noe13 Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2012 Share Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2012 Δεν νομίζω να ενδαφέρει πολύ τους peppers για 350€... Εάν είχε αγοράσει 100 ή 1000 και δεν έβρισκε ο κόσμος εισιτήρια τότε ίσως... Δε μιλαω για τους peppers...για την ελληνικη δικαιοσυνη λεω λογω μαυρης αγορας Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noe13 Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2012 Share Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2012 1. Είμαστε σίγουροι ότι δεν πρόκειται για VIP εισιτήριο; 2. Γιατί μιλαμε για αγγελίες αλλου χώρου στο noiz? Αφου εχει τιμη πανω Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ΠΑΟΚιτο Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2012 Share Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2012 Ποια κρίση και πράσινα άλογα. Άμα έχεις επιχειρηματικό μυαλό,λεφτά υπάρχουν... ;D ;D ;D Εισιτήριο για peppers των 75 ευρώ,κοψοχρονιά μόλις 350.. :P http://forum.kithara.gr/index.php?action=classifieds;sa=view;id=29511 Μήπως ήθελε να γράψει 35; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noe13 Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2012 Share Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2012 Μήπως ήθελε να γράψει 35; Μπα,εχουν γινει πολλα με εισιτηρια των πεππερς σε ολα σχεδον τα ελληνικα φορουμ!!! Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hot_sauce Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2012 Share Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2012 Μήπως ήθελε να γράψει 35; λες να θελε να το χαρίσει? ;D 2. Γιατί μιλαμε για αγγελίες αλλου χώρου στο noiz? δεν είναι παράλογο μιας και οι ίδιοι, σχεδόν, πωλητές κινούνται και στους δύο "χώρους" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ndnikola Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2012 Share Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2012 Ναι, απλώς επισημαίνω ότι η λογική πάσχει, μιας και θα μπορούσαμε να κάνουμε την ίδια κουβέντα και για το ebay :), για οτιδήποτε. Δεν είχα προσέξει την τιμή που αναγράφεται στην φωτο του εισιτηρίου, αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι μπορεί κάποιος να κινηθεί νομικά επ'αυτού (της αυξημένης τιμής). http://www.lustinger.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2012 αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι μπορεί κάποιος να κινηθεί νομικά επ'αυτού (της αυξημένης τιμής). Υπό προϋποθέσεις είναι παράνομο: Υπάρχει το αρθρ. 405 Ποινικού Κωδίκα με τίτλο «Αισχροκέρδεια» Κρίσιμο εδώ είναι το εξής : Τα στοιχεία της καθ` έξιν και κατ` επάγγελμα τέλεσης της πράξης αποτελούν εξωτερικούς όρους του αξιοποίνου, και όχι επιβαρυντική περίπτωση (όπως συνήθως γίνεται) Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Ritchie77 Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2012 Share Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2012 εγω εχω κανει πολλες συναλλαγες, ειτε αγορα ειτε πωληση, αλλα δε φαινεται καπου και δεν ειχα ποτε προβλημα. Φυσικα ολα τα πραγματα που εχω δωσει ηταν ακριβως οπως τα περιεγραφα και οπως φαινονται στις ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ φωτο που βαζω και ποτε κανενας δε μου εκανε παραπονα...και οπως ειναι λογικο απαιτω το ιδιο και απο τον πωλητη που θα παρω κατι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jks4050 Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2012 Share Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2012 Επρεπε να ελεγε ανταλλάσσεται με μεξικανα fender..... Εκει να δεις χαμος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Kanimothrios Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2012 Share Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2012 1. Είμαστε σίγουροι ότι δεν πρόκειται για VIP εισιτήριο; 2. Γιατί μιλαμε για αγγελίες αλλου χώρου στο noiz? Μιας και εγώ παρέθεσα την αγγελία από το γειτονικό forum, το έκανα, πέρα από το να καυτηριάσω την νεοελληνική βλαχοκαφρίλα, κυρίως γιατί έχω καταλάβει τόσον καιρό ότι οι ίδιες αγγελίες ανεβαίνουν σε 3-4 site αγγελιών και καλό είναι τους κουτοπόνηρους να τους απομονώνουμε. Δεν είναι άλλωστε το πρώτο εισιτήριο peppers που πωλείται σε πολλαπλάσια τιμή. Δεν είμαι δικηγόρος αλλά ξέρω ότι αν σε πιάσουν τα πουλάς εισιτήριο πιο ακριβά από την αξία του, είτε μέσω αγγελίας,είτε έξω από το γήπεδο,έχεις συνέπειες.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση