fusiongtr Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2012 Καλά παιξίματα από πολλούς, αλλά ΦΤΙΑΞΤΕ ΜΟΥΣΙΚΗ ρε παιδιά. Τόσο ταλέντο να αναλώνεται μόνο σε backing? ;) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mustafank Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2012 ...αλλά ΦΤΙΑΞΤΕ ΜΟΥΣΙΚΗ ρε παιδιά. Τόσο ταλέντο να αναλώνεται μόνο σε backing? ;) +1000 :) https://morphinesocialclub.bandcamp.com/releases https://www.facebook.com/churchofmangr/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2012 πολυ ωραιο μπραβο........ RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SlayermanGR Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2012 Κατ'αρχήν σας ευχαριστώ εκ μέρους όλων για τα καλά σας λόγια, σίγουρα μας ενθαρρύνετε για να συνεχίσουμε αυτή την προσπάθεια για ένωση των Ελλήνων κιθαριστών! Όσον αφορά το θέμα backing ή όχι, νομίζω είχε τύχει να διαβάσω μακροσκελές thread στο noiz, στο οποίο εν τέλει δεν θυμάμαι αν είχε βγει κάποια άκρη :P Απλά δεν κατανοώ τι διαφορά θα είχε το να γράψει κάποιος/κάποιοι απο εμάς έναν μουσικό κύκλο ενός λεπτού ο οποίος θα χρησιμοποιηθεί x10 για να γίνει ένα παρόμοιο jam, σε σχέση με ένα bt όπως έγινε στην παρούσα φάση. Τέλος, αυτό το "ΦΤΙΑΞΤΕ ΜΟΥΣΙΚΗ" χτύπησε λίγο άσχημα στο μάτι, νομίζω το βίντεο ήταν απόδειξη οτι όμορφα παιξίματα πάνω απο ένα backing είναι ικανά να δημιουργήσουν μουσική και με το παραπάνω :) http://www.youtube.com/slayermangr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mariopol Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2012 Ωραια προσπαθεια! Τέλος, αυτό το "ΦΤΙΑΞΤΕ ΜΟΥΣΙΚΗ" χτύπησε λίγο άσχημα στο μάτι, νομίζω το βίντεο ήταν απόδειξη οτι όμορφα παιξίματα πάνω απο ένα backing είναι ικανά να δημιουργήσουν μουσική και με το παραπάνω :) Το επομενο θα μπορουσε να ειναι drums και μια απλη μπασογραμμη και ας βαλει ο καθενας οτι επιλεξει στο χρονο που του αναλογει! ;) 10 κομματια σε ενα!!! www.mario-art2.blogspot.com www.mario-art.blogspot.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2012 Τέλος, αυτό το "ΦΤΙΑΞΤΕ ΜΟΥΣΙΚΗ" χτύπησε λίγο άσχημα στο μάτι, νομίζω το βίντεο ήταν απόδειξη οτι όμορφα παιξίματα πάνω απο ένα backing είναι ικανά να δημιουργήσουν μουσική και με το παραπάνω :) Δεν καταλαβαίνω γιατί σου χτύπησε άσχημα! Εγώ το είπα με όλη την καλή διάθεση να σας παροτρύνω να συνθέσετε μουσική. Με τέτοιες ικανότητες, είναι κρίμα να σολάρετε όλοι πάνω από το ίδιο μονόλεπτο μέρος, ενώ θα μπορούσατε να συνθέσετε κάτι, και να μοιράσετε τα θέματα και τα μέρη. Να είναι όμως μουσικό κομμάτι αυτό, να έχει αρχή, μέση και τέλος. Αυτό εννοούσα και τίποτε περοσσότερο, μην το παίρνεις στραβά. ;) Και πάλι μπράβο σας για τα παιξίματα! :) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2012 Με τέτοιες ικανότητες, είναι κρίμα να σολάρετε όλοι πάνω από το ίδιο μονόλεπτο μέρος, ενώ θα μπορούσατε να συνθέσετε κάτι, και να μοιράσετε τα θέματα και τα μέρη. Να είναι όμως μουσικό κομμάτι αυτό, να έχει αρχή, μέση και τέλος. Πολύ σωστά τα λέει, αν και άκουσα ωραίους παίκτες (όσους άκουσα) μετά απ' ολίγο το έκλεισα. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SlayermanGR Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2012 Καταλαβαίνω ακριβώς τι θέλεις να πεις fusiongtr, απλά δεν μου άρεσε η έκφραση, τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο! :) Ο σκοπός του συγκεκριμένου jam ήταν περισσότερο για το λόγο που ανέφερα στο πρώτο post, δηλαδή παίζοντας σε ένα μέρος, το οποίο είναι κοινό για όλους, να δούμε πως σκέφτεται και πως λειτουργεί ο καθένας! Υποσχόμεθα το επόμενο jam να έχει πλήρη μουσική δομή και να μην είναι απλά ένα loop! ;) http://www.youtube.com/slayermangr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2012 Ωραίοι τεχνίτες, συμπαθητικό (λίγο σαν ομαδικό promo βγήκε) το βίντεο. Μπράβο στα παιδιά. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2012 Mπραβο παιχταραδες! Το ακουσα-ειδα με πολυ ενδιαφερον! Νομιζω οτι το οτι επαιξαν διαφορετικα ατομα με κρατησε ως το τελος και αυτο ειναι επιτυχια για μενα. Ολοι εξαιρετικοι με καποιους πιο κοντα (λογικο)στα γουστα μου! Καντε κι αλλα!Δωστε κινητρο για δημιουργια παρ ολη τη μιζερια που μας εχει κυκλωσει! ;) ROCK ON! GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση