freerock1974 Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2012 Μεσα στην 3αδα των καλυτερων που εχω ακουσει στο νοιζ. Μεγαλο πραγμα η ειλικρινεια στη μουσικη.Με πεισατε 100%! ;) ΕΥΓΕ σε ολους παιδια! GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2012 Εύγε και από μένα.Με καθηλώσατε! Να μπείτε σε στούντιο πάλι και να το ηχογραφήσετε κανονικότατα! www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2012 MΠΡΑΒΟ παιδια αυτο ειναι !!!Η απλοτητα αναδεικνυει το κομματι και την φωνη της κοπελας . @gvour και ομως ο ροκ ντραμερ ''χρωματιζει ''οσο χρειαζεται ...απεριττο παιξιμο ο Δημητρης . Το ξερω οτι κανεις πλακα αλλα τα καλα να λεγονται . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2012 Περρυ ειναι μια πλακα που του καναμε-και πολλες αλλες επισης-οταν για καποια χρονια παιζαμε μαζι. Εξαιρετος ντραμμερ και φοβερο παιδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2012 Είστε καταπληκτικοί παιδιά! :) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neokosmi Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2012 Εξαιρετικό με ωραιο συναισθημα. Συγχαρητηρια. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bluesman Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2012 Πολυ καλο αγγιζει τα ορια του εξαιρετικου...! μπραβο σας ;) IF THE SHIT FITS , WEAR IT Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
oselifer Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2012 Δε μου άρεσε καθόλου ούτε η μελωδία ούτε η κιθάρα... Μια εξαιρετική φωνή χαραμίστηκε να φωνάζει georgia. Βέβαια μάλλον είμαι ο μόνος που έχει αυτή τη γνώμη αλλά είπα να μην την κρατήσω για τον εαυτό μου ώστε να υπάρχει αντίλογος. Αυτός είναι ο μόνος λόγος που γραφω αρνητικό σχόλιο,συνήθως δεν το κάνω. ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sentientno6 Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2012 Νομίζω ο ντράμμερ το παρακάνει λίγο (...εως πολύ). Κατά τα άλλα είναι όμορφο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vasmar Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2012 Από τα καλύτερα που έχω ακούσει-δει στο νόιζ.Και με τον ήχο της κάμερας :o.Όλα άψογα για τα αυτιά μου.Δεν βρίσκω κάτι αρνητικό!Awesome strat tone ;) it's all about balance... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση