Nestoras Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2012 Aλήθεια, οι ξαδερφομοντέλες τι κάνουν; InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2012 Aλήθεια, οι ξαδερφομοντέλες τι κάνουν; Άσε. Τις έχει χτυπήσει η κρίση και τις δύο τελευταίες εβδομάδες δεν έχουν να πληρώσουν το φωτογράφο για τις πόζες με τα εσώρουχα και έχω ανγκαστεί εγώ (με βαριά καρδιά) να αναλάβω. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2012 Μπράβο ρε Σπύρο Μπράβο!!! κρουστά έχεις στο σπίτι ..κατσαρόλες μπρίκια .... κτλ; αν έχεις τσούχτα....!!! Δεν έχει αλλά έχω εγώ (όχι όμως, θα κρατηθώ και δεν θα του καταστρέψω το κομμάτι). Σπύρο, σε βρίσκω πολύ αραχτό και λάιτ μουσικώς πως. Κιπ ιτ δατ γουέι, γιατί ζούμε σε 'ενδιαφέρουσες εποχές'... Ευχαριστώ για τη χαλάρωση. Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση