KRINA Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2012 Το τραγούδι «SILENT TRAINS» βασίζεται στη μουσική του μέλους «athange» που πολύ όμορφα πλαισίωσε με μπάσο το μέλος «Yuri». Επειδή ήδη ανέβασα το τραγούδι στο αντίστοιχο θέμα που είχαν ανοίξει τα παιδιά, μα δε μπορώ να δω αυτά που έγραψα όταν ανοίγω το παλιό θέμα και φοβάμαι μήπως κάνω κάτι λάθος, αποφάσισα να ανοίξω ένα νέο (ελπίζω να μην αντιμετωπίσω το ίδιο πρόβλημα και σε αυτό το θέμα). Πραγματικά κόλλησα όλο το απόγευμα με αυτή τη μουσική και άρχισα να σιγομουρμουρίζω στίχους. Τους μάζεψα και σιγά σιγά απόκτησαν κάποιο νόημα για μένα. Athange και Yuri, άσχετα με το τι φαντάζεστε για τη μουσική σας, θα ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας και με όλους όσους θελήσουν να το ακούσουν. SILENT TRAINS Secrets in gardens Empty apartments People with dirty souls And Life passes every day Like a train where travelers wonder why tickets do not cost the same Open the window Hear all the whispers again Is the rain Raindrops are whistling I wonder who’ s playing this game Silent trains in rain Silent trains in rain Calling my name Silent trains in rain Silent trains in rain Are calling my name Calling Calling Calling Close the window Cause I am falling my friend What an end And now I see what did you mean when you clasped my hand Silent trains in rain Silent trains Silent trains Calling my name Silent trains in rain Silent trains Καλές μουσικές! test_01-06____bass____makrina_SILENT_TRAINS.mp3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
athange Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2012 Aγαπητή φίλη κατ' αρχήν και μόνο που κάπου σε πήγε η μελώδία είναι θετικό. Δύο τρία πραγματάκια μόνο αφού το κομμάτι θα πρέπει να ξαναγραφεί πάνω στα μέτρα σου. Οι πρώτες δυο στροφές θέλουν δουλειά τόσο στα φωνητικά όσο και στον στίχο. Καλή η ιδέα και το νόημα , πιασιάρικο αλλα προσπάθησε να φύγεις από τα κλισέ των τραίνων και της βροχής. Μ' αρέσει αλλά θα το ήθελα λιγότερο americain. Μου αρέσουν τα διπλά φωνητικά σου απ' τη τρίτη στροφή και μετά. Γλυκίζεις και εκεί νομίζω ότι είναι το σουξέ σου. Σαν να ακούω silent dreams in rain ή κάτι άλλο. Θέλει δουλίτσα. >>>>>Φιλικά athange Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2012 Sorry για το offtopic but Andros rules! ;) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
KRINA Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2012 Αγαπητέ athange, ήταν χαρά μου να μοιραστώ τα συναισθήματα, τις φράσεις και τις εικόνες που μου δημιούργησε η μουσική σου σε συνδυασμό με τη συνοδεία του "yuri". Δεν έθεσα κάποιο στόχο (για το λόγο αυτό δεν απέφυγα πολλά από τα στοιχεία που επισημαίνεις) ... απλά, ηχογράφησα γρήγορα ότι αισθανόμουν (εξού και το πρόχειρο της ηχογράφησης). Εάν το κομμάτι πρέπει να ξαναγραφτεί επάνω στα μέτρα μου, όπως αναφέρεις, τότε σίγουρα κάνουμε λόγο για αλλαγές ικανές να οδηγήσουν σε άλλα επίπεδα. Ευχαριστώ πολύ Με εκτίμηση Krina Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση