jesu Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2012 Καλησπέρα! Ετοιμαζω με εναν φιλο μου ενα κομματι. εχουμε ηχογραφησει ολα τα αλλα οργανα και μενουν μονο τα τυμπανα και τα κρουστα. Εχει κανεις σας υπόψην καποιο ευκολο προγραμμα για τυμπανα και κρουστα? Εχω το acoustica beatcraft ομως ειναι λιγο περιπλοκο στη χρηση και εχει περιορισμενες επιλογες. Εαν καποιος απο εσαν εχει να μου προτεινει κατι θα το εκτιμουσα ιδιαιτερα! :) Ευχαριστω προκαταβολικα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mustafank Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2012 Τσέκαρε και εδώ: http://www.noiz.gr/index.php?topic=182009.0 https://morphinesocialclub.bandcamp.com/releases https://www.facebook.com/churchofmangr/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2012 Κοίταξε κι αυτό, είναι πάρα πολύ καλό. http://www.rayzoon.com/ Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zatoichi Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2012 Καλησπέρα Εγώ χρησιμοποιώ το Drumcore FREE. 'Εχει δύο kit, ένα κλασσικό κι ένα "hip hop", διάφορα κρουστά, και κάποια έτοιμα grooves. Δεν έχει χρονικό περιορισμό και όλα τα τα τύμπανα και τα πιατίνια λειτουργούν κανονικά και η ποιότητα των ήχων μου φαίνεται καλή :) ...and my eyes fade from me in this open country Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chrisvek Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2012 Δες κάτι σε EZ drummer,σε superior drummer,beatcraft,jamstix,mini druMZ2,ακόμα και με ένα drum programming απο το software που χρησιμοποιείς! Tip:Ασε το ez drummer προς το τέλος!:P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
degdekis Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2012 Kαταρχήν δυσκολεύομαι να φανταστώ το πως γίνεται να έχεις ήδη γράψει τα άλλα όργανα, και να θελεις να βάλεις τα τύμπανα στο τέλος...Απο προσωπική εμπειρία χιλλιάδων ωρών σε ηχογραφήσεις, έχω καταλήξει πως, ότι όργανο γράψεις πριν τα τύμπανα, ακούγοντας απλά τον μετρονόμο θα ακουστουν εκτός μέτρου 10000000% αν τα τύμπανα μπούν μετα...οπότε γράφεις τα όργανα προχειρα σαν οδηγούς κ όσο πιο πιστά στο μετρονόμο μπορείς και αφού μπούνε τα τύμπανα, τα ξαναγράφεις με τέλειο συγχρονισμό. Και άν όλα αυτά σου φαίνονται λεπτομέρειες, σκέψου απλά ένα παράτερο-με την μπότα σου-μπασο..Αφού λοιπόν λύσεις αυτό το θέμα, σου προτείνω να κανεις ένα midi programming στο προγραμμα που χρησιμοποιείς (συνήθως έχουν), και μετά να "μεταφράσεις" αυτά τα άχαρα midi χτυπήματα σε ένα κανονικό ήχο, με ένα προγραμμα που έχει samples. Χρησιμοποιούσα χρόνια το addictive drums που είναι και έυκολο στη χρήση, αλλά όταν πέρασα το Steven Slate Drums (έχω πάρει την φτηνή του έκδοση με 60 γιούρια και πιστεψέ με...δεν χρειάζεσαι παραπάνω), και το μίξαρα σωστά, καράφλιασα!!! Στα πλην του η μπελαλίδικη εγκατάσταση-registration, και γενικά η λειτουργία του-τρόπος σκέψης του μεχρι να το μάθεις. Εμένα με παίδεψε πολύ και αν δεν είσαι εξοικειομένος με τέτοιου ειδους προγράμματα(ή αρκετά καμένος σαν κι εμένα για να το λιώσεις), θα πνιγεις. Φυσικά το μανιουαλ είναι για τα πανυγύρια και όπως σε όλα σχεδόν τα πράγματα σου λέει τα αυτονόητα του στυλ"βαλτε το δισκο στη θυρα και πατείστε εγκατάσταση......." Καλή τύχη! www.thedamnationproject.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2012 Kαταρχήν δυσκολεύομαι να φανταστώ το πως γίνεται να έχεις ήδη γράψει τα άλλα όργανα, και να θελεις να βάλεις τα τύμπανα στο τέλος... ...και εγώ την ίδια απορία έχω... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2012 Guru Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2012 ...και εγώ την ίδια απορία έχω... Γίνεται. Είναι φασαρία αλλά γίνεται. Παλιά, τον καιρό του Atari & Pro 24 είχαμε αντιμετωπίσει αρκετές τέτοιες περιπτώσεις. Ειδικά στα studio. ...εχουμε ηχογραφησει ολα τα αλλα οργανα και μενουν μονο τα τυμπανα και τα κρουστα. 1. Αυτά που γράψατε είναι Midi ή Audio. 2. Που τα έχετε γράψει; σε τι σύστημα εγγραφής; 3. Υπάρχει κάποιος μετρονόμος; γράψατε βάση κάποιου μετρονόμου ή κάποιου άλλου χρονικού σημείου αναφοράς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση