S Τα παρακατω ειναι για αυτοσχεδιασμο 8α τα μελετας για πολλα χρονια πρεπει να κρατας ημερολoγιο μελετης και πρεπει να χτιζεις ρεπερτορειο Chuck Sher & Mark Johnson Concepts for Bass Soloing The Improviser s Bass Method by Chuck Sher Evolving Upward Bass book s by Rufus Reed OMNIBOOK Charlie Parker transcriptions Jazz Repertoire Books The Real Book , The New REAL BOOK VOL 1, 2 ,3 The Latin Real Book ,The Brazilian Real Book , The Pop Song Fake Book bla bla bla τα παρακατω ειναι επισης MUST !!! FingerBoard Harmony Gary Willis Ultimate Ear Trainning for Bass Gary Willis Hal Leonard αλλα βιβλια καλα ειναι Slap it Funk Studies for the Electric Bass By Tony Oppenheim Reggea bass by Ed Friedland Επισης τα βιβλια της Carol Kaye ειναι πολυ καλα . οπως και τα βιβλια για τον Jaco Pastorius και τον Rocco Prestia Αλλα βιβλια που πρεπει να διαβασεις ειναι Efortless Mastery by Kenny Werner Inner Game Of Music by W. Timothy Gallwey Funk BY third ear Μοdern reading text in 4/4 by Luis Bellson The jazz theory book by Mark Levine www.myspace.com/anagnostopoulosmanos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση