Marios Paradisis Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2012 Ένα κομμάτι που έγραψα με χιουμοριστική διάθεση. Να διευκρινίσω οτι δεν είμαι τραγουδιστής, ούτε και σκοπεύω να γίνω ;) Ελπίζω να το διασκεδάσετε και κάθε σχόλιο είναι ευπρόσδεκτο! ΜΑΡΙΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΗΣ - ΕΦΑΓΕΣ Χ - www.youtube.com/user/MariosParadisis www.neocymatics.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2012 χαχαχαχ!.... Κλασικό έντεχνο προγκ λαϊκό με δόσεις αρμονίας και βίρτσουαλ θεωρίες! ::) Υ.Γ. Κάποτε ζούσα παίζοντας τέτοια. Όχι ότι θα με χάλαγε και τώρα. www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2012 Ελπίζω να το διασκεδάσετε και κάθε σχόλιο είναι ευπρόσδεκτο! Διασκέδασα (όντως), και γέλασα με το στίχο. Κατά τη γνώμη μου θα μπορούσε να γίνει επιτυχία στα ακροατήρια που απευθύνεται. χαχαχαχ!.... Κλασικό έντεχνο προγκ λαϊκό με δόσεις αρμονίας και βίρτσουαλ θεωρίες! Βέβαια έχει κάτι από Κing Crimson. ;D InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2012 Εκδηλωθηκες Πρώην VARTANIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
distortion Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2012 X [move] Ειρείνοι να χουμαι και θα νταπ εξέρθουμε όλα. [/move] http://smart.noiz.gr/details.php?id=148367 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2012 Διασκέδασα (όντως), και γέλασα με το στίχο. Κατά τη γνώμη μου θα μπορούσε να γίνει επιτυχία στα ακροατήρια που απευθύνεται. Βέβαια έχει κάτι από Κing Crimson. ;D Το προγκ σε παραθετει αμεσα στο ρημα "προγκαω"-''προγκω'' εξου και λεω να τον προγκιξουμε (για πλακα βεβαια )Τι επαθες ρε Μαριε και ασχολησε με τετοια ''μουσικα ιδιωματα'' μπορει να παρεξηγηθεις .Να επανελθεις εις την ταξιν ..λεω!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2012 Εγώ πάντως το διασκέδασα ;) όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2012 γουσταρω πολυ να το ακουσω αυτο το κομματι στο mamacas ;D ;D think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Marios Paradisis Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2012 γουσταρω πολυ να το ακουσω αυτο το κομματι στο mamacas ;D ;D Αυτό να δω κι ας πεθάνω (εκ του ασφαλούς η βαριά κουβέντα, το ξέρω) Το προγκ σε παραθετει αμεσα στο ρημα "προγκαω"-''προγκω'' εξου και λεω να τον προγκιξουμε (για πλακα βεβαια )Τι επαθες ρε Μαριε και ασχολησε με τετοια ''μουσικα ιδιωματα'' μπορει να παρεξηγηθεις .Να επανελθεις εις την ταξιν ..λεω!! Περικλή, γενικώς είμαι εντελώς συντηρητικός άνθρωπος και με παρωπίδες, η μουσική είναι το μόνο πράγμα στη ζωή μου που πειραματίζομαι... μη μου το στερείς κι αυτό!!! χαχαχα Εξάλλου θεωρώ οτι η συγκεκριμένη μουσική επένδυση ταιριάζει γάντι στο συγκεκριμένο. Αλλά για να επανέλθω στην τάξη παραθέτω κι ένα πιο "σοβαρό" κομμάτι μου για να μην είναι κανένας παραπονεμένος! ΕΝΟΧΟΣ www.youtube.com/user/MariosParadisis www.neocymatics.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2012 Guru Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2012 Μάλιστα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση