mpikoz Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2012 Ένας φίλος έχει μια Epiphone Dot Studio και θέλει να αλλάξει τους stock μαγνήτες και να πάει σε όσο πιο gretschίζων ήχο γίνεται. Τι επιλογές υπάρχουν; broke another g-string Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kaisos Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2012 tv jones και gfs retrotron έχω δοκιμάσει σε σκάφος, νομίζω οτι εκτός των μαγνητών παίζει ρόλο και η σκάλα για το gretsch ήχο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mpikoz Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2012 Μιλάμε για full size humbuckers, οι jones από όσο ξέρω βγαίνουν μόνο "μικροί" broke another g-string Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator kpeyos Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2012 Μιλάμε για full size humbuckers, οι jones από όσο ξέρω βγαίνουν μόνο "μικροί" Είναι μεν "μικροί" αν τους παραγγείλεις όμως με "english mount" θα μπαίνουν και σε full size humbucker equipped guitars. Έχουν είδικά pickup rings. Κατα τ' άλλα υπάρχουν και οι μαγνήτες της PRS για τη Mira, αν και δεν τους έχω ακούσει από κοντά, οι οποίοι ισχυρίζονται ότι κάνουν αυτό που θες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kaisos Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2012 Βγαίνει σε ότι θές... https://tvjones.com/pickups/tvclassic.html https://tvjones.com/pickups/tvclassic_humbucker_frame.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Deadmeat Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2012 Καλύτερα να πάει σε GFS Nashville Vintage Filtertron-Style Humbucker μιάς και μιλάμε για Epiphone. Είναι φθηνοί και αξιοπρεπέστατοι. www.guitarfetish.com/Nashville-Vintage-Filtertron-Style-Humbucker-Chrome_c_100.html The player makes the guitar, not the opposite. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mpikoz Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2012 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, για να δούμε τι θα του αρέσει... broke another g-string Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση