Προς το περιεχόμενο

Ανευθυνοι τυποι στις αγγελιες

PeterGriffin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλημέρα σε όλους , κατα την ταπεινη μου γνώμη είναι θέμα παιδείας του καθενός οι συμπεριφορές οι αγοραπωλησίες και γενικα ο τροπος συναναστροφης γενικά.

Δεν νομίζω οτι επηρεάζει η ηλικιά πάντοτε διότι εχει τύχει να μιλήσω για συναλλαγή με πιτσιρικά για μια ωρα στο τηλεφωνο και του ζητησα 5-6 φορες να μου μιλάει στον ενικό και το παλικαρακι δεν το εκανε ποτε,

και μου εχει τυχει να μιλησω και 45αρη ο οποιος  προφασιζομενος μια ανταλλαγη πεταλιων μεταξυ μας μιλωντας 2 ωρες στο τηλεφωνο  και ρωτωντας επι παντος επιστητου προσπαθησε να αποσπασει τεχνογνωσια πανω στα πεταλια που κατασκευαζω κ χωρις να ειναι κατασκευαστης διοτι ηταν επαγγελματιας μουσικος  το αποτελεσμα ειναι για το υποτιθεμενο ραντεβου της ερχομενης δευτερας να περιμενω ακομα ...

να σημειωσω οτι ο ιδιος εκανε αντιστοιχη πουσ...α και σε αλλο φιλο μου ...

Εχει τυχει να δωσω εξοπλισμο σε καλη τιμη οχι σκοτωμενο φτηνα και να ερθει ο ανθρωπος και απο του διαολου τη μανα να το παρει και να μου δωσει θετικο feedback

και εχει τυχει να δωσω σε τιμη ξεφτυλα μαγνητη και για  να τον εξυπηρετησω να μην παει να πληρωνει να του τον τοποθετησω και δωρεαν

η να πουλησω δυο λαμπες φτηνα και για  να τον εξυπηρετησω παλι να μην παει να πληρωνει να του κανω φιλικα και το BIAS τζαμπα και απο τους δυο να μην παρω οχι θετικο feedback αλλα καθολου feedback

Τεσπα για να μην μακρηγορουμε ολα ειναι θεμα ανθρωπου ,δυστυχως στις αγγελιες συνανταμε αξιολογα παιδια που λαμβανοντας υποψιν την κριση ζητουν λογικα πραγματα η κανουν ανταλλαγες για να ειναι ολοι ευχαριστημενοι αλλα υπαρχουν και αλλοι που πουλανε σκαρτα πραγματα η υπερεκτιμανε την τιμη προφανως επειδη τα εχουν μεταχειριστει αυτοι και πηραν αξια στα χερια τους η τι να πω ...

Φυσικα ειναι δικαιωμα του καθενος να ζηταει οτι θελει , νομιζω οτι απευθυνεται σε νοημονες ανθρωπους και ας κρινει ο καθενας μονος του, αλλωστε το ιντερνετ ειναι πλεον η καλυτερη πηγη συγκρισης

η μονη παρατηρηση μου ειναι οτι θα επρεπε να ενοποιησετε το feedback του φορουμ με των αγγελιων διοτι δεν εχω καταλαβει σε τι εξυπηρετει να υπαρχουν δυο διαφορετικα , δεν ξερω τεχνικα αν υπαρχει που προφανως θα υπαρχει τροπος να μεταφερθει το παλιο feedback του φορουμ που κραταει χρονια για να μην χαθει το "παρελθον" θετικο η αρνητικο

επίσης θα πρότεινα ο τίτλος του θέματος απο "ανεύθυνοι" να μετονομαστεί σε "πονηροι"

την καλημερα μου σε ολους φιλικά Μιχάλης

www.analogdesignaudio.com

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 40
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου