Mprob Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2012 Παιδιά καλησπέρα. Πήρα ένα ενισχυτή μπάσου,γιατί έπαιζα με έναν microcube κιθάρας και είχα μόνο gain,tone kai volume. Ο ενισχυτής που πήρα είναι http://www.musicorama.gr/eshop/product_info.php?products_id=8057. Έχει σαν επιλογές low mid,mid,low high kai high. Πώς τα ρυθμίζω για να έχω ήχο μπάσου και όχι το τρίξιμο που είχα πριν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2012 Πώς τα ρυθμίζω για να έχω ήχο μπάσου και όχι το τρίξιμο που είχα πριν? Τι εννοείς; Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Mprob Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2012 Σε ποια ένταση πρέπει να είναι για να έχω ήχο μπάσου και όχι τα πρίμα που είχα πριν και κάθε νότα ακουγόταν και τρίξιμο στον ενισχυτή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2012 Αφού έχεις τον ενισχυτή μπροστά σου, εμείς θα σου πούμε; Άνοιγε σιγά-σιγά, παίζε και δες. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Mprob Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2012 Προφανώς το έχω κάνει για να ρωτάω καθώς και δεν ξέρω τι ρυθμίζω με το καθένα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2012 Προφανώς το έχω κάνει για να ρωτάω καθώς και δεν ξέρω τι ρυθμίζω με το καθένα Δηλαδή θέλεις βοήθεια στις έννοιες low, low mid , high mid & high ; Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sottos Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2012 Προφανώς το έχω κάνει για να ρωτάω καθώς και δεν ξέρω τι ρυθμίζω με το καθένα Με τον όρο "τρίξιμο" εννοείς κάτι που ακούγεται απ το μπάσο σου και χωρίς ενισχυτή(π.χ. ταστάρισμα) ή το κάνει ο ενισχυτής μόνο? Μήπως δεν είναι καλά βιδωμένο το μεγάφωνό του ή τον έχεις με τέρμα τις μπάσες? Δοκίμασε να τα βάλεις όλα τα eq στη μέση (ή τις μπάσες στο μηδέν) και την ένταση στο 1/4. Πάλι το κάνει? Τι να σου κάνει πάντως και το μεγαφωνάκι των 8" με το μπάσο? Μέχρι μια normal ένταση μπορεί να παίξει οκ, μετά ψιλο-"κλάνει"(δόκιμος όρος...) η μεμβράνη του λόγω των μπάσων συχνοτήτων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2012 Αν σου τρίζει ό,τι κι αν δοκιμάζεις, είναι επειδή είναι μικρός σε μεγάφωνο, μικρός σε ισχύ και από δευτεροκλασάτο κατασκευαστή. Με 70Ε οι απαιτήσεις σου δεν μπορούν να είναι μεγάλες, ούτε καν μέτριες. Παίξε πιο σιγά να δεις αν αλλάζει κάτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση