Moderator LK Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2012 το δευτερο (with the bouzouki you know ..) ειναι οντως ετοιμο σουξε και μαλιστα επικαιρο (ο LK που ειναι και ΔΙΚΑΙΟΡΟΣ!!! ΚΑΤΙ ΞΕΡΕΙ) Να σου πω κάτι Περικλή. Και το πρώτο το φαντάζομαι ΑΝΕΤΑ να παίζεται σε Clubs μέχρι Beach Bars , έστω και με την επίφαση «της πλάκας» ή του «κάνουμε χαβαλέ» κ.λ.π. (έχουμε πληθώρα τέτοιων παραδειγμάτων -αυτό είναι και το δυνατό του σημείο) Αν καταφέρει να το παίξει κάποιος DJ που θεωρείται «hot», δεν θα μου κάνει καμία εντύπωση αν γίνει hit του καλοκαιριού. Ψάξτο….it’ s all about money! ;) Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2012 ...δεν έχω σκοπό να γίνω τραγουδιστής, πρώτον γιατί δεν έχω φωνή... γιατι, οι "του χωρου" εχουν? ;D (ασε που η δικια σου ειναι μια χαρα) wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Thomsot Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2012 Δεν περίμενα θετικά σχόλια, με εξέπληξες ευχάριστα! ;) Ευχαριστώ για όλα τα σχόλια! Κουνια που σε κουναγε ;D Δες μια φωτο απο την εποχη του πιατου (δεν ξερω αν την εζησες??!! Πολυ ενδιαφερουσα ;D). Για να μην μας λεει ο Οδιος "εμεις οι μπασιστες" Οδιε σ εσκισα. Οχι με το μπασο αλλα με το μαλι ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
John Goumis Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2012 Να σου πω κάτι Περικλή. Και το πρώτο το φαντάζομαι ΑΝΕΤΑ να παίζεται σε Clubs μέχρι Beach Bars , έστω και με την επίφαση «της πλάκας» ή του «κάνουμε χαβαλέ» κ.λ.π. (έχουμε πληθώρα τέτοιων παραδειγμάτων -αυτό είναι και το δυνατό του σημείο) Αν καταφέρει να το παίξει κάποιος DJ που θεωρείται «hot», δεν θα μου κάνει καμία εντύπωση αν γίνει hit του καλοκαιριού. Ψάξτο….it’ s all about money! ;) +1 Και δεν νομίζω ότι θα το δουν οι δέκτες τέτοιων μουσικών επιλογών καθόλου ως χαβαλέ ή για πλάκα. Είναι χαρακτηριστκό το είδους, στη φάση που έχει πάει 3 και μετά, μπουζούκια, το ουϊσκι να ρέει άφθονα και η παρέα να βρίσκεται σε κατάσταση αυξημένης ''ευθυμίας'' οι κολλητοί ή κολλητές που κάθονται απέναντι στο τραπέζι, με ένα χαμόγελο ώς τα αυτιά να τραγουδάνε στον απέναντι ''έφαγες χι'' (κάνοντας ενιίοτε σχήμα με τα δάχτυλα σχηματίζοντας ένα ''Χ'') και καπάκι το ''άντε γεια μωρό μου άντε γειά'' (κάνοντας κίνηση με το δεξί χέρι που παραπέμπει σε Τσουκαλά, με κίνδυνο να φάει καμμιά ''αδέσποτη'' η λουλουδού ή ο σερβιτόρος) και μετά το ''αδιόρθωτη'' (με κίνηση του δείκτη του δεξί χερίού να ''κάνουν επίπληξη'' δείχνοντας ο ένας τον άλλον όταν δοθεί το σινιάλο από το ρεφραίν του εν λόγω άσματος). ;D Χωρίς πλάκα, αλλά δεν μετράει η μόνο η μουσική. Μετράει και το ''σλόγκαν'' του ρεφραίν που αν χρησιμοποιείται πολύ στην ελληνική αργκό, μπορεί άνετα να γίνει χιτ. ''Σφύριξα και έληξες'', ''τυχαίο δεν νομίζω'', ''αντε γειά'' κ.τ.λ. κ.τ.λ. Το 'χεις!! Ψάξ'το! ;) Ψάξτο….it’ s all about money! ;) +1 ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2012 Οσο ήταν για πλακα, μου αρεσε και μενα. Οι τελευταιες τοποθετήσεις δε με ενθουσιάζουν θα έλεγα. Ισως δεν αντιπροσωπευουν αυτο που εχω στο μυαλό μου ως noiz και σίγουρα όχι αυτο που εχω στο μυαλό μου ως μουσική :) Γελασα αρκετά με το κομματι, μου φανηκε πολυ πετυχημένη η παρωδία των τουρκοσκυλοήχων στα πλήκτρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2012 Ισως δεν αντιπροσωπευουν αυτο που εχω στο μυαλό μου ως noiz και σίγουρα όχι αυτο που εχω στο μυαλό μου ως μουσική :) Μα δεν εκπροσωπείται κανένα noiz στις τελευταίες τοποθετήσεις. Εκτός αν εννοείς: 1ον Ότι δεν περίμενες τέτοιες τοποθετήσεις από μέλη του noiz. Ή 2ον Ότι δεν είναι καλό να υπάρχουν τέτοιες τοποθετήσεις στο noiz. Νομίζω ότι από τη στιγμή που δεν παραβιάζεται κανονισμός του forum, η οιαδήποτε τοποθέτηση είναι θεμιτή. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Thomsot Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2012 Γελασα αρκετά με το κομματι, μου φανηκε πολυ πετυχημένη η παρωδία των τουρκοσκυλοήχων στα πλήκτρα. Αυτοι οι τουρκοσκυλοηχοι βγαζουν λεφτα και λιγδωνουν αλιγδωτα αντερακια. ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2012 Guru Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2012 Νομίζω ότι από τη στιγμή που δεν παραβιάζεται κανονισμός του forum, η οιαδήποτε τοποθέτηση είναι θεμιτή. +1 Άλλωστε στην Ελλάδα είμαστε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2012 Μα δεν εκπροσωπείται κανένα noiz στις τελευταίες τοποθετήσεις. Εκτός αν εννοείς: 1ον Ότι δεν περίμενες τέτοιες τοποθετήσεις από μέλη του noiz. Αυτο ηθελα να πω, συγγνώμη αν δεν το διατύπωσα σωστα. Και απλά εξεφρασα την κριτική μου σε αυτες τις αποψεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2012 Αυτοι οι τουρκοσκυλοηχοι βγαζουν λεφτα και λιγδωνουν αλιγδωτα αντερακια. ;) Θα μπορούσα να αγοράσω εναν βροντοσαυρο και να τον ταϊζω μεχρι να διπλασσιαστει για κάνω κατανοητο το πόσο αδιαφορω για το τι κανουν αυτοι οι ήχοι σε οικονομικό επιπεδο :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση