Petr@r@s Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2012 Για σας εχω στο νου μου να παρω μια epiphone firedirdhttp://www.thomann.de/gr/epiphone_firebird_studio_wc.htm θα ηθελα να ακουσω τις αποψεις σας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jesu Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2012 Δεν παίρνεις καλύτερα μια ltd phoenix? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Petr@r@s Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2012 οι esp δεν ποιο πολυ metal; εγω την θελω για rock ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2012 Δεν παίρνεις καλύτερα μια ltd phoenix? ισως οι πιο ασχημες κιθαρες αισθητικα και απο αποψη βολεματος παιξιματος - δεν μπιστανε με τιποτα - μια φορα δοκιμασα 1 (την 200) και μονο που δεν εβγαλα σπυρια (κατα τα αλλα ειμαι μεγαλος φαν των LTD) on topic γιατι να μην λενε φιλε μου ? μαχογκανι ειναι - alnico classic μαλλον φοραει - γιατι οχι ? γουστα ειναι αυτα think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bluesman Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2012 Δεν παίρνεις καλύτερα μια ltd phoenix? Κανεις για οικονομικος συμβουλος..... ! Να τον ξε - παραδιασεις θελεις. :D IF THE SHIT FITS , WEAR IT Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Petr@r@s Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2012 αααα και μου γραψατε ltd phoenix το θεμα ειναι οτι δεν μου γραψατε μοντελο γιατι με μια ερευνα ενος λεπτου βρηκα 3 μοντελα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jesu Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2012 Πάρε την πιό ακριβή (την esp), αλλιώς την ΡΗΧ1000 (γύρω στο 900άρι θα την βρείς) ή πάρε telecaster ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Petr@r@s Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2012 1ο 9οο ευρο ειναι παρα πολλα για το επιπεδο μου και 2ο η τελε δεν εχουν καμια σχεση με το ειδος που παιζω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jesu Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2012 Τι είδος παίζεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Petr@r@s Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2012 παιζω rock αλλα προς το hard rock οχι blus οταν λεω hard ενοω lynyrd skynyrd ,ac/dc,guns & roses και οτι αλλο τυχει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση