E.G. Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2012 συνεχιζουμε το βαψιμο με βερνικι νιτρου, με πιστολι τωρα ;D . στο βιντεο μπορειτε να με θαυμασετε 8) ;D ;D ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2012 Θεϊκό soundtrack…δηλαδή στην αρχή με το «Πληγωμένοι κι οι δυο»……μετά μου το χάλασες! ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WilliamSats Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2012 Τι λες τώρα!!! :o :o :o Τρελό βίντεο λέμε!!! Τι sealer έχεις βάλει στο σώμα? Lyrics: Wasted Time Between Solos!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
E.G. Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2012 ετσι, ετσι. σε ενα εργαστηριο πρεπει να υπαρχει και η απαραιτητη μουσικη ;D . το sealer ειναι νιτρου και το περναω με πινελο. μπορεις και με πιστολι αλλα βαριεμε το καθαρισμα μετα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WilliamSats Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2012 ετσι, ετσι. σε ενα εργαστηριο πρεπει να υπαρχει και η απαραιτητη μουσικη ;D . το sealer ειναι νιτρου και το περναω με πινελο. μπορεις και με πιστολι αλλα βαριεμε το καθαρισμα μετα Gooood!!! Πάντως ο πάγκος πρέπει να έχει γίνει μάρμαρο απ'τα βερνίκια ε? ;D Lyrics: Wasted Time Between Solos!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2012 Πω πω ξουρα ο δικός σου ;D ;D μ'αρεσεις ρε λια γιατι δεν μασας τον κωλο σου - εκει πανω στο γραφειο θα κατσεις να περασεις βερνικι ΤΕΛΟΣ ;D ωραια δουλεια (οχι οτι ειχα αμφιβολια ;)) P.S. ξερει κανεις πως λεγεται το κομματι που παιζει στο 2,35 του βιντεο ? (αληθεια) think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2012 Κάτσε ρε γιατί στο 2,35 του βιντεο Έκανε ο ντι τζέις την αλλαγή Από το Adele - Set Fire to the Rain πήγε στο Peace of my heart- Janis Joplin ( Beverly Knight version) :P ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2012 Κάτσε ρε γιατί στο Έκανε ο ντι τζέις την αλλαγή Από το Adele - Set Fire to the Rain πήγε στο Peace of my heart- Janis Joplin :P ;D ;D εισαι τρελος ρε ? λες αμα ηταν η janis να ρωτουσα ? :P το πετυχες ομως το πρωτο ηταν αυτο που εψαχνα thnx ;D think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
E.G. Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2012 πλακα πλακα ο παγκος εγινε σαν καινουριος (σε μερικα σημεια). η αληθεια ειναι οτι αμα θελω να κανω κατι δεν υπολογιζω τιποτα. μια καρεκλα της πεθερας μου εγινε μαυρη (απο την 335 ;D ), ενας παγκος της black n decker του πατερα μου εκτος απο τρικολορε εχει και λιγο ρουταρισμα, αλλα το καλυτερο ειναι που ειχε παει ο πατερας μου το αμαξι του (καινουριο) για πλυσιμο και του ειπαν που το ειχες παει και στο βαψανε ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WilliamSats Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2012 πλακα πλακα ο παγκος εγινε σαν καινουριος (σε μερικα σημεια). η αληθεια ειναι οτι αμα θελω να κανω κατι δεν υπολογιζω τιποτα. μια καρεκλα της πεθερας μου εγινε μαυρη (απο την 335 ;D ), ενας παγκος της black n decker του πατερα μου εκτος απο τρικολορε εχει και λιγο ρουταρισμα, αλλα το καλυτερο ειναι που ειχε παει ο πατερας μου το αμαξι του (καινουριο) για πλυσιμο και του ειπαν που το ειχες παει και στο βαψανε ;D ;D ;D Χαχαχα ;D ;D ;D Θεϊκό!!! Lyrics: Wasted Time Between Solos!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση