panosprog Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2012 Ωραια πραγματα ;D Opeth: Making of Heritage part 1 Opeth:Making of Heritage part 2 Opeth:Making of Heritage part 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
degdekis Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2012 Μονο ωραία? Το έχουμε λιώσει το dvd.... www.thedamnationproject.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vaggelis_Revolted Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2012 Same here, εξαιρετική μουσική www.youtube.com/channel/UCelzEAB-vToaDU1y4jeUQpg www.facebook.com/groups/garagevibe/ www.facebook.com/revoltedmasses http://vaggelisrevolted.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
digisilence Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2012 Σημερα θα τους δουμε στο Fuzz, σωστα? ;) Για να δω, θα βρω κανενα συμφουρμιτη εκει, η θα τρεχετε ολοι σε jazzofusion καταστασεις? :P Kαι το μικροφωνο της Barbie μια χαρα ηχογραφει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zeromancer Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2012 @digisilence αν παιξουν οπως στην θεσσ. θα ακουσετε ωραια πραγματα και θα γελασετε κ λιγο με το σιχαμερό χιουμορ του....ακερφαλοπουλου ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
digisilence Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2012 Το χιουμορακι του αν και λιγο σαρδονιο μου αρεσει. :) Τους εχω ακουσει πααααρα πολλες φορες. Θα του παω κι ενα ταπερακι ελιες που τις κανει κεφι ;) Στο fuzz εχουν τον καλλιτερο ηχο, σε σχεση με κατι αποθηκες, τεραβαιμπ κλπ που τους εχουν χωσει κατα καιρους. Γι αυτο ελατε να ακουσετε ζωντανα το ηχοχρωμα των δισκων τους. Kαι το μικροφωνο της Barbie μια χαρα ηχογραφει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zeromancer Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2012 Εγω τους ειχα δει στην ιταλια και μπορω να πω πως αυτη την φορα απο θεμα ηχου ηταν πολυ καλα...αλλα απο θεμα τραγουδιων, τιποτα δεν συγκρίνεται με την blackwater περιοδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vaggelis_Revolted Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2012 Θα είμαι κι εγώ στο live, καλή μας διασκέδαση! (δεν θέλω να κάνω spoiler, αλλά το setlist είναι τρομερό) www.youtube.com/channel/UCelzEAB-vToaDU1y4jeUQpg www.facebook.com/groups/garagevibe/ www.facebook.com/revoltedmasses http://vaggelisrevolted.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση