fusiongtr Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2012 Έλα, ο γείτονας είμαι. Να ανοίξω το φως ή παίζεις και θα σε κόψω? ;D ;D ;D ;D ;D Φώναξε κι άλλο ηλεκτρολόγο. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2012 Έλα, ο γείτονας είμαι. Να ανοίξω το φως ή παίζεις και θα σε κόψω? ;D ;D ;D ;D ;D Φιλαρακι αναψ λιγο τον θερμοσιφωνα γιατι λεω να κανω κανα μπανιο... ;D Εγω λεω να δοκιμασεις εναν αλλο υπολογιστη φιλε amerithanos.Δανεικο.. :) GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2012 Καλώς τα παιδιά! :) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
el-voice Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2012 Δεν ξέρω σε ποια πόλη μένεις αλλά στη Θεσσαλονίκη το βράδυ παίρνουμε ρεύμα από τη Βουλγαρία αν το γνωρίζεις και φυσικά δεν έχει την ίδια απόδοση με το πρωί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2012 Δεν ξέρω σε ποια πόλη μένεις αλλά στη Θεσσαλονίκη το βράδυ παίρνουμε ρεύμα από τη Βουλγαρία αν το γνωρίζεις και φυσικά δεν έχει την ίδια απόδοση με το πρωί. Τι εννοείς? Ότι η ενέργεια που φτιάχνει η ΔΕΗ είναι καλύτερη, όπως π.χ. τα ντόπια αρνιά? ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
el-voice Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2012 Κάπως έτσι μεγάλε 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2012 ΝΟΘΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΤΑΣΗ ΜΕ ΤΖΟΥΦΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΑ https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ndnikola Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2012 "Υπέροχο το παστίτσιο σου Μαρίκα! Πώς το έφτιαξες?" "Α, να σου πω, το μυστικό είναι ότι χρησιμοποίησα ρεύμα από τη ΔΕΗ." http://www.lustinger.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2012 ΝΟΘΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΤΑΣΗ ΜΕ ΤΖΟΥΦΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΑ Κι όταν έρθει το καθαρό ρεύμα, να το overdose, και καίγονται όλα! Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
skantzos Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2012 γιατί δε βάζεις την κάρτα σε ένα εξωτερικό τροφοδοτούμενο usb hub την τροφοδοσία του οποίου θα βάλεις στο ups; με 10 ευρώ έτοιμος http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Controllers---Hub/Turbo-X-USB-HUB-Stand-7-Port-ML-H92.htm "[...] the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση